طهارت و نجاست
مبتلا به وسواس هستم و از درمان قطع امید کرده ام!
ارسال شده توسط امید مهدوی در پنجشنبه, ۱۳۹۷/۰۳/۱۷ - ۱۳:۵۰من حدود ۱۲ سال است که وسواس دارم و در این مدت شدت و ضعف داشت.دارو و درمان هم زیاد استفاده کردم اعم از طب سنتی اسلامی و جدید ولی فایده ای نداشت الان ۶ ماه است که داروها را قطع کردم و اوائل کمی اذیت شدم ولی عادت کردم .درحال حاضر غسلم نیم ساعت طول میکشد و مدتی است که دیگر حال غسل هم ندارم و غسل نمیکنم یعنی دیگر حال و حوصله هیچ کاری را ندارم افکارم بشدت به هم ریخته است هم وسواس فکری دارم و هم عملی تازگی ها فهمیدم چه افکاری خوب است و چه افکاری بد ولی قدرت مقابله ندارم ناامید نیستم ولی توان هیچ کاری را ندارم حتی روزه هم نگرفتم فقط از آخرتم میترسم میترسم که مانند بینمازها برم ته جهنم وهمین افکار قدرت هرکاری را از من گرفته است دوسال هم حوزه درس خواندم و وسواس من در آنجا شدت گرفته تقریبا در همه موارد و زمینه ها وسواس دارم متاسفانه خانواده من دیگر هیچ کاری برایم انجام نمی دهند در جهت رفع بیماری چون آن ها قطع امید کردند
لیست تاپیک های بخش طهارت و نجاست سال 97
ارسال شده توسط اللیل والنهار در پنجشنبه, ۱۳۹۷/۰۱/۱۶ - ۲۳:۰۹
حکم متنجس برای فرد وسواسی در طهارت و نجاست
ارسال شده توسط Mahdi95 در سهشنبه, ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ - ۱۲:۴۷با سلام خدمت دوستان
من چند ماهی هست به وسواس در طهارت و نجاست مبتلا شدم و زندگی برام خیلی سخت شده ، حالا میخوام به حکم آیت الله مظاهری که فرمودن متنجس برای فرد وسواسی متنجس نیست عمل کنم ، ولی فتوای ایشون رو متوجه نمیشم. مثلا اگر روی موزاییک ادرار خورده باشه و خشک هم شده باشد و بعد پای خیس روی آن بگذارند ، طبق حکم ایشون آیا پا هم نجس می شود ؟ و اینکه الان تو این مثال پا متنجس می شود ؟ و اینکه اگر با همین پای خیس که رطوبت آن خشک نشده است به جاهای دیگر بزند آیا جاهای دیگر هم نجس می شود؟
لطفا حکم ایشون رو در مورد نجاسات به خصوص در مورد بول وقتی خشک نشده و وقتی که خشک شده (چون شنیدم وقتی خشک میشه عینیت نداره این مورد برام به مقدار مبهمه وقتی خیسی به بول خشک شده میرسه عین نجس منتقل میشه یا نه) توضیح بدید .
ممنون
طهارت و نجاست شیء متنجس
ارسال شده توسط Simin jafari در جمعه, ۱۳۹۶/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۷با سلام،اگر جایی متنجس اول باشد مثلا راهروی خانه، اگر با کفش گل آلود و خیس در آنجا وارد شویم و این گل و لای در آنجا خشک شود هنگام جارو کردن آنجا حتما گرد و غبار آنجادر جارو
باقی می ماند اگر آن جارو خیس شود چه حکمی دارد؟
طهارت البسه و لوازم منزل
ارسال شده توسط محمدعلي در پنجشنبه, ۱۳۹۶/۰۶/۰۲ - ۲۳:۳۷(( باسمه تعالي ))
با صلوات و درود خداوند متعال بر پيامبر عظيم الشان اسلام محمد مصطفي (ص) و أهل بيت ايشان (ع) و آرزوي توفيق و قبولي طاعات و عبادات شما؛
بنده دو سؤال خدمت كارشناسان محترم داشتم و اميدوارم كه پاسخ آنها را دريافت كنم به دليل اينكه بنده به شدت وسواس دارم و حكم دقيق در خصوص اين احكام را نميدانم؛
اول : اينكه بنده به خانه ي يك نَفَر دعوت شدم كه يك سگ و يك گربه نگهداري ميكنند و بالاجبار هم مجبور شدم كه هم كفشهايم را درآورم و هم روي مبلماني كه مطمئنم محل آمد و شد حيوانات است بنشينم و حال كه به منزل مراجعت كردم مجبور شدم با همان جواب و لباس در قسمتهايي از خانه راه بروم و دست به ساعت ، عينك و چند وسيله ديگربزنم.
