۞مهارت آشپزي ويژه کاربران اسك ديني۞

تب‌های اولیه

429 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال

دوستان طرز تهیه ی لازانیا؛ خورشت سبزی ؛خورشت قیمه و بادمجان رو میخوام

سلام
فعلا قیمه رو میگم بهت (بعد از اینکه ده بار پختی و راه افتادی قیمه بادمجونو برات میگم :khaneh:)

من خیلی تو اندازه و پیمونه وارد نیستم به قولی دیمی آشپزی میکنم :Cheshmak: ولی سعی میکنم مقداری برات بگم!

برا قیمه ؛
پیاز درشت یکی
گوشت خورشی
لپه اندازه یه لیوان پلوپز! :khandeh!:
رب گوجه فرنگی
لیمو عمانی
نمک و فلفل قرمز و دارچین و زردچوبه
سیب زمینی خلالی خورد شده

خب اول که پیازو ریز خورد میکنی ، میزاری سرخ بشه.
حالا پیاز رو یه شعله داره سرخ میشه و روی یه شعله دیگه لپه ها رو میجوشونی تا اون نفاخ بودنش کم بشه
اگه لپه ها رو از قبل خیس کردی که دیگه نمیخواد بجوشونی

پیازا که طلایی شد ، گوشتا رو اضافه میکنی و یه خورده تو پیاز تفتشون میدی و زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنی.
بعد لپه ها رو اگه جوشوندی یا خیسشون کردی میریزی ابکش و حالا به مواد اضافه میکنیش
رب هم جدا گونه تو یه تابه کوچولو سرخ میکنی یا همین جا با موادت سرخ میکنی ولی هرکاری میکنی این ربه رو بزار بوی خامیش گرفته شه و یه کم سرخ بشه.
بعد یک چهارم قاشق چای خوری دارچین اضافه کن و اب جوشیده رو بریز روشون و بزار جوش بیاد.
جوش که اومد زیرشو کم کم کن و بزار یواش یواش جا بیفته.
خب وقتی گوشت و لپه نیم پز شد لیمو عمانی ها رو اضافه میکنی
وقتی گوشتا پخت نمک هم به اندازه کافی بریز تو خورش ، اگه از اول نمک بریزی نمیزاره گوشت زود بپزه.

نکته: آبشو خیلی زیاد نریزی بعد به جا خورش خوردن ماهیگیری کنن همه توش:khaneh:

لیمو عمانی هم برا اینکه یه وقت تلخ توشون نباشه و کلا غذاتو خراب نکنه ، از قبل با چنگال سوراخشون کنو تو آب بزار خیس بخوره ، برا اینکه بمونه زیر اب روشونو یه چیزی بزار سنگینی کنه برن پایین.

سیب زمینی های خورد شده رو هم جدا سرخ میکنی و موقع سرخ شدن چند دقیقه یه بار همش میزنی

بنده خانم نیستم
اما کم و بیش آشپزی بلدم.چند سال زندگی مجردی در خوابگاه یک مزیت هایی هم داشت
سوال تخصصی داشتین در خدمتم:Khandidan!:

بسمه تعالي
سلام...
من هركاري ميكنم خورش فسنجونم شل وخيلي آبكي ميشه چيكاركنم؟؟!

با سلام دوستان ممنون میشم یه نفر لطق کنه و طرز تهیه گوجه شور رو بهم یاد بده

سلام
اين دستوري كه بهتون ميدم رو دقيقا نميدونم مقدار موادش چقدر بايد باشه چون فقط طرز تهيه اش رو ديدم. حالا شما شانسي درست كنيد يه چيزي در مياد ديگه!!!:khandeh!:
ابتدا مقداري آب رو ميجوشانيم و ميگذاريم تا سرد بشود سپس مقداري نمك و سركه به آن اضافه ميكنيم تا آب كاملا مزه ترشي و با نمكي بگيرد.سپس گوجه ها را به آن اضافه ميكنيم.
مامان من با اين گوجه گيلاسي ها درست ميكند،خيلي زيبا ميشود.:ok:
سپس مواد را در يك شيشه يا يك ظرفي ميريزيم و درش را ميبنديم و پس از چند روز ميبينيم كه گوجمان آماده شده:Nishkhand:
نوش جــــــــــــــان.(البته اگر قابل خوردن شد)

ماکارونی
تخم مرغ به سبک ایتالیایی،اسپانیایی،برزیلی،هندی،ایرانی راهنمایی خواستید در خدمتم

ماکارونی
تخم مرغ به سبک ایتالیایی،اسپانیایی،برزیلی،هندی،ایرانی راهنمایی خواستید در خدمتم

بفرماييدمنتظريم!

