مدیران

عرض ارادت خدمت پاسخگویان مدیران همکاران و کاربران عزیز

بسم الله الرحمن الرحیم


سلام و درو خدا بر شما اسک دین نشینان

بار دیگر ایزد منان توفیقی داد تا یک بار دیگر در خدمت شما عزیزان باشم

از طرفی ناراحت شدم که از حضور مدیری مخلص محروم شدیم و ایشان

ناچار شد بخاطر مشغله های شخصی و امور علمی سایت را واگذار کند و از

طرفی خوشحالم که توفیق خدمت گزاری به این حقیر محول شد. گر چه

باید دعا کنم که خداوند مهربان توفیق دهد تا از عهده این تکلیف بزرگ و

امانت سترگ به خوبی بر آیم .

گر چه این مدت در خدمت دوستان نبودم ولی همواره خودم را در کنار شما

عزیزان می دیدم .

درحقیقت هدف همه ما یکی است و ما باید در راستای رسیدن به هدف مشترک گام بر داریم چرا که اکنون همه ما دشمنان مشترک داریم و باید

در مقابله با آنها وحدت و همدلی خود را مستحکم تر سازیم و در برابر هجمه های بی امان جنگ نرم با هم دلی و تلاش برای اعتلای آموزه های اهلبیت

عزیز و اسلام ناب سنگ تمام بذاریم .

از خداوند و ائمه گرام بویژه از سید و مولایمان حضرت بقیه الله الاعظم می خواهم بر توفیقات همه ما بیفزاید و ما را در فردای قیامت شرمنده خود نفرماید .

الهی آمین

* مدیران زن در دولت جهانی *


اگر زن، خویش را در آیینه گوهر وجودی ای كه خداوند به وی عطا كرده است نظاره كند، هرگز در حسرت جایگاه اجتماعی مرد زبان به شكوه نمی‏گشاید .


این‏كه هیچ پیامبر و معصومی از غیر زن زاده نمی‏شود و در مكتب غیر مادر رشد و نمو نمی‏كند، از جایگاه محوری زن در حیات دینی و اجتماعی بشر خبر می‏دهد . یكی از بزرگان عرفان جایگاه دینی زن را چنین به تصویر كشیده است: «زن به لحاظ داشتن قدرت خالقیت كه تنها از صفات خاص خداوند سبحان است، برای رسیدن به كمال مستعدتر است‏» . جایگاه اجتماعی زن، در منظر یكی از شخصیت‏های جهانی این گونه است: «زن با یك دست گهواره و با دست دیگر تاریخ بشریت را حركت می‏دهد» .

وجود این دو ویژگی، زن را در دو بعد عرفانی و اجتماعی به رقیبی بلامنازع مبدل ساخته است; به گونه‏ای كه اگر مردان جایگاه واقعی زن در كائنات را در می‏یافتند، بدان رشك می‏بردند .

به نظر می‏رسد، بشریت‏به خصوص جهان غرب جایگاه رفیع زن را درنیافته است و نمی‏خواهد حق وی را حتی به شكل صوری به وی باز گرداند . به راستی چند درصد از وكلا، معاونان و رؤسای جمهور كشورهای غربی زن هستند و در دایره‏ای محدودتر چند درصد از نیروهای سازمان‏های بین المللی را زنان تشكیل می‏دهند؟

مقام و جایگاه زن تنها در حكومت امام زمان (عج) شناخته می‏شود . در این حكومت است كه زن به جایگاه حقوقی و حقیقی خود دست می‏یابد . در این حكومت نگرش مردان به زنان دگرگون می‏شود; شعور فكری زن بدان‏جا می‏رسد كه به «زن بودنش افتخار می‏كند» و هرگز خود را با مرد نمی‏سنجد .

نقش حكومت اسلامی قبل از بر پایی حكومت مهدی - عجل الله فرجه الشریف - بارور ساختن باور زن به خویش، رهانیدن وی از سراب‏های كاذب ایسم‏ها و ایست‏ها و اعطای حقوق اجتماعی به وی تا مرز آسیب ندیدن گوهر وجودی او است . در حكومت مهدی - عجل الله فرجه الشریف - از سویی نگرش جامعه به زن و از سوی دیگر نگرش زن به خود تغییر می‏یابد . حكومت مهدی (عج) به لحاظ فراگیر بودن، امنیت‏شغلی برای زن را فراهم می‏آورد و زن در سایه سار این امنیت نگرش و امنیت كاری، از توان ینیت‏بخشیدن به ایده‏ها و اندیشه‏هایش بهره‏مند می‏شود .

