جنگ نرم

انواع روش‌هاى جنگ نرم

انجمن: 

مجموعه روش‌هايى كه در تهديدات نرم به كار گرفته مى‌شود را مى‌توان به سه روش «گفتارى، رفتارى و

شبكه‌اى» تقسيم كرد كه در ادامه به اختصار به تعريف هر كدام از اين روش‌ها مى پردازيم:



يك. روش هاى گفتارى

روش هاى گفتارى در اعمال تهديدات نرم را مى توان به چهار بخش «عمليات روانى»، «عمليات ادراكى»،

«ديپلماسى عمومى» و «فريب استراتژيكى» تقسيم نمود:

1. عمليات روانى

به مجموعه طرح ها و اقداماتى گفته مى شود كه به دنبال تشويق، تهييج و تحريك افكار عمومى در خصوص يك

مسأله اى مشخص و با اهداف از پيش تعيين شده است. عمليات روانى به طور كلى در چارچوب اقدامات

اطلاعاتى و با اهداف پنهانى قرار دارد و آثار، نتايج و همچنين ابزارها و شيوه هاى آن به راحتى قابل شناسايى

نيست. عمليات روانى بيشتر در شرايط بحرانى مانند جنگ، شورش و اغتشاش؛ يا در شرايط ناپايدار و

شكننده مانند التهاب در روابط دو كشور، مورد استفاده قرار مى گيرد.

فرضيات عمليات روانى بر اين است كه توان جنگيدن دشمن جدا از ابزارها و جنگ افزارهاى نظامى، بر اراده نيروى

انسانى معطوف به جنگ استوار است.

انواع عمليات روانى اين نوع عمليات به طور معمول با استفاده از تبليغات سفيد (تبليغاتى كه هويت منبع آن

معلوم است) انجام مى شود اغلب موارد عمليات روانى كه با عناوين رسمى (مانند راديو آمريكا) به اجرا در

مى آيند. از مصاديق اين نوع عمليات اند.


1.عمليات روانى آشكار:

۲ .عمليات روانى پنهانى: عملياتى است كه منبع انتشار آن فاش نمى شود، يا اگر هم كشف شد، آن دولت

بتواند هر گونه دخالتى را انكار كند. عمليات روانى پنهان معمولاً به وسيله تبليغات سياه و خاكسترى به اجرا در

مى آيد.

آیا مصیبت صفین در حال تکرار است؟ (انتخاب اشتباه مردم در انتخابات)