من هركاري ميكنم خورش فسنجونم شل وخيلي آبكي ميشه چيكاركنم؟؟!

سلام
وقتي خورشت جا بيوفته آبش هم كشيده ميشه و قوام مياد،‌خوب بايد بگذاري چند ساعت بجوشه.
ميتوني تو خورش فسنجان آخر كار چند قالب يخ بندازي داخلش كه روغنش را پس بده.

بفرماييدمنتظريم!

سلام
چون ایتالیا و اسپانیا تو تحریما شرکت کردن ما هم تحریمشون می کنیم و نمی گیم
هند هم ببینیم مبادلاتشو با کشورمون می بره بالا اگر برد اونم توضیح می دم
برزیل هم باید ببینیم ایران می ره جام جهانی برزیل یا نه اگر رفت می گم
می مونه ایرانیش که فکر کنم همه بلد باشن

طرز درست کردن آلبالو پلو چطوریه...:Gig:

ماکارونی
تخم مرغ به سبک ایتالیایی،اسپانیایی،برزیلی،هندی،ایرانی راهنمایی خواستید در خدمتم

اگه زحمتی نیس یه توضیحی بدین پس...

اشتهای من کلاس ملاس رو نمی فهمه که! اینها واسه من سوسول بازیه. خوب اگر اون رو یاد ندارید پس طرز تهیه ی کله پاچه رو بفرمایید.

باشه ولی وقتی عکساشو گذاشتم اصرارم بکنید عمرا یاد بده...

کله پاچه رو هم نمیتونم نگاه کنم چه برسه ......

طرز درست کردن آلبالو پلو چطوریه...

آلبالوی هسته جدا
گوشت چرخ کرده یا گوشت قلقلی
پیاز درشت یکی
برنج
شکر (این سلیقه ایه اگر ترشی آلبالو رو زیاد دوست ندارید کمی شکر استفاده کنید.)
نمک و زردچوبه و ادویه

پیاز رو سرخ میکنید و طلایی که شد زرد چوبه و ادویه رو بهش اضافه میکنید
و گوشت رو هم اضافه میکنید و با هم سرخشون میکنید
و بعد آلبالو ها رو اضافه میکنید
آلبالو ها کمی آب میندازن ، آبش که داشت خشک میشد شعله رو خاموش میکنید. (کلا اب البالو ها رو نزارید خشک بشه ، وقتی مقدار اب کم شد و به روغن افتاد خاموش کنید تا البالو ها خیلی آب نرن!)

در آخر اگه دوست داشتید میتونید کمی شکر به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

حالا برنج رو آبکش میکنید و ته دیگش رو هم میزارید و مثل لوبیا پلو یا ماکارانی یه لایه برنج و یه لایه از مواد میریزید و میزارید که دم بکشه.
بهتره که نمک به اب برنج ، موقع جوشیدن ، زده بشه و خیلی به مواد نمک زده نشه ، یه مقدار کم کافیه.

نوش جان:Gol:


آلبالوی هسته جدا
گوشت چرخ کرده یا گوشت قلقلی
پیاز درشت یکی
برنج
شکر (این سلیقه ایه اگر ترشی آلبالو رو زیاد دوست ندارید کمی شکر استفاده کنید.)
نمک و زردچوبه و ادویه

پیاز رو سرخ میکنید و طلایی که شد زرد چوبه و ادویه رو بهش اضافه میکنید
و گوشت رو هم اضافه میکنید و با هم سرخشون میکنید
و بعد آلبالو ها رو اضافه میکنید
آلبالو ها کمی آب میندازن ، آبش که داشت خشک میشد شعله رو خاموش میکنید. (کلا اب البالو ها رو نزارید خشک بشه ، وقتی مقدار اب کم شد و به روغن افتاد خاموش کنید تا البالو ها خیلی آب نرن!)

