با سلام محضر همه ی دوستان
اینجانب عقیده دارم که محتوای شعار مرگ بر آمریکا کاملا درست است. اما نحوه ی بیان آن نادرست است و باید اصلاحاتی در نحوه ی بیان آن صورت بگیرد تا اشکال آن رفع شود.
عرض سلام و ادب خدمت تمام دوستان گرامی (مخالف و موافق)
پس از عرض سلام و خسته نباشید متقابل خدمت همه بزرگواران و مخصوصا ایجاد کننده بحث و کارشناس محترم و شرکت کنندگان در آن.
سوالی که ابتدا و قبل از هر اظهارنظری ذهن مرا بخودش مشغول نموده یا مینماید این بوده یا است که ایا مخالفت یا ابراز مخالفت با ادامه این شعار
{شعار مرگ بر آمریکا} ایا جرم یا گناه محسوب میشود یا نمیشود؟؟{ازنظر قانونی و شرعی منظورمه}ممنون میشم ابتدا این سوال بطور رسمی توسط یک بزرگوار یا کارشناس محترم پاسخ داده شود که برای امثال من مشخص شود که تکلیف قانونی و شرعی آن ابتدا چه خواهدبود که بعدا براساس اون و با مصونیت کامل از هرگونه گناهی،بحث را ادامه دهیم یا حرفی بزنیم یا اظهارنظری نماییم و یا هر کس سوالات یا نقطه نظرات خودش را در زمینه تداوم یا عدم تداوم این شعار با ذکر دلایل عقلی و معنوی وبا احترام به دیدگاه مخالف خود،مطرح یا بیان نماید.باتشکر.
بخشی از بودجه یک میلیارد و 833 میلیون دلاری دیپلماسی عمومی آمریکا برای تغییر ارزشها و سبک زندگی در ایران اختصاص یافته است که این امر را با اتکا بر پخش رادیویی، تلویزیونی، ماهوارهای، وبسایت، وبلاگ و رسانههای اجتماعی انجام میدهد. گروه جنگ نرم مشرق-ایالات متحده برای تقویت «قدرت نرم» و نفوذ بیشتر در جهان برای سال 2015 بودجه بیش از یک میلیارد و 833 میلیون دلاری اختصاص داده است. این بودجه فقط جهت پیشبرد «دیپلماسی عمومی» آمریکا در اکثر اقصی نقاط جهان به صورت رسمی صرف میشود که البته بودجههای غیررسمی و محرمانه دیگری نیز وجود دارد که جهت نفوذ نرم توسط سازمانهای اطلاعاتی استفاده میشود و هیچگاه در رابطه با آن اخبار یا اطلاعاتی به بیرون انتشار پیدا نمیکند. مجموعههای خصوصی نیز بخشی از پیشبرد دیپلماسی عمومی آمریکا را برعهده دارند که اطلاعاتی نیز از بودجه سالانه آنها در دست نیست.
برای تعریف «دیپلماسی عمومی» آمریکا میتوان گفت که مجموعه تلاشهای ایالات متحده جهت تصرف قلب و مغزهای مردم سایر کشورهای جهان به وسیله ارزشهای آمریکایی است.
در جدیدترین گزارش «کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا» (ACPD)، در مورد دیپلماسی عمومی و برنامههای رسانهای (پخش تلویزیونی و ماهوارهای) در سطح بینالمللی، نحوه چگونگی اختصاص بودجه یک میلیارد و 833 میلیون دلاری ارائه شده است. در این گزارش، دیپلماسی عمومی هیئت مدیره بنگاه سخنپراکنی آمریکا (Broadcasting Board of Governors) و وزارت خارجه شامل برنامههای تبادل امور فرهنگی و شورای آموزش به صورت جزء به جزء بیان شده است.
کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا یک گروه دوحزبی است که در سال 1948 از سوی کنگره آمریکا تاسیس شد و وظیفه آن، طراحی، تدوین و پیشنهاد سیاستها و برنامههای مورد نیاز دستگاههای دولتی آمریکا در حوزه دیپلماسی عمومی و افزایش اثربخشی سیاستهای مورد استفاده آنها در این حوزه است. در ابتدای سال 2013 وظیفه دیگری به کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا محول شد و این کمیسیون موظف شد گزارش سالانه جامعی درباره فعالیتهای دیپلماسی عمومی و اطلاعرسانی بینالمللی تهیه کند.
هماکنون استراتژی دیپلماسی عمومی آمریکا و اجرای آن خیلی بیشتر در سیاست خارجی این کشور ادغام شده است. این دیپلماسی، با ادعای دفاع از حقوق بشر و مبارزه با خشونت، تمرکز بر روی تغییر بافت سیاسی، وارونهسازی ارزشهای اجتماعی و خلق فرصتها و جنبشهای فکری، فرهنگی، اجتماعی، و سیاسی در دستور کار دیپلماسی عمومی آمریکا قرار دارد.
بررسی بودجه «دیپلماسی عمومی» آمریکا علیه ایران
بخشی از این گزارش به ایران مربوط میشود؛ جایی که تمرکز آمریکاییها بر روی تغییر ارزشها و سبک زندگی مردم ایران (جنگ نرم) استوار شده است. طبق گزارش «کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا»، سه شبکه رادیویی-تلویزیونی این وظیفه مهم و استراتژیک را بر عهده دارند:
طبق این گزارش بخش فارسی صدای آمریکا بودجه مالی ۱۵ میلیون و ۱۳۳ هزار دلاری دارد و روش ارائه برنامه آن به شکل تلویزیون ماهوارهای، رادیو ماهوارهای، وبسایت و موبایل سایت، و رسانه اجتماعی است. مجموع پخش برنامههای رادیویی این سرویس، 14 ساعت و مجموع پخش برنامههای تلویزیونی آن، 168 ساعت در هفته را در بر میگیرد.
به ادعای گزارش مذکور، بخش فارسی صدای آمریکا با هدف ارتباط مستقیم برقرار کردن با مردم داخل ایران ایجاد شد. طبق ادعای بنگاه سخنپراکنی آمریکا، 24 درصد از بزرگسالان ایرانی بخش فارسی صدای آمریکا را دنبال میکنند. این سرویس، از تمامی ابزار ممکن شامل ماهواره، شبکههای اجتماعی، وبسایت و وبلاگ، تجهیزات چند رسانهای برای ارتباط برقرار کردن با مخاطب خود بهره میبرد. در این شبکه، تمامی اخبار مربوط به ایران مورد رصد و بررسی قرار میگیرد. همچنین به مباحث هنری، فرهنگی، و علمی نیز پرداخته میشود. بخش قابل توجهی نیز به بیان ارزشهای آمریکایی و تبلیغ سبک زندگی آمریکایی اختصاص دارد. از دیگر برنامههای میتوان به اخبار بامدادی و شبانگاهی و شوی جوانان ایرانی اشاره کرد.
این گزارش سپس "رادیو فردا" را مورد بحث قرار میدهد که بودجه مالی 6 میلیون و 967 هزار دلاری دارد و روش ارائه برنامه آن از طریق رادیو، تلویزیون، وبسایت و موبایل سایت، و رسانه اجتماعی و دارای مجموع پخش رادیویی 168 ساعت در هفته است.
به ادعای این گزارش، رادیو فردا، تنها رادیوی فارسی زبان 24 ساعته قابل دسترس ایرانیان از طریق ماهواره است. برنامههای اصلی این رادیو، شامل اخبار، تحلیل و گزارش حوادث جاری در داخل ایران است و البته خبرهای مربوط به خاورمیانه و دیگر نقاط جهان را تحت پوشش قرار میدهد. همچنین بخش موسیقی پاپ دارد و با هنرمندان فراری و سیاستمداران و اپوزیسیون جمهوری اسلامی مصاحبه میکند. میانگین 11 میلیون و 500 هزار صفحه متن در سال 2014 در وبسایت رادیو فردا وجود داشت و صفحه فیسبوک این رادیو، هم اکنون دارای 1 میلیون و 30 هزار طرفدار است. در ادامه این گزارش ادعا میکند که بیش از دو سوم طرفداران وبسایت این رادیو، از داخل ایران هستند و یکی از برجستهترین برنامههای رادیو فردا، برنامه «پس فردا» با اجرای فرشید منافی است. همچنین برنامههای دیگر به بحثهای چالشی در مورد سیاست روز ایران میپردازد در دستور کار این رادیو قرار دارند.