زن در حكومت مهدی - عجل الله فرجه الشریف - به جایگاه رفیع و واقعی خود دست می‏یابد . شاید رمز رجعت زنان بزرگ موحد و حضور آنان در ساختار حكومتی مهدی - عجل الله فرجه الشریف - ، شكوفا ساختن استعدادهای آنان باشد; استعدادهایی كه در حكومت‏های دیگر توان بروز نیافتند .

رجعت 400 زن در كنار 800 مرد با حضرت عیسی - علیه السلام - و نیز رجعت زنانی چون ام‏ایمن، حبابه و البیه، سمیه، و ام‏خالد در این راستا قابل تحلیل می‏نماید .

گذشته از رجعت این زنان كه بی‏شك در حكومت امام زمان - عجل الله فرجه الشریف - از جایگاه محوری و مسؤولیت‏های كلیدی برخوردار خواهند بود، وجود 50 زن در میان 313 تن یاور امام عصر - عجل الله فرجه الشریف - كه هر یك در عبودیت، زهد و پارسایی و خلاقیت و كارآمدی سر آمد افراد بشرند و روایات آن‏ها را امیران می‏خوانند، نشان دهنده رسیدن زن به جایگاه حقیقی خود است . امام باقر - علیه السلام - در تفسیر آیه 148 سوره بقره به جابر بن یزید جعفی در خصوص یاران حضرت مهدی - عجل الله فرجه الشریف - می‏فرماید:

«و یجیی‏ء و الله ثلاث ماة و بضعة عشر رجلا فیهم خمسون امراة یجتمعون بمكة علی غیر میعاد قوعا كقزع الحزیف یتبع بعضهم و هی الایة التی قال الله این ما تكونوا یات بكم الله جمیعا ان الله علی كل شی‏ء قدیر» .

سوگند به خداوند، سیصد و سیزده تن كه پنجاه نفر از آنان زنند، بی‏هیچ قرار قبلی در مكه گرد می‏آیند و این است معنای آیه شریف: هر كجا باشید، خداوند شما را حاضر می‏كند; زیرا او بر هر كاری توانا است . (1)

به اميد آن روز...
پي نوشت ها :
بحارالانوار جلد 52 ص 223
حسن ابراهيم‌زاده/ پرسمان پيش شماره3

❀❀ صـنــدلـی داغ اسـک دیــن ❀❀ پــــــــایـــــــان صــــنــــدلــــی داغ √

بسم الله الرحمن الرحیم



سلام بر مدیران ، کارشناسان ،همکاران و کاربران گرامی اسک دین
پیشاپیش تولد سایت اسک دین مبارک!

همانطور که از عنوان تاپیک پیداست به مناسبت تولد انجمن برنامه صندلی داغ را با حضور مدیران ارشد شروع میکنیم

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و شخص محکوم به صندلی داغ رو انتخاب بفرمایید

// همه مدیران در صندلی داغ شرکت داده میشوند نظر سنجی فقط برای تعیین اولویت هاست

به چند نکته مهم و اساسی توجه کنید که::pir:

در صورت رعایت اصول و ضوابط ، پست ها حذف نمی شوند

یه لطفی بفرمایید و زیاد وارد جزئیات و شرح بیوگرافی و ... نشوید و سوالات مفید و کاربردی بپرسید:taeed:

اگر هم کسی میخواهد به صورت مخفیانه سوال بپرسد میتواند سوالات رو برای اینجانب یا سرکار مـــریم ارسال کند تا بدون فاش شدن نام سوالات اینجا مطرح شوند :makhfi:

قابل توجه مدیران محترمی که در صندلی داغ شرکت میکنند سعی کنید روزی حداقل یکبار به صندلی داغ مراجعه کنید و سوالات رو جواب دهید :ok:

ان شاءالله در آینده در خدمت دیگر مدیران و کارشناسان هم خواهیم بود
لطفا اگر از بین کارشناسان و مدیران انجمن ها ، شخص خاصی را برای صندلی داغ در نظر دارید از طریق پیام خصوصی به بنده یا سرکار مـــریم اطلاع دهید :Gol:

صندلی داغ جناب مدیر محترم فرهنگی از پست 90 تا پست 163

صندلی داغ جناب مدیر محترم سایت از پست 170 تا پست 255

صندلی داغ جناب مدیر محترم اجرایی از پست 270 تا پست 332

صندلی داغ جناب مهندس گل لیلا از پست 343 تا پست 405