در آخر اگه دوست داشتید میتونید کمی شکر به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

حالا برنج رو آبکش میکنید و ته دیگش رو هم میزارید و مثل لوبیا پلو یا ماکارانی یه لایه برنج و یه لایه از مواد میریزید و میزارید که دم بکشه.
بهتره که نمک به اب برنج ، موقع جوشیدن ، زده بشه و خیلی به مواد نمک زده نشه ، یه مقدار کم کافیه.

نوش جان:Gol:

ممنون ... دستتون درد نکنه لطف کردین ... :Gol:

یکم سخته :Gig: ولی خب دفعه ی اول نمیشه انتظار خوب شدن داشت...

بقول معروف که میگن آشپزی آقایون مثل رانندگی خانم هاست... :fekr: :mohandes:

طرز درست کردن آلبالو پلو چطوریه...:Gig:

خانوم های کدبانو و گل اینم آلبالو پلو ی من برای اونهایی که مثل من از غذای شیرین بدشون میاد و نمیتونن آلبالو پلو رو شیرین بخورن! :khandeh!:
IMAGE(http://hodis667.persiangig.com/image/%D9%BE%D9%84%D9%88%20%DA%86%D9%84%D9%88%20%D8%AA%D9%87%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF/%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%BE%D9%84%D9%88%20%282%29.jpg)
2 پیمانه برنج
1 پیمانه آلبالو بدون هسته
گوشت چرخ کرده
پیاز ریز رنده شده
نمک,فلفل سیاه,زردچوبه و پودرآویشن
روغن

1حدود قاشق چای خوری کمتر شکر و 2 قاشق چای خوری نمک پاشیدم روی آلبالو ها یه کم موند تا شهدش بیرون اومد بعد با 1 فنجون آب گذاشتم کمی پخت.

گوشت چرخ شده رو با پیاز زنده شده قاطی کردم خواستم سرگنجشکی درست کنم که نمی دونم چرا تو روغن وا میرفت! بهش 1 تخم مرغ وفلفل سیاه و پودر آویشن و زردچوبه و چند قاشق آرد اضافه کردم. گوله ریز کردم و سرخش کردم.

بعد آلبالو های پخته رو داخل همین روغنی که توش گوشت سرخ کرده بودم قدری تفت دادم و گذاشتم کنار.
IMAGE(http://hodis667.persiangig.com/image/%D9%BE%D9%84%D9%88%20%DA%86%D9%84%D9%88%20%D8%AA%D9%87%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF/%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%BE%D9%84%D9%88%20%282%29.jpg)

برنج رو که آبکش کردم ته دیگ مقداری آلبالو های سرخ شده رو با کف گیر فشار دادم تا آب و روغنش بریزه ته دیگ مقداری ماست ریختم با مقداری هم از روغنی که توش سرگنجشکی درست کرده بودم ته دیگ ریختم تا ته دیگ خوشرنگ و خوش طعمی داشته باشم.

بعد 1 کفگیر از برنج رو تو دیگی که آلبالو ها توش آب پز شده بود چرخوندم و ریختم ته دیگ و بعد لایه لایه گوشت و آلبالو ریختم تا تموم شد.

برای آب روغن روی برنجم هم از همون روغنی که توش گوشت سرخ کرده بودم استفاده کردم.آخر که برنجم دم اومد نصف فنجوونزعفروون دم کرده ریختم رو برنج و سرو کردم.
IMAGE(http://hodis667.persiangig.com/image/%D9%BE%D9%84%D9%88%20%DA%86%D9%84%D9%88%20%D8%AA%D9%87%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF/%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%BE%D9%84%D9%88%20%283%29.jpg)
برای خوشگلی و ابتکار هم حدود 7 تا سیب زمینی ریز رو آبپز کردم و داخل نمک و فلفل سیاه و زردچوبه غلتوندم و تو روغن سرخش کردم و موقع سرو برنج یکی درمیون کنار گوشت ها گذاشتم.
اولین بارم بود که آلبالو پلو میخوردم.واقعا خوشمزه بود
IMAGE(http://hodis667.persiangig.com/image/%D9%BE%D9%84%D9%88%20%DA%86%D9%84%D9%88%20%D8%AA%D9%87%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF/%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%BE%D9%84%D9%88%20%281%29.jpg)

خانوم های کدبانو و گل اینم آلبالو پلو ی من برای اونهایی که مثل من از غذای شیرین بدشون میاد و نمیتونن آلبالو پلو رو شیرین بخورن! :khandeh!:
IMAGE(http://hodis667.persiangig.com/image/%D9%BE%D9%84%D9%88%20%DA%86%D9%84%D9%88%20%D8%AA%D9%87%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF/%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%BE%D9%84%D9%88%20%282%29.jpg)

ته دیگ آلبالویی میچسبه ها ...