رادیو فردا، رادیوی تلویزیونی مجله خبری بامدادی خود به نام "صبحانه با اخبار" را علاوه بر کانال ماهوارهای خود، از طریق کانالهای ماهوارهای صدای آمریکا نیز پخش میکند. این سرویس، تولید تلویزیونی خود را در سال 2015 با 7 عنوان خبری 5 دقیقهای که راس هر ساعت از 8 بامداد تا 1 بعد از ظهر طول میکشد، بیشتر کرد.
یکی از نقاط قابل توجه در این گزارش موضوع اختلاف افکنی میان ایرانیهای آذریزبان با پخش برنامههایی از سرویس صدای آمریکا (VOA) در آذربایجان که بودجه سالانه 646 هزار دلاری دارد. روش ارائه برنامه آن از طریق رادیو، تلویزیون، وبسایت و موبایل سایت، و رسانه اجتماعی صورت میگیرد و مجموع پخش برنامههای رادیویی آن 2 ساعت و 20 دقیقه و مجموع پخش برنامههای تلویزیونی آن 4 ساعت و 20 دقیقه در هفته است.
این گزارش تاکید میکند: این سرویس، خود را به عنوان یک آژانس خبری چند رسانهای در عرصه رسانههای آذربایجانی مطرح کرده است. صدای آمریکا در آذربایجان اخبار سیاسی، اقتصادی، تکنولوژیکی، پزشکی، اجتماعی، و فرهنگی را تحت پوشش قرار میدهد. این شبکه، بخشهایی همچون "بررسی آمریکایی" و "دیدگاه جهانی" است که دیدگاه آمریکایی خود نسبت به مسائل روز را به مخاطبان مینمایاند. VOA آذربایجان، همچنین برای ایرانیهای آذریزبان منبع خبری محسوب میشود. بستههای خبر صوتی روزانه این سرویس، شامل 2 مصاحبه و گزارش و خلاصه خبرهای روز است. برنامههای خبری تصویری هفته شامل 5 الی 6 دقیقه زمان است و شوی تلویزیونی دارای 6 ال 8 دقیقه زمان.
این در حالی است که مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای سازمان صدا و سیما فرمودند که جنگ نرم فقط مخصوص ایران نیست اما در موضوع ایران، هدف اصلی از این جنگ نرمِ فکر شده و حساب شده، استحاله جمهوری اسلامی ایران و تغییر باطن و سیرت، با حفظ صورت و ظاهر آن است.
فهرست گزارش 2015 کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا
بررسی فهرست این گزارش مشخص میکند که آمریکاییها بر روی جوانان حساب ویژهای باز کردند؛ وجود برنامههایی مانند طرح رهبران جوان، برنامه زبان انگلیسی، برنامههای دانشگاهی، برنامههای ورزشی، برنامههای مربوط به جوانان و سایر نشان میدهد که سرمایهگذاری برای نفوذ نرم در جوانان اثر بیشتری خواهد داشت.