با سلام
جریان صفین از تاسف آورترین فرازهای تاریخ برای شیعه است. زمانی که فرمانده لشکر امیرمومنان ع تا رسیدن به خیمه فریبکاران یعنی معاویه و عاص چند گامی بیشتر نداشت فتنه حماقت خوارج که ظاهربینی آنها کار دستشان داد جنگ برده را به شکستی بزرگ کشاند. جنگی که می توانست ریشه اموی را به هم بپیچد و اسلام را از این شجره خبیثه رها سازد، شد دردسری بزرگ برای خلاف علی ع و پس از آن امت اسلام. مصیبتی که به کربلا و عاشورا رسید و تا غیبت ادامه یافت و هنوز هم امت اسلام چوب آنرا می خورد....
و اما تاریخ برای عبرت ماست. که ما را برای عبرت گیری و آزموده شدن خلق کردند. ظاهرا امروز صحنه صفین در حال تکرار است. در حالی که ایران گروگان گرفته شده دوران طاغوت، زنجیرهای اسارت و بردگی استکبار را پاره کرده و بر دهان متجاوزان نخستین زده و به قدرت بزرگی در منطقه بدل گشته که بتواند از ملتهای مظلوم و آرمان های فراموش شده دفاع کند و در حالی که توانسته بزرگترین فتنه استکبار در منطقه یعنی فتنه گروه های تروریستی منطقه را به شکست بکشاند و عنقریب است که اسرائیل غاصب که ریشه هر فتنه ای در این منطقه است؛ خودبخود مضمحل گردد عده ای از داخل به تحریک و فریب دستگاه عریض و طویل استکبار دم از سازش با دشمن جنایتکار می زنند.
آیا اینان همان جاهلان ظاهرپرست زمان نیستند که نقش خوارج در صفین را بازآفرینی می کنند؟ چه بسا چنین است بخصوص که آنان نیز محور و مدار حقانیت در زمان خود را نمی شناسند و نمی دانند خدای متعال به لطف و کرمش حجت آشکاری به آنها عنایت کرده که راه را از بیراهه تشخیص دهند و علی زمان را به شکست نکشانند.
اما با کدام فریاد می توان ذهن خمود و عقل خموش آنها را بیدار ساخت؟ آیا این همه آیت و نشانه برایشان کافی نیست؟ منتظر چه اند؟ آیا منتظرند مسیح از آسمان نزول کند و یا مهدی از پشت پرده آشکار شود و بگوید این حق است و آن باطل تا قدم از بیراهه پس کشند؟ اگر چنین می اندیشند زهی خیال باطل که خداوند هیچ امتی را چنین هدایت نکرده چه اینکه حجت عقل را به آنها عطا کرده تا بکارش ببرند و حق را بیابند نه اینکه آن را پشت هواها و هوسها و ظاهربینی ها مخفی سازند.
برادر! خواهر! کیستی ؟ کجایی؟ چه می اندیشی؟ اینسوی میدانی یا آنسو؟ گوش به سخن کدام زبان سپرده ای؟ و عقل را چه کرده ای؟ و دین را چگونه تفسیر می کنی؟ امروز زمان آزمون بزرگ من و شماست. من و شما هم فرداروز مورد قضاوت تاریخ و آیندگانیم. آیا مارا هم به جبهه حق و بصیرت ملحق می سازند یا به جبهه باطل و کوردلی؟ لختی بیاندیش....
یا علیم

«قاتلوا» در مقابل «اقتلوا»

سلام
این تایپیک قرار هست مرجعی برای من باشه در مقابل آتئیست ها و مخالفین و دشمنان دین که انگ خونریزی بر اسلام و قرآن عزیز می چسبونند.
پس اگر کارشناس محترم، پاسخی دندان شکن و کامل و مستند قرار بدند، مسلما این تایپیک مورد بازدید مخالفین دینی زیادی قرار خواهد گرفت ان شاءال...
سوالم کوتاهانه این هست:
1- تفاوت واژه قاتلوهم (یقاتلوهم) با کلمه اقتلو چی هست؟ آیا اولی یعنی پیکار و دومی یعنی به قتل رساندن؟(به صورت ریشه عربی)
2- آیا می تونیم از واژه قاتلوهم یعنی پیکار به صورت پیکار زبانی - مباحثه ای - منطقی هم در مقابل پیکار مباحثه ای اونها تعبیر کنیم؟ اینکه وقتی اونها به صورت شبهه و منطقی دین ما رو نقد می کنند، ما هم به صورت مباحثه ای نظریات اونها رو نقد کنیم و از دین خود دفاع کنیم؟
3- کجاهای قرآن دستور صریح به کشتن داده و برای چه منظوری دستور صریح به کشتن داده؟ (با فعل ضرب الرقاب - با فعل اقتلو..)
باز هم عرض می کنم دلیل این تایپیک این هست که سندی بی قید وشرط باشه بر ادعاهای مخالفین دین تا بتونم بحث رو تمومش کنم...
با تشکر...

جنگ نرم خطرناک تر از جنگ سخت

انجمن: 