دهن آدم آب میوفته ...

دست تولید کننده و مصرف کننده درد نکنه :Kaf:

کی گفته رانندگیه خانوما بده ؟
دستتون درد نکنه من واقعا غذای شیرین دوست ندارم.

کی گفته رانندگیه خانوما بده ؟
دستتون درد نکنه من واقعا غذای شیرین دوست ندارم.

طوبی جان، منظورشون به من و تو و بهشت و نجوا نبود که!!:khandeh!:
بقیه خانوما رو گفتن!!:khaneh:
(یعنی آخر اعتماد به نفسم!!)
البته ناگفته نماند این پارک دوبلی که می گن خانوما بلد نیستن؛ موقع امتحان رانندگی، خود حقیر آنچنان تمیز پارک دوبلمو انجام دادم که سرهنگ کنار دستیم نتونست هیچ ایرادی بگیره:ok:
بار اول هم قبول شدم!!:Kaf:
--
اما چرا تاپیک دیگه فعال نیس. بابا ما آماتورای آشپزخونه چشم امیدمون به اسکدینه و خانومای کدبانوش:ok:

سلام بربانوان آشپزوخوش ذوق اسك دين:Gol:
چندتاعكس براي تزيينات سفره ميخواستم
مثلاتزيين روي برنج وماست وسالادهاخيلي جذاب باشه
درضمن طرزتهيه قليه ماهي روهم ميخواستم
:Gol:
وخواسته سوم چندجورغذاي جنوبي هم ميخوام :Gol:

ميشه يك غذاي مجردي بدون روغن و ادويه و سبزي بدون برنج ومرغ اما خوشمزه و جديد ياد بديد؟! نخواد خيلي پاي گاز بايستي ! بذاري روي گاز و شب برداري ! كلي باشه يعني براي يك هفته درست كني و خراب نشه و خوشمزه بمونه!

تقدیم به بانوان خانه داری که باتمام اخلاص مشغول خدمت به خانواده وهمسران خویش هستند.
أجرکم عندالله!

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//17779/1_____________________________.jpg)
این پلوقالبی سه رنگه
زردرنگه زعفرانه
قرمزرنگه آب لبوهست
لبوروبجوشونیدوآبش روداخل یخچال بذارین واستفاده کنین

اینم ژله رنگین کمانی مدل دار
برای اینکه این مدلی بشه
هرژله باهررنگی روکه گذاشتیدتویخچال بگیرکج بذارین تابگیره بعدرنگ بعدی بیاد

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//17779/1___________________________________________.jpg)

تزیین سالادالویه باگوجه وخیارشوربه شکل گل

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//17779/1________________________________.jpg)

خيلي جالب ومفيده! :Gol: من و مامانم كه خيلي لذت برديم. ولي نميدونم چرا هميشه مال من مثل غذاي ادميزاد نميشه!!!!!!!!!!!!!نه شكلش نه مزش:Gig:

ولي نميدونم چرا هميشه مال من مثل غذاي ادميزاد نميشه!!!!!!!!!!!!!نه شكلش نه مزش:Gig:
با عرض سلام تلاش کنید حتما موفق خواهید شد :Gol:

خیلی جالبه
مطالب بیشتری ارائه بدید
موفق باشی

وای گشنم شد:khandeh!:

حالا اگه خواستین تفلد بگیرین,کیکی تفلد هم درست کنین,خامه هم بزنین روش,باید اینکارو کنید:
اول کیک رو لایه لایه ببرید.میتونید 2 رنگ کیک درست کنید.یعنی هم کاکائویی هم وانیلی,بعد جداگونه هرکدومشون رو لایه لایه ببرید و یکی درمیون روی هم بذارید.قبل از اینکه میخواین لایه ها رو روی هم بذارین,بینشون گردو خرد شده و موز حلقه حلقه شده(کلا هرچی دوست دارید بذارید وسط کیک:Nishkhand: ) و یه لایه خامه بزنید.بعدش لایه ی بعد رو که یه رنگ دیگه هست بذارید.همینطوری لایه هارو روی هم قرار میدین,تا کلا تموم شه البته اگه میبینید خیلی ارتفاعش زیاد شد,2 تا کیکش کنید.بعد از تمام این مراحل بسیار بسیار سخت و طاقت فرسا(!) :khandeh!: نوبت میرسه به خامه کشیدن روی کیک.خب حالا اگه کسی وسایل کیک پزی رو نداره,اشکالی نداره,میتونه از سیخ کبابی (یا هرچیز مشابه) استفاده کنه.بعد از اینکهخامه ی شیرین شده (که حالا مطابق با میل و سلیقه تون رنگی یا هرچیزی شده) میکشید. روی کل کیک.اگه میبینید خیلی تمیز درنیومد,اون سیخ کبابی رو زیر آب جوش بگیرید,بعد بکشید روی لبه های کیک تا خیلی مرتب و گرد بشه. یعنی با سیخ داغ شده توسط آب جوش میشه این کیک رو صیقل داد.بعد کیک رو بذارید توی یخچال تا خامه هاش ببنده.اگه خواستید طرحی روش بدید,بعد از اینکه تو یخچال گذاشتید کیک رو به مدت یکی 2ساعت انجام بدید.
قلقش همین بود.:ok:
درست کردید,به منم بگید بیام بخورم:khandeh!:

با عرض سلام تلاش کنید حتما موفق خواهید شد :Gol:

خيلي انگيزه گرفتم !:hamdel:
جو گير شدم دو نوع غذا درست كنم ! ببينيد ! به به! بببه به!چقدرررررررررررررررر خوكشل!

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//21489/medium/1_DSC0000182.jpg)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//21489/medium/1_DSC0000183.jpg)

اولي سالاد ماكارانيه! كه همه گفتن اصلا مزه سالاد ماكاراني نميده!:crying:
دومي هم سالاد الويه است كه حوصله نداشتم ديگه با ماهي درست كردم! ولي باورتون نميشه اصلا مزش فرق نداره! (تخم مرغ نريختم!):khandeh!:

مواد لازم: 1. هوش 2. سيب زميني 3. ماهي

نخنديد ! بي ادبا! هنرمند تر از من توي اين كره خاكي نيست كه با وسايل كمتر همون مزه رو به دست بياره!
بايد يانگومو دوباره بسازن!:khaneh:

فقط نميدونم چرا هر چي سعي كردم تزئينش مثل عكس بالا نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Gig:
دست من به تزئينات قلمي نميره!

بعد مامانم از راه رسيد كلي دعوام كرد كه ميدوني گوجه كيلويي چند ادلاره؟!!!!!!!!!!!!!!:khobam:

سپس جو گير شدم محكم زدم تا چراغاي بيشتري روشن كنم عكس بگيرم! اتصالي كرد ! برقا رفت!:mohandes:

من دريافتم فعلا همون غذاي مامانو بخورم ! اين كارا به من نيومده!:tajob:

بعد ساعت ها كه برق كش اورديم !ساعت 12بامداد خواستم غذا بخورم! تي وي يك تصاوير وحشتناكي از سندرم ها و ناهنجاري هاي بدن بيماران نشون داد كه منقلب الاحوال شدم ! ديگه غذا نخوردم!:hey: رفتم بخوابم!

اینم چند مدل تزیین برنج

IMAGE(http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou755.jpg)

IMAGE(http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou757.jpg)

شیعه ی یاس جان,تو میتونی,تو بتونی:Kaf:
همینطور ادامه بدی,ملت سوءتغذیه میگیرن!:khaneh:
خودمونیما,ولی یکم سلیقه و حوصله به خرج بدی,خیلی خوب میتونی غذا درست کنی:ok:
اون خیارشورهارو هم باید باریک باریک قاچ میکردی:khandeh!:
اصلا بیا شیراز خودم غذا یادت بدم:khaneh::khaneh:

تو كه دعوت نميكني!!!
با دست پس ميدي با پا پيش ميكشي؟!
چ گفتم:khaneh:
خيارشورامو ديدي؟ به اين ميگن غذا درست كردن . خاطره ي دلدردش تا عمر باقي ميمونه.:Nishkhand:

دیدم اینجا خیلی سوت وکور شده
گفتم عکس 2 تا از ژله هامو بذارم..بلکه دلاتون آب بیفته دم عیدی دوباره اینجا شلوغ بشه:khandeh!:
اولی ژله من درآوردی بود که بعد دیدم کشف شده!!!! ژله رنگین کمان:khaneh:
دومی هم ژله راه راه شکلاتی....
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_DSC02556.JPG)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_DSC02547.JPG)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_DSC02534.JPG)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_DSC02543.JPG)

اینم ژله های تک نفره...که البته دوتاشون بزور از قالب دراومد و کمی آب شد:Nishkhand:
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_DSC02551.JPG)

اینم کباب تابه ای ....یا یه چیزی تو این مایه هاست:khandeh!:
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/2_DSC02572.JPG)

و اینام تزیین سالادام
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/2_DSC02479.JPG)
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/2_DSC02482.JPG)

برای گلها با پوست کن از خیار چند تا لایه میکنیم....بهد اولیو لوله میکنیم و بقیه رو میپیچونیم دور اولی بعد با خلال دندون سفتش میکنیم.....گل رز هم با پوست گوجه است

وای دلم آب افتاد:khaneh:

تزئین سالاد


برگهای کاهو را به تکه های نه چندان کوچک تکه کرده و در کف دیس بچینید. سپس گوجه های گیلاسی را از وسط به دو نیم کرده. ابتدا خلال دندان را در نیمۀ اول فرو کرده، سپس یک تکه پنیر فتا و یا هر پنیر دیگری که سفت باشد روی آن و در آخر تکۀ دوم گوجه را سر آن بزنید.مطابق تصویر گوجه های آماده شده را روی کاهو بچینید و روی آن برگهای ریحان گذشته و سس سالاد را در ظرف زیبایی وسط ظرف سالاد قرار دهید.

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//594/medium/1_italienisches-buffet-pict0073.jpg)


برگهای کاهو را ریز خورد کرده و در ظرفی که مایلید سرو کنید بریزید. سپس ترب سفید، هویج درشت و لبوهای کوچک را به صورت حلقه ای ببرید. سعی کنید که سایز سبزیجاتتان به گونه ای باشد که حلقه هایی یکدست و یک اندازه داشته باشید. سپس مطابق شکل حلقه ها را به شکل گل فرم داده و وسط آنها از رنگ مخالفشان با ذرت، هویج خرد شده و نخودفرنگی و خیارشور خرد شده پر کنید. برای اینکه گلهایتان طبیعی تر به چشم برسد میتوانید رگه های باریکی از سبزی مخالف هر گل روی آن قرار دهید.



IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//594/1_salad-6.jpg)

تزیئنات دیگر سالاد :

IMAGE(http://www.askdin.com/gallery/highslide/graphics/outlines/beveled/6.png)IMAGE(http://www.askdin.com/gallery/highslide/graphics/outlines/beveled/5.png)IMAGE(http://www.askdin.com/gallery/highslide/graphics/outlines/beveled/4.png)
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//594/1_633873153982290666.jpg)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//594/medium/1_wxd0h0t24b3tuvhsfm.jpg)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//594/medium/1_i19810_salad2.jpg)

این روش کار درست کردن گل رزکه با خیار هویج خیار شور و سیب زمینی میشه درست کرد البته احتمالا با لبو ترب سفید و چیزایی که میشه ازشون لایه های نازک ببرید هم میشه...
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_10.jpg)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_11.jpg)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_12.jpg)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_13.jpg)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_16.jpg)

با خیارشور
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_20.jpg)

با سیب زمینی برای تزیین مرغ و...
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_6.jpg)

با خیار
IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//15250/medium/1_saladekalbas-aka7.jpg)

منتظرم درست کنید و عکسش رو بذارید ....

wow!
شاگرد قبول ميكني؟!
:Kaf::Kaf::Kaf::Kaf::Kaf:

اگه با منی که ....
اینارو من درست نکردم ولی نمونه هاشو درست کردم تو خونه...
به خصوص این رز سیب زمینی که یه دونه اختصاصی برای مادربزرگم درست کردم و ایشون حسااااااابی ذوق کردند:khaneh:

اگه با منی که ....
اینارو من درست نکردم ولی نمونه هاشو درست کردم تو خونه...
به خصوص این رز سیب زمینی که یه دونه اختصاصی برای مادربزرگم درست کردم و ایشون حسااااااابی ذوق کردند:khaneh:

اره با شما بودم . اون قبليا هم مد نظر بود !استاااااااااد:Gol:

همش استفاده مفید از نت هستش!!!!!!:khandeh!:
از این سایت خیلی استفاده کردم.....یعنی همه چی از این یاد گرفتم mamisite.com
قسمت انجمن.....