فهرست این گزارش که دیپلماسی عمومی در سایر نقاط جهان را نیز در برمیگیرد و حجم آن نشاندهنده میل آمریکا به نفوذ در این مناطق است را جهت استحضار و اطلاع بیشتر خوانندگان محترم ارائه گردیده است:
مقدمه
دیپلماسی عمومی آمریکا در سال 2014/15
دیپلماسی عمومی و بودجه تخصیصی پخش بینالمللی
10 مورد برتر ACPD
فهرست توصیهها
توصیههای خاص وزارت خارجه آمریکا
توصیههای خاص هیئت مدیره بنگاه سخنپراکنی
دیپلماسی عمومی و مبارزه با افراطگرایی خشونتآمیز
مبارزه با تاثیر منفی روسیه در اروپا و آسیای مرکزی
طرحهای ابداعی رهبران جوان: آفریقا، آسیای جنوب شرقی، و قاره آمریکا
پژوهش و ارزیابی دیپلماسی عمومی و نمایش بینالمللی
تحکیم پرسنل دیپلماسی عمومی در وزارت خارجه آمریکا
باز نگاهداشتن فضاهای آمریکایی و قابل دسترس بودن آنها برای تبعههای خارجی
صدای آمریکا در آفریقا
فعالیتهای مرتبط به واشنگتن سیاست، برنامهریزی، و دفتر منابع معاون وزیر در زمینه دیپلماسی و امور عمومی
شورای امور فرهنگی و آموزشی
دفتر سیاست
مرکز میراث فرهنگی
دفتر برنامههای دانشگاهی
برنامه فولبرایت
برنامه زبان انگلیسی
دفتر تبادلات فرهنگی و حرفهای
بخش برنامههای مربوط به جوانان
بخش متخصصین حرفهای
بخش برنامههای فرهنگی
بخش برنامههای ورزشی موسوم به اسپورتز یونایتد
برنامه مدیریت بازدید بینالمللی (IVLP)
تبادلات بخش خصوصی
شورای امور عمومی
اداره مشارکت رسانهای بینالمللی (IME)
اداره مشارکت دیجیتال (ODE)
واحد پاسخگویی سریع (RRU)
مراکز جراید خارجی (FPCs)
اداره خدمات تصویری (OVS)
اداره سخنگو (SPOX)
اداره مناسبات مطبوعاتی (PRS)
اداره برنامهریزی استراتژیک (OSP)
شورای برنامههای اطلاعاتی بینالمللی (IIP)
برنامهها
تولیدیها
جایگاهها
مرکز ازتباطات استراتژیک ضد تروریسم
دفاتر دیپلماسی عمومی ادارت کاربردی
شورای عملیاتهای ثبات و مناقشه (CSO)
شورای ضد تروریسم (CT)
شورای دموکراسی، حقوق بشر، و کار (DRL)
شورای امور تجاری و اقتصادی (EB)
شورای اعمال قانون و مبارزه بینالمللی با مواد مخدر (INL)
شورای پژوهش و اطلاعات (INR)
شورای سازمانهای بینالمللی (IO)
شورای امنیت بینالمللی و بازداری (ISN)
شورای اقیانوسها و امور بینالمللی علمی و محیطی (OES)
شورای امور نظامی-سیاسی (PM)
شورای آلودگی، پناهندگی، و مهاجرت (PRM) هیئت مدیره بنگاه سخنپراکنی (BBG)
بودجه سال مالی 2014
تحقیق و ارزیابی
تلاشهای ضد سانسور
صندوق تکنولوژی (منبع) باز رادیو آزاد آسیا
فعالیتهای زمینهدار دیپلماسی عمومی آمریکا در منطقه آفریقا
پخش بینالمللی در آفریقای دارای صحراهای متعدد
پروفایل کشو ربه کشور منطقه آفریقا
کشور هدف: کنیا
کشور هدف: افریقای جنوبی
دیپلماسی عمومی آمریکا در آسیای شرقی و منطقه اقیانوسیه
پخش بینالمللی در آسیای شرقی و اقیانوسیه
پروفایل کشور به کشور منطقه آسیای شرقی و اقیانوسیه
دیپلماسی عمومی آمریکا در منطقه اروپا و اوراسیا
پخش بینالمللی در اروپا
پروفایل کشور به کشور منطقه اروپا و اوراسیا
کشور هدف: مجارستان
کشور هدف: مولداوی
دیپلماسی عمومی آمریکا در منطقه آسیای خاور نزدیک
پخش بینالمللی در منطقه آسیای خاور نزدیک
پروفایل کشور به کشور منطقه خاور نزدیک
کشور هدف: الجزیره
دیپلماسی عمومی آمریکا در منطقه آسیای مرکزی و جنوبی
پخش بینالمللی در منطقه آسیای مرکزی و جنوبی
پروفایل کشور به کشور منطقه آسیای مرکزی و جنوبی
دیپلماسی عمومی آمریکا در منطقه نیمکره غربی
پخش بینالمللی در نیمکره غربی
پروفایل کشور به کشور منطقه نیمکره غربی
عرض سلام و ادب خدمت تمام دوستان گرامی (مخالف و موافق)
عده ای روزی گفته بودند دنیا عوض شده و دیگر نباید شعار مرگ بر آمریکا سر بدهیم.