سلام....رهبر ملت تو سخنرانی هاشون یا همچنین مسئولین و سخنرانان کشور، من زیاد به گوشم می خوره این سخن رو مطرح می کنن که جنگ نرم خطرناک تر و خطیر تر از جنگ سخت هست و حتی مثال می زنن، جنگ هشت ساله با صدام رو به عنوان یک جنگ سخت و می گن ما به مراتب در جتگی دشوارتر و سخت تر از جنگ هشت ساله هستیم!!...خوب والا من روی این سخنان مسئولین و رهبر زیاد تمرکز نکردم، به این معنی که بررسی نکردم که دقیقا و صد درصد منظورشون از این سخن چیه...یعنی چی جنگ نرم، خطیر تر از نگ سخت و هشت سال جنگ با صدام هست، یعنی مطمئن نیستم....اما تا اونجا که یک چیزایی فهمیدم، به نظرم، این اظهار نظر و سخن، بسیار مفتضحانه و رسوا کننده هست و مایه تاسف هست واقعا!!!...یعنی از هر زاویه که نگاه می کنم می بینم چقدر این اظهار نظر مفتضحانه هست برای دولت...البته عرض کردم که من، صد درصد مطمئن نیستم که منظور از این کلام در بیان مسئولین و رهبر چیه....پس به همین خاطر این تاپیک رو ایجاد کردم تا دیدگاهم رو تصحیح کنم در این باره...پس سوال...
منظور از جنگ نرم و اینکه جنگ نرم از جنگ سخت، دشوار و خطرناک تره، در بیان و کلام رهبر و دیگر سخنرانان و مسئولین چیه؟
و آیا واقعا جنگ نرم برای ما،خطرناک تر و دشوار تر از جنگ سخته؟

ممنون

خانواده درماني اسلام (شيعه و سني)

[="Tahoma"][="DarkGreen"]



چرخ دنده‌های یک ساعت با هم ارتباط تنگاتنگی دارند، برخلاف مخلوط خاک اره با دانه‌های ماسه و شن. وقتی یک قسمتی از این چرخ دنده‌ها اشکال و ایرادی پیدا می‌کند بقیه سیستم و نظام ساعت هم به هم می‌ریزد. در خانواده درمانی، باور بر این است که تمام اعضای خانواده مانند سیستم ساعت با هم تعامل و همکاری دارند. اگر عضوی از خانواده گرفتار مشکل شود، بدون شک بر اعضای دیگر اثر می‌گذارد. مشکل یک سیستم مانند آیینةای است که عیوب و نقص‌های قسمت‌های دیگر را نمایش می‌دهد. بنابراین هنگام درمان باید کل خانواده با هم حاضر باشند و همکاری کنند.
توحید درمانی( از کثرت به وحدت)
یک سلول، اعضای بدن ما، افراد خانواده و اشخاص یک جامعه مانند سیستم ساعت با هم ارتباط و همبستگی دارند. اسلام دین خاتم، جامع، جاوید، جهانی و جانفزا و جانفروز است. با برنامه‌ سعادت بخش خود، فرزندان بنی‌آدم را که مانند «جمع پراکنده، متکثر و آشفته» هستند، به سمت قلّه هرم، حضرت آدم و بعد خداوند تبارک و تعالی جهت می‌دهد. «رسول مهربانی» با کتاب راهنمای خود، «قرآن شریف»، ما را از کف هرم که تکثر، تشتت و تفرقه و پراکندگی است به سمت اوج هرم که «وحدت یافتگی» است، نظام و سازمان می‌دهد تا فرزندان حضرت آدم همگی زیر این چتر دلپذیر، با هم پیوند برادری ببندند و با بمب تفرقه با کنترل دشمنان برادرکشی نکنند و در مشاجرات که در هر خانواده‌ای تا حدودی طبیعی است، برخی از اعضای خانواده از خانه بزرگ اسلام نرانند تا با تحریک منافقان و مغرضان، در برابر هم شاخ و شانه نکشند و به هم توهین نکنند.
آندره موروئا زندگی‌نامه نویس فرانسوی می‌گوید: دوست شما عاشق هوش‌تان است و معشوقه شما عاشق جذابیت‌تان، اما «عشق خانواده» دلیل نمی‌خواهد؛ شما در خانواده متولد می‌شوید و با اعضای آن هم‌خون هستید. با این حال، خانواده می‌تواند بیش از هر کس دیگری در دنیا، شما را عصبانی کند.
خانوادة بزرگ مسلمانان، امروز، نیاز به درمان جدی دارند، همان‌گونه که اعضای خانواده نباید راز خانواده را بیرون فاش کنند، نباید بیگانه را به حریم خود بیاورند و نباید نسبت به ناموس خانواده، بی‌غیرت باشند، مسلمانان نیز نباید اختلافات را به بیرون از خانواده بزرگ اسلامی( بیش از یک میلیارد) بکشند، باید بر امور مشترک تمرکز کنیم و در مناظرات علمی اخلاق و ادب اسلامی را رعایت کنیم و مراقب باشیم که هدف دشمنان این است که تفرقه بیندازند و حکومت کنند و متأسفانه با غفلت ما موفق بوده‌اند، نمونة بارز آن علم کردن گروهی افراطی که مانند القاعده و طالبان و وهابت است که خطر این افراطیون مانند خطر افراطیون یهود یعنی صهیونیسم است. به دلیل این نابسامانی‌هاست که از آب دشمن گل آلود ماهی می‌گیرند و عرفان‌های نو ظهور و بهاییت را پرو بال می‌دهند و برای رشد این غده‌های سرطانی هزینه هنگفت می‌پردازند و از آنها حمایت تبلیغاتی و سیاسی و...می‌کنند.