دوم : اينكه بنده يك روز كه در دانشگاه بودم به دليل گروه بندي كه استاد براي كار گروهي به ما محول كرده بودند مجبور شدم ، پناه بر خدا، با يك كافر (از سخنانش فهميدم) هم گروه شوم، لذا هم مجبور شدم كه با او همكلام شوم و هم مجبور شدم هنگام خدا حافظي به او دست دادم، و به علت موقعيتي كه داشتم و در كلاس به سر مي بردم موفق به رسيدن به محلي براي شست و شو نشدم لذا باز بالاجبار به وسايل دانشگاهم از جمله مداد، خودكار، ماشين حساب، دفاتر، لباس، كيف و غيره دست زدم.
حال مي خواستم ببينم حكم طهارت در اين موارد چيست و اگر دستور به طهارت است چگونه مي توانم اين همه وسايل كه بعضا از آلوده شدن و يا آلوده نشدن خيلي از اينها اطلاع ندارم و يا اگر دارم نمي توان به راحتي بدون صدمه زدن پاك كرد، آنها را طاهر كرد؟ ضمنا بنده با توجه به خستگي ملتفت نبوده و با همان لباسها بر روي مبلمان منزلمان نشستم و بعد متوجه شدم، حال به نظر شما در اين مورد بايد چه كار كنم؟
مرجع تقليد اينجانب مقام معظم رهبري مي باشند.ولي تمايل دارم نظر آيت الله سيستاني را نيز در اين موارد بدانم زير مرجع تقليد برادرم ايشان مي باشند و ايشان نيز همانند بنده وسواس به فهميدن اين حقايق مخصوصا مورد اول كه با هم بوديم ، دارند.
با سپاس و تشكر فراوان از الطاف شما
مشاهده نجاست پس از تطهیر
ارسال شده توسط ١٢٣ در چهارشنبه, ۱۳۹۶/۰۳/۲۴ - ۱۵:۳۴با سلام
من سوالي در مورد نجاست و پاكي داشتم
من بعد از اين كه مدفوع ازم خارج شد ، حمام كرده و پس از چند ساعت وقتي براي ادرار كردن دستشويي رفتم پس از طهارت به هنگام خشك كردن خودم تكه خيلي كوچكي مدفوع به دستمال كاغذي چسبيد؟ آيا الان همه لباسم و بدنم نجس است. چون حامام رفتم و با خيسي انتقال پيدا كرده ؟
با تشكر
متوجه برطرف كردن عين نجاست نبوده
ارسال شده توسط the_will_to_believe در شنبه, ۱۳۹۴/۰۴/۰۶ - ۰۰:۳۴آیا این مسأله مورد تأیید رهبری و آیت الله مکارم هست:
اگر چيزى را آب بكشد و يقين كند پاك شده و بعد شک كند كه عين نجاست را از آن بر طرف كرده يا نه، چنانچه موقع آب كشيدن متوجه برطرف كردن عين نجاست بوده آن چيز پاك است، و اگر متوجه بر طرف كردن عين نجاست نبوده، بنابر احتياط مستحب بايد دوباره آن را آب بكشد.
یعنی آیا اگر چیزی را آب بکشیم و تصور ما این باشد که پاک شده اما بعد یادمان بیاید که متوجه برطرف کردن عین نجاست نبودهایم و
1) تجسس نکنیم که عین نجاست در آن چیز هست یا نه و یا
2) این که تجسس کنیم و ببینیم نیست اما ندانیم کی برطرف شده
آیا میتوانیم (طبق نظر این دو مرجع آن) آن را پاک به حساب بیاوریم.
چرا اصحاب کهف سگ که حیوان نجسی است به همراه خود به عبادت می بردند ؟
ارسال شده توسط miss Blue در شنبه, ۱۳۹۳/۰۳/۱۷ - ۰۹:۴۶با سلام و عرض ادب سوالی برایم پیش آمده طبق روایت و احادیثی که به دست ما رسیده سگ حیوانی نجس مطرح شده است سوالم این است با توجه به نجاست این حیوان چرا اصحاب کهف این حیوان را به همرا ه خود به عبادت می بردند در صورتی که احتمال دارد با بدن و لباس این بزرگواران برخورد کند در اعمال اعبادی مشکل ایجاد کند ضمن درخواست پاسخ به این سوال لطفا منابع و اسنادی که این حیوان را نجس مطرح کرده نیز ذکر فرمایید
طهارت و نجاست
ارسال شده توسط said2013 در چهارشنبه, ۱۳۹۳/۰۲/۱۰ - ۲۰:۳۹بنام خدا
با سلام. خدا قوت. سوالی در باب طهارت و نجاست داشتم
چیزه منزل مون پرجمعیته چند خواهر و3تا برادر دارم و ظمنا زیاد ام خونمون مهمان میاد و میره شما فرض کنید مسافرخانه، بر همه اساسه که وقتی عذر میخوام میرم توالت. اغلب این فکر به سرم میزنه دستشویی و توالت منزل مون. نجس شده. توسط افرادی غیر از خودم، یعنی چطور بگم نمیدونمآ نجس شده یا نشده فقط این احساس رو دارم که شاید به احتمال زیاد نجس شده . پس طبق دین به چه شیوه عمل کنم؟ و ضروریه باهر بار قدم نهادن به توالت و بروز حس نجسی. اقدام به شستن ان جا کرد؟
و پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون. خدانگهدار