گفتند مشکل آمریکا با ما بر سر شعار مرگ بر آمریکاست.
گفتند همه چیز در حال تغییر است ، آمریکا تغییر کرده و نباید شعار مرگ بر آمریکا سر بدهیم.
گفتند ما در حال مذاکره هستیم ، شعر مرگ بر امریکا سر ندهیم ، باید با آمریکا تعامل داشته باشیم.
گفتند آمریکا خوبه ، ناز و .....
با اون دوستان گرامی هستم.... سیاست آمریکا عوض شده!؟؟؟ دیگه دونبال جنگ و غارت نیست!؟؟؟ دیگه به عربستان دستور حمله به یمن رو نمیده!!؟؟؟
کجایند اون دوستان گرامی که ببینند آمریکا ( جنایت کار بزرگ قرن) به تعبیر امام خمینی(ره) (شیطان بزرگ) و به تعبیر امام خامنه ای (حفظه الله) ( سلطه گر و یاغی)
بر سر میز مذاکرات ایران را تهدید به حمله نظامی کرده است. در هر گوشه ای از دولت جنایت کار آمریکا یک سیاست مدار آمریکایی شروع به توهین کردن مستقیم به ملت بزرگ ایران را میکند ، شروع به تهدید نظامی میکنند....
آیا شما هنوز فکر میکنید باید شعار مرگ بر آمریکا را کنار بگذاریم و مانند یک نوکر حلقه به گوش تن به خواسته های آمریکا بدهیم!?
گستاخی های آمریکا تا جایی ادامه داشت که رهبر بزرگ شیعیان دنیا امام خامنه ای(مدظله العالی) سخنان رهبر کبیر انقلاب امام خمینی(ره) را بار دیگر تکرار کنند.
ایشان خطاب به آمریکا گفتند : غلط میکنی بخواهی حمله کنی...به تعبیر امام راحل آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
امام خامنه ای(حفظه الله) به آمریکا فهماند که اگر بخواهد چشم طمع به خاک جمهوری اسلامی ایران بدوزد ، ملت بزرگ ایران در آمریکا یک نظام جمهوری اسلامی ایجاد خواهد کرد.
ما لحظه ای به آمریکا اعتماد نخواهیم کرد و این اولین اصل مذاکرات ماست. آمریکا آزموده ای است که آزمودن مجدد آن خطاست و حرکت به همراه خوش بینی به این دولت مستکبر اشتباه استراتژیک سیاست خارجی ما.