آزمون 30 سؤالی برادری(خود سنجی)
امیرالمؤمنین علی (ع) روایت کرده‌است که رسول مکرم اسلام (ص) فرمود: هر مسلمانی بر برادر خود «30 حق» دارد که ذمه او بری نمی‌شود، مگر اینکه آن را ادا کند یا صاحب حق بر او ببخشد:
1- لغزش او را عفو کند.
2- گریه­اش را ترحم و دلسوزی کند.
3- عیب او را بپوشاند.
4- خطا او را نادیده گیرد.
5- عذرش را بپذیرد.
6- در غیاب او نگذارد غیبت و بدگوئی او را بنمایند.
7- همیشه ناصح و خیر خواه او باشد.
8- دوستی او را حفظ کند.
9- نگذارد مدیون مردم شود.
10- چون مریض شود او راعیادت نماید.
11- در وقت مردن او حاضر شود.
12- دعوت او را بپذیرد 13- هدیه او را قبول کند.
14- رفت آمد با او را قطع نکند 15- از محبت او تشکر کند.
16- با حسن نیت او را یاری دهد.
17- در حفظ محارم و عفت او کوشش کند.
18- حاجت او را بر آورد.
19- در حاجات او شفیع او بشود.
20- عطسه او را طلب خیر کند.
21- در حال گمراهی او را هدایت نماید.
22- سلامش را جواب گوید.
23- سخن او را خوب تعبیر کند.
24- به حیوانات او ترحم نماید.
25-سوگندش را بپذیرد.
26- با دوستانش دوستی کند و با او دشمنی ننماید.
27- در حال ظلم و مظلوم بودن او را یاری نماید به این طریق که در حال ظلم کردن او را از ظلم باز دارد و در حال مظلومیت او را در گرفتن حق کمک نماید.
28- او را خوار نکند و تسلیم دشمن ننماید.
29- آن خوبی ها که برای خود می خواهد برای او نیز خواستار باشد.
30- و بدی هائی که برای خود دوست ندارد برای او نپسندد.
بعد فرمودند: شنیدم رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند: اگر یکی از شما نسبت به حقوق برادری مسامحه نماید روز قیامت از وی مطالبه می شود و قضا می گردد.[1]
باز برگردیم و به این حقوق دقت کنیم چه قدر عمیق است و دقیق؟! ما چقدر سخن رهبر عزیز اسلام(حضرت محمد(ص) را اجرا می‌کنیم. بنابراین ما وظیفه داریم مسلمانان را حمایت مالی، کلامی، عاطفی، اطلاعاتی و شناختی و سیاسی و معنوی...کنیم. آیا واقعاً مسلمان می‌تواند در برابر کشتار در سوریه و فلسطین بی‌تفاوت باشد و اشکال کند که چرا دولت به کشورهای دیگر کمک مالی می‌کند؟
اگر این طور است نمره بالایی در آزمون برادری و مسلمانی نمی‌گیریم. آزمونی که خود پیامبر مشخص کرده‌اند که نقطه اشتراک مسلمانان است.[1]
باز برگردیم و به این حقوق دقت کنیم چه قدر عمیق است و دقیق؟! ما چقدر سخن رهبر عزیز اسلام(حضرت محمد(ص) را اجرا می‌کنیم. بنابراین ما وظیفه داریم مسلمانان را حمایت مالی، کلامی، عاطفی، اطلاعاتی و شناختی و سیاسی و معنوی...کنیم. آیا واقعاً مسلمان می‌تواند در برابر کشتار در سوریه و فلسطین بی‌تفاوت باشد و اشکال کند که چرا دولت به کشورهای دیگر کمک مالی می‌کند؟ اگر این طور است نمره بالایی در آزمون برادری و مسلمانی نمی‌گیریم. آزمونی که خود پیامبر مشخص کرده‌اند که نقطه اشتراک مسلمانان است.
«هفته وحشت»
«هفته وحدت»، نوازد نورس نارسی نیست که اول هفته به دنیا بیاید و چند روز با رنجوری سپری کند و آخر هفته از دنیا برود، هفته وحدت درخت تنومندی است که در صدر اسلام، بذرش به دست پر برکت پیامبر مهربانی کاشته شده‌است و روز به روز پربارتر می‌شود. دشمنان اسلام، علف‌های هرزی هستند، که دست در دست هم داده‌اند تا اجازه نفس کشیدن و رشد را از این درخت بگیرند. تبلور، اتحاد مسلمان در هفته وحدت، مایة«وحشت» دشمنان شده‌است. هرکسی که به این وحدت اسلامی صدمه بزند و در واقع کمک به رشد علف‌های هرز کرده و راه رشد این درخت پرثمر را به سهم خود گرفته‌است. مراجع شیعه تقویت اتحاد صفوف مسلمان را «واجب» و ایجاد تشتت و تفرقه را «حرام» می‌دانند. پس اگر هفته وحدت باید همیشگی و همه روزه باشد، نباید هفتة وحدت را جشن بگیریم؟ هفتة وحدت را «باید» جشن بگیریم، چون این کار مانند خانه روبی قبل از عید، یا جشن تولد، و یا یادداشت برای یادآوری و غفلت‌زدایی است. مانند پرچم و یک سمبل است که ما را به خود می‌آورد. و نماد تبری ابراهیم(ع) بر بت اسکتبار و صنم جهل.

