جمع بندی شرکت در مهمانی هایی که نامحرم در آن حضور دارد
تبهای اولیه
سلام.
دیروز یه خاطره ای از خانم زهرا مصطفوی دختر حضرت امام خوندم که منو واقعا به فکر فرو برد. متن این خاطره رو اینجا می گذارم. سوالم هم اینه :
تا جایی که من در احکام خونده بودم، شرکت در مهمانی هایی که نامحرم ها در اون حضور دارند، اگر حجاب اسلامی رو روعایت کرده باشیم و مراعات کنیم بی دلیل با نامحرم صحبت نکنیم و... ایرادی نداره. اما طبق این فرمایش امام خمینی ،قائدتا شرکت در مهمانی ایی که نامحرم در اون حضور دارند حرامه.
ممنون می شم بنده رو در این مورد راهنمایی بفرمایید.
مرجع بنده آقای خامنه ای هستند.
اختلاط زن با مرد نامحرم تا چه حدّی جایز می باشد؟
جواب: در گفتگوها باید نكات زیر را مراعات نمایند: 1ـ از صحبت كردن به نحوی كه موجب تلذذ و ریبه شود خودداری گردد. 2 ـ از شوخی كردن پرهیز شود. 3 ـ از حرفهایی كه موجب تهییج شهوت است باید خودداری شود. 4 ـ رعایت حجاب كامل بشود و از نگاه كردن حرام خودداری گردد. 5 ـ زن و مرد در یك محیط خلوت تنها نباشند. (ر.ك مسائل جدید از دیدگاه علماء و مراجع، ج1، ص137)
اختلاط زن با مرد نامحرم تا چه حدّی جایز می باشد؟
جواب: در گفتگوها باید نكات زیر را مراعات نمایند: 1ـ از صحبت كردن به نحوی كه موجب تلذذ و ریبه شود خودداری گردد. 2 ـ از شوخی كردن پرهیز شود. 3 ـ از حرفهایی كه موجب تهییج شهوت است باید خودداری شود. 4 ـ رعایت حجاب كامل بشود و از نگاه كردن حرام خودداری گردد. 5 ـ زن و مرد در یك محیط خلوت تنها نباشند. (ر.ك مسائل جدید از دیدگاه علماء و مراجع، ج1، ص137) [/QUOTE][/quote]
با سلام و عرض ادب
آنچه بیان شده،صحیح است ولی بهتر است حتی با رعایت تمام این موارد و حدود شرعی بازهم تاجایی که ممکن است و نیاز و ضرورتی ندارد از برخورد و گفتگو با نامحرم اجتناب شود.
همواره به سلامت باشید.