قدیم تر ها یک اصطلاحی داشتند که می گفتند "آدم عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود" حالا ریشه ی این جمله ی درست و صحیح و حکیمانه کجاست اهالی فن می دانند اما انصافا حقیقت را گفته اند قدمای ما ...سیاست غربی پدر و مادر ندارد! نه تنها پدر و مادر که انصاف و ادب و قانون و قول و قرار هم سرش نمی شود. سیاست غربی را اگر بخواهیم ترجمه کنیم می شود (( هرکسی یا با ماست یا اینکه بمیرد بهتر است چون که با ما نیست!)) . حال با این قانون جنگل مدرن جهان، ما می خواهیم که یک بازی دو سر برد داشته باشیم. میز مذاکره را می چینیم و بازی را آغاز می کنیم، محل مذاکرات ژنو سرد زمستانی است. وزیر خارجه ما همه هنر دیپلماسی و تجربه اش را به کار می گیرد و تلاش می کند تا چهره ی صلح طلب و اهل مذاکره ی جمهوری اسلامی را بار دیگر اثبات کند. وزرای شش کشور از پایتخت ها خودشان را می رسانند به مذاکرات و طولی نمی کشد که تلاش نتیجه می دهد و ایران و شش کشور به توافق می رسند. مدتی بعد که کنگره بر خلاف متن توافقنامه نام چند نفر و چند شرکت را به لیست تحریم ها اضافه می کند. میز مذاکره ی دو سر برد دیگر نمی لرزد و نمی ارزد! چون دیگر وجود خارجی ندارد چنین میزی! آمریکا کلا برای دنیا خوب ژست می گیرد. آمریکا رژیمی است که رئیس جمهورش می تواند میان کودکان یک مهد کودک لبخند بزند و به آنها هدیه بدهد و در همان لحظه تنفگدارش سینه ی کودکی آسیایی را بشکافد. آمریکا دولتی است که حاضر است ننگ نقض توافق نامه جهانی را به جان بخرد اما پنجه سیطره ی صهیونیست ها را روی صورتش داشته باشد. آمریکا می خواهد هم دندان گرگ را داشته باشد هم و لبخند ملیح دیپلماسی را ! آمریکا کلا خوب نقش بازی می کند.
این جمله رهبر که مدتها پیش توسط ایشان ایراد شد، بند اصلی مذاکرات ماست! اگر آمریکا توافق نامه خودش را دارد ما هم عهدنامه خودمان را داریم. بالای کاغذ توافق نامه نوشته ایم "ما به آمریکا هیچ اعتمادی نداریم".حال اگر بعضی ها اصرار دارند این مسیر طی شده را دوباره طی کنند و انتهایش با چنگ و دندان خون آلود گرگ ها مواجه بشوند حرفی نیست، ما ضرری نمی کنیم ازین مسیر اما امیدواریم که بعد از معلوم شدن دست چدنی زیر دستکش مخملی باز صحبت قابل اعتماد بودن آمریکا را نکنند! دهان و دندان توهین کننده ی به ایران را باید شکست و روی پای خود ایستاد. رهبر انقلاب، دیپلمات نیست که جایی حرفی بزند و جایی دیگر چیز دیگری اراده کند، انقلابی است! اراده ما در عمل ماست. ما در عمل نیز به آمریکا باید بی اعتماد باشیم، اراده و عزم ملت ایران را نه قطعنامه قطع کرد و نه توافقنامه ای که توسط کشوری "عهدشکن" امضا شده است. جمهوری اسلامی ایران در عین پایبندی به تعهدات بین المللی مسیر خود را خواهد پیمود، هرچند حقیقتا پاسخ این سوال مجهول است که اصلا چه لزومی دارد وقتی طرف روبروی ما میز مذاکره را شکسته است و کلا بنای اعتماد به ما حتی رئیس جمهور محترم مان را ندارد، ما تعهدی به این مذاکرات داشته باشیم و یا ادامه بدهیم اعتماد سازی یک طرفه را ؟ وقتی طرف مقابل ما هیچگاه قابل اعتماد نبوده است.ما لحظه ای به آمریکا اعتماد نخواهیم کرد و این اولین اصل مذاکرات ماست. آمریکا آزموده ای است که آزمودن مجدد آن خطاست و حرکت به همراه خوش بینی به این دولت مستکبر اشتباه استراتژیک سیاست خارجی ما، چگونه اعتماد کنیم به دولتی که همزمان با مذاکرات ژن ایرانی را فریبکار بداند، پنج دقیقه بعد از توافق از حفظ تحریم ها سخن بگوید و چند روز بعد از توافق رسما بگوید که به رئیس جمهور ایران بدبین است ؟؟؟
و چه خوش مثالی زد پیر جماران که اینها مثل گرگ هایی اند که حتی به خودشان هم اعتماد ندارند!