اهداف خانواده‌ درمانی
در روان‌شناسی خانواده درمان‌گران برای اهدافی بیان کرده‌اند که مهم‌ترین آنها عبارتند از: 1. تغییر اصول غیرانطباقی که بر خانواده مسلط است،2. بالا بردن آگاهی اعضای خانواده در زمینه راه‌های مختلف حل مشکل، 3. افزایش روابط مستقیم چهره به چهره و کاهش از سرزنش، 4. کاهش یا رفع تعارض و اضطراب در روابط بین فردی، 4. تقویت حساسیت نسبت به نیازهای هیجانی اعضای خانواده به وسیله یکدیگر و برآورده‌سازی نیازها، 5. تقویت ظرفیت افراد خانواده برای مقابله با نیروهای مخرب درون و بیرون از محیط خانواده، 6. نفوذ بر هویت خانوادگی و ارزش‌های آن، به طوری که اعضای خانواده به سوی رشد و سلامتی گرایش یابند.
متناظر و موازات این اهداف، نیز باید در درمان گرفتارهای جهان اسلام در نظر گرفته شود.
چند نکته‌های ناب قرآنی

  1. وقتی در قرآن به صراحت بیان شده که به بت‌ها و خدایان ساختگی مشرکان بد و بیراه و ناسزا نگویید، ما هم نباید به همدیگر ناسزا بگوییم.
  2. از خداوند رحمان و رسول اکرم او پیروی کنید و با هم نزاع و ستیز نکنید که بنیان مهرتان و حکمت و حکومت‌تان سست می‌شود و نسیم پیروزی بر شما نمی‌وزد و صبوری کنید که خداوند با شکیبان است؛وَأَطِیعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ.[2]
  3. و هرگز در برابر دشمن سست نشوید و از مصائبى که بر شما وارد مى‏شود، غمگین مباشید که شما برترید اگر مؤمن واقعى باشید. وَلاَ تَهِنُوا وَلاَ تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الأَعْلَوْنَ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ .[3]
  4. همانا مؤمنین با یکدیگر برادرند، پس میان برادران خود (در صورت اختلاف و نزاع) صلح و آشتى برقرار کنید و تقوى داشته باشید تا مورد ترحّم خداوند قرار گیرید؛ «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُواْ بَیْنَ أَخَوَیْکُمْ وَاتَّقُواْ اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ‏».[4]