:Gol::hamdel:

سلاااااام*

WoOoOoW... چه جای خوشششششششمزه ایه اینجاااااا...:Kaf:

منم میخوام از این خوراکیااا...

الهه جان سلام دخترم!:Gol:
براي در اوردن ژله از قالب ابتدا قالب را چند دقيقه در اب گرم قراربده!
يا به روش بن ماري.

در خورش قیمه از زعفران و پودر دارچین استفاده کنید.

در بعضی غذاهای گوشتی ( گوشت قرمز ) مثل لوبیا پلو و قیمه

و آبگوشت و ............ از پودر دارچین استفاده نمایید

IMAGE(http://www.google.com/images?q=tbn:ANd9GcREQFlkmD5c7w0b-cdL9auTO0SK--4C0XW1so9hk53VWIizp_RIf0EEvQ)IMAGE(http://www.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRHnZDzkPQ3MSxegN_SLcLd1Vp7KrYBUEv2HD99zfvstjteqkFlxZY9bps)IMAGE(http://www.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRKryutr_NUxz-EaBw3-cOwJxhkcleG6eBovuxjtVblg03n2kdWRGGfxw)


گاهی چایی عصر خود را با هل دم کنید

IMAGE(http://www.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS8t9LuNbo1iisdVCw9uhaNtGCJmWWD83xucbRdGpcLQot-9qmVWN2UYSE)IMAGE(http://www.google.com/images?q=tbn:ANd9GcST5Fw0JjawTsW33KxqzamXPoJM-St6rxbZWfpKynz9fxDm3CuZP0dbhGKx)

IMAGE(http://www.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQyOO2gDSUN-f3fr0vWGCgcreecoushf7o3P9cIWVkx7d9E5iEe4fiOrHE)IMAGE(http://www.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7-R7xLCBPjXyYxVrIPxUMuL--SjgJhvEluiAzeeaVTZrD2E7ikL3Yyw)IMAGE(http://www.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRnHAechgDuNu8D34kXQr-hXVmKoZ1ArDsgllMvkU6EIhzloXWkKATwMbw)IMAGE(http://www.google.com/images?q=tbn:ANd9GcT_2_rGXM4RVi2dMbmmBMnGbRYbBKUuLuACl-WyGBi2667M1DX1RgcBwrE)

گوگل

آش رشته

حبوبات آن را خیس کرده یک شب تا صبح که نفخش گرفته شود

چند بار آبش را عوض کنید

صبح بگذارید بپزد

چند بسته کنید و در فریزر بگذارید هر بار می توانید سریع آش رشته تهیه کنید

با اضافه کردن سبزی آش که آن هم در فریز هست و رشته آشی

از سیر و پیاز سرخ شده درآن با نعناع کمی تفت داده در داخل اش استفاده شود

اگر کسی معده درد دارد سیر را جدا بیاورید هرکس خواست به آش اضافه کند

یا آش ان فرد را جدا و بدون سیر و فلفل نهیه کنید

ادویه هم فلفل و نمک است

البته موقع تفت سیر و پیاز به آن کمی زردچوبه اضافه شود

رنگ آش رشته خوش رنگ و زیبا می شود

راي در اوردن ژله از قالب ابتدا قالب را چند دقيقه در اب گرم قراربده!

سلام
همهکار کردم اصلا با این قالب پلاستیکیا مشکل دارم
آخر به زور سشوار درش اوردم.....قالب فلزیا راحتترین قالب دنیاس

اگه منظورتو از قالب های پلاستیکی,همونایی هست که تحمل دمای زیاد رو دارن(یعنی باهاشون میتونیم کیک درست کنیم و توی فر بذاریم) قانونا باید خیلی راحت در بیاد,منتها اگه راحت در نیومده,شاید به این خاطر بوده که مقدار آبی که باید با پودر ژله حل بشه,زیادتر از حد معین بوده.
معمولا قالب های پلاستیکی مخصوص ژله و. کیک و... خیلی راحت درمیان.

موضوع قفل شده است