درمانگری

درمانگر:‌ پیامبر عزیز اسلام(ص)، اهل بیت، عقل.
روش درمان:به طور کلی برای درمان مشسکلات خانواده بزرگ اسلام می‌توان از روش‌های شناختی، رفتاری، عاطفی، تجسمی، معنویت درمانی، کاردرمانی و...کمک بگیریم. در این درمان‌ها بر اموری تأکید می‌شود مانند:
1- «کتاب درمانی»: (خواندن قرآن و عمل به آن) [HL]تلاوت = دیدن + خواندن + شدن[/HL]
2- «برائت درمانی»: در حج و مساجد از دشمنان.
3- «اشتراک درمانی»: توجه به نقاط مشترک(خدا، قرآن، کعبه، پیامبر مهربانی، مناسک حج و عمره، اصل نماز و روزه، باور به انبیاء و معاد، باور به برادری و فرزندان حضرت آدم بودن همه مردم، صحابه مورد وفاق و...)،
4- توجه به زیان‌های تفرقه و فواید اتحاد،
5- بر هم زدن معادلات تفرقه‌افکن دشمن (مانند تفرقه بینداز و حکومت کن)،
6- تکنیک «زن و شوهر جنگ کنند، ابلهان باور کنند.» برای ناامید کردن دشمن، با جلسات دینی و سیاسی مشترک،
7- با درخواست حق وتوی برای کل خانواده بزرگ اسلام،
8- دعای وحدت بعد از نماز جماعت،
9- شرکت شیعه و سنی در مراسم دینی همدیگر،
11- رعایت اخلاق و ادب اسلامی در مناظرات علمی،
10- طرح وحدت و دوستی با ادیان دیگر و توجه به معنای این آیه که بعد از نماز خوانده می‌شود: آَمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنْزِلَ إِلَیْهِ مِنْ رَبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ کُلٌّ آَمَنَ بِاللَّهِ وَمَلَائِکَتِهِ وَکُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لَا نُفَرِّقُ بَیْنَ أَحَدٍ مِنْ رُسُلِهِ وَقَالُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا غُفْرَانَکَ رَبَّنَا وَإِلَیْکَ الْمَصِیرُ؛فرستادة ما به آن‌چه از جانب پروردگارش به سوى او نازل شده ایمان آورده و مؤمنان همگى به خدا و فرشتگان و کتاب‏ها و فرستادگان او ایمان آورده‏اند (و گفتند) میان هیچ یک از فرستادگان او فرق نمى‏ گذاریم، و گفتند: شنیدیم و اطاعت کردیم، پروردگارا عفوت را مى ‏طلبیم، و بازگشت (همه) به سوى توست.[5]
..........................................................................
1. وسائل الشیعه، ج 12، ص 212.
2.انفال، 46.
3.آل عمران، 139.
4.حجرات،10.
5. بقره، 285.
منبع: رك: ماهنامه خانه خوبان، محمدحسین قدیری، ش61[/][/]

افسران جنگ نرم

انجمن: 

بسم الله الرحمن الرحیم

گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در جمع انجمن های اسلامی دانش آموزان ... تاریخ 1 / 2 / 95


بخش اول



یکی از عرصه‌های اختلاف و درگیری بین جمهوری اسلامی و استکبار مسئله‌ی جوانها است؛ مسئله‌ی جوانها. امروز سرِ قضیّه‌ی جوانها، یک جنگ نرمِ زیرپوستیِ بسیار فراگیری بین جمهوری اسلامی و آمریکا و همدستان آمریکا و صهیونیست‌ها برقرار است. من چند سال پیش خطاب به جوانهای دانشجو گفتم: «شماها افسران جنگ نرم هستید»؛(۳) شما هم هستید، شماها هم همه‌تان افسران جنگ نرم هستید. وقتی جوان، انگیزه دارد و اعتماد به نفس دارد و قدرت اندیشیدن دارد و شجاعت دارد، افسر است -افسر در درگیری‌های رزمِ نرم، جنگ نرم- خصوصیّت جوان این است. خب، حالا شما فرض کنید افسری را با یک هویّتی که مطلوب جمهوری اسلامی است و افسری را با هویّتی که مطلوب دشمنِ جمهوری اسلامی است؛ اینها را با هم مقایسه کنید، ببینید چه‌جوری درمی‌آید؛ حالا محلّ بحث ما جنگ نرم است که خطرناک‌تر از جنگ سخت است؛ گاهی اوقات ما را به جنگ سخت و بمباران و حمله و مانند این چیزها هم تهدید میکنند امّا غلط زیادی میکنند؛ [این] نیست، زمینه‌ی این کار را ندارند، جرئتش را هم ندارند و [اگر] هم بکنند تودهنی میخورند.


و من الله توفیق
@};-.

بررسی یک نمونه از تهدید شبکه‌های اجتماعی«مانکن سازی»

انجمن: 

موضوع بررسی یک نمونه از تهدید شبکه های اجتماعی، مانکن سازی با حضور "جواد بابایی" سرپرست

دادسرای ویژه جرایم رایانه ای و "مصطفی علیزاده" سخنگوی مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری

در گفتگوی ویژه خبری امشب یکشنبه 26 اردیبهشت ماه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.



20 درصد از فضای شبکه اینستاگرام در اختیار چرخه مدلینگ است

در ابتدای این بحث جواد بابایی سرپرست دادسرای ویژه جرایم رایانه ای در تشریح جزئیات پرونده

عنکبوت 2 اظهار داشت: از دو سال گذشته کار رصد شبکه اجتماعی اینستاگرام آغاز شد و با توجه

به راهبردهایی که در این شبکه از سوی نظام استکباری برای تغییر سبک زندگی ایرانی اسلامی

طراحی شده بود مجموعه ضابطین ما به این حوزه حساس شده و رصد در این حوزه را شروع کردند.



وی اضافه کرد: در پی رصد مجموعه ضابطین ما آن ها متوجه شدند که 20 درصد از فضای شبکه

اینستاگرام در اختیار چرخه مدلینگ است و نکته جالب این است که این 20 درصد 60 درصد از

دنبال کننده های شبکه اینستاگرام را به خود اختصاص می دهند که این حجم زیاد از دنبال کننده

تاثیرپذیری زیادی در این حوزه خواهد داشت لذا حساسیت به این حوزه باعث شد که این حوزه مورد

رصد قرار گیرد .

سرپرست دادسرای ویژه جرایم رایانه ای عنوان کرد: در پی رصد این حوزه ضابطین مواجه با ایجاد

و القای مسائل غیراخلاقی، غیردینی و بی بند و باری در این بستر شدند که باعث شد این طیف تعریف

شود که به صورت سازمان یافته فضای اینستاگرام که در جهت تخریب فضای اخلاقی و فرهنگی جامعه

بود با افرادی که در این حوزه اقدام می کردند برخورد گردد.



بابایی خاطر نشان ساخت: قانون گذار انتشار و توزیع تصاویر مبتذل، مستهجن و تشویق و ترغیب افراد

برای دستیابی به محتوای مبتذل وخلاف عرف و رفتار عمومی را در قانون مجازات اسلامی و در بخش جرایم

رایانه ای جرم دانسته و ضرورت داشت دستگاه قضایی بر اساس وظیفه ذاتی خود به این حوزه ورود پیدا کرده

و با افرادی که به صورت سازمان یافته و گسترده در این جهت فعالیت می کردند برخورد کند.



در ادامه این گفتگو مصطفی علیزاده سخنگوی مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری نیز یادآور شد:

گزارش فاز اول پروژه عنکبوت شب اول دهه فجر سال 93 به هموطنان ارائه شد که فاز اول در شبکه

اجتماعی فیس بوک اتفاق افتاده بود و ضابطین 350 صفحه اصلی فیس بوک را مورد رصد قرار داده بودند.



وی ادامه داد: بر اساس اطلاع رسانی اولیه ای که در خصوص پرونده عنکبوت 1 داشتیم خوشبختانه

پیام های حمایت فراوانی از طرف خانواده ها و کاربران فضای مجازی دریافت کردیم و از طرفی درخواست

شد این رصد هم در حوزه فیس بوک ادامه پیدا کند و هم بتواند سایر بسترهای فضاهای اجتماعی را

پوشش دهد.

جنگ نرم چیست

انجمن: 

[h=2]جنگ نرم چیست ؟
[/h]
امروزه جنگ ها شکل های مختلفی به خود گرفته اند از جمله جنگ نرم که شامل اقدامات روانی

و تبلیغاتی می شود که هدف آن جامعه یا گروه خاصی است و عمده تفاوت آن با جنگ سخت عدم

استفاده از سلاح های نظامی می باشد زیرا در جنگ نرم از سلاح های تبلیغاتی استفاده می شود.

به تعبیر دیگر جنگ نرم استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن است، به

منظور تاثیر گذاری بر عقاید ، فرهنگ ، سیاست ، احساسات ، تمایلات ، رفتار و مختصات فکری دشمن

با توسل به شیوه هایی که موجب پیشرفت مقاصد امنیت ملی می شود است.


جنگ ها تا سال ۱۹۴۵ میلادی غالبا جنگ سخت بود. بعد از آن با توجه به دو قطبی شدن جهان به بلوک

شرق و بلوک غرب، دوره ای جدید از رقابت ها میان آمریکا و شوروی سابق آغاز شد که به جنگ سرد

مشهور شد. جنگ سرد ترکیبی از جنگ سخت و جنگ نرم بود که طی آن دو ابر قدرت در عین تهدیدهای

سخت از رویارویی مستقیم با یکدیگر پرهیز می‏کردند.


با فروپاشی شوروی سابق در سال ۱۹۹۱ میلادی و پایان یافتن جنگ سرد کارشناسان جنگ در ایالات متحده

با استفاده از تجارب دو جنگ جهانی و دوران جنگ سرد دریافتند که می شود با هزینه کمتر و بدون دخالت

مستقیم در سایر کشورها به اهداف سیاسی، اقتصادی و… دست یافت که در ادبیات سیاسی جهان به

جنگ نرم شهرت یافت.


در واقع جنگ های نرم مسئله ی تازه ای نبوده و از سابقه ی تاریخی برخوردار است. به این صورت که در

ابتدا چهره ی ساده ای داشته مثلا شایعه پراکنی و دروغ پردازی اما با گذشت زمان و تحولات و پیچیدگیهای

روز افزون اجتماعی، این رویکرد نیز پیشرفت نموده و از پیچیدگی های بیشتری برخوردار شده است.

آنهایی که توهین کردند...

انجمن: 

[="DarkGreen"]به نام خدا
باسلام
در این تاپیک ان شاء الله به نقد و معرفی افرادی که به دین توهین کردند میپردازیم،تا در جهت دشمن شناسی گامی بر داشته باشیم.
یا علی مدد
[/]

معرفی وبلاگ کلاس شماره 14 :::: آماده سازی افسران جنگ نرم

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام خدمت اعضای کلاس

این وبلاگ جهت چند هدف ایجاد شده :

۱) آموزش کامپیوتر و اینترنت و وبلاگ نویسی به زبان ساده و تصویری

۲) حل بعضی از تمارین که شما پرسشگر آن باشید

۳) مطرح کردن سوالات شما عزیزان و رفع اشکال شما توسط بنده حقیر

۴) تبادل اطلاعات جنگ نرم در کنار اطلاعات درسی مربوط به کلاس

یک دنیا تشکر از حضور شما عزیزان...