آمادگی برای مرگ
ترس از مرگ و دنیای جدید
ارسال شده توسط Melii در سهشنبه, ۱۳۹۸/۱۱/۲۲ - ۱۶:۴۳آماده شدن برای یک مرگ دوست داشتنی!
ارسال شده توسط حالیا در یکشنبه, ۱۳۹۳/۰۱/۳۱ - ۱۱:۰۴السلام علیک یا صاحب العصر و الزمان
سوالاتم زیاد هست
برای آماده شدن برای مرگ خیلی خوب چه کارهایی باید انجام داد؟
چیکار کنیم که شب اول قبر راحتی داشته باشیم؟ و بعد از مرگ آسوده خاطر باشیم؟اصلا چی باعث میشه کسی از مرگ بترسه ؟
و کلا در آرزوی وصال یار(خدا) بودن چطور بدست میاد؟
لطفا دقیق و کامل بگید
یه سوال دیگه اینکه
اگر بدونیم با مرگ ما پدر و مادرمون بزرگترین ناراحتی ها رو میکشند آیا آرزوی مرگ کردن گناهه؟
اگر کاملا آماده مرگ باشیم و هیچ کاری توی دنیا نداشته باشیم؟
باتشکر
چه کسانی از مرگ نمی هراسند/نامحدود بودن بعدانسانی
ارسال شده توسط قطره باران در دوشنبه, ۱۳۹۱/۰۷/۱۷ - ۲۰:۵۷چه کسانی از مرگ نمیهراسند/ نامحدود بودن بعد معنایی انسان فیلسوف آمریکایی و استاد فلسفه کالج سنت اولاف مینهسوتا در آمریکا معتقد است که فرد دیندار مرگ را پایان همه چیز نمی داند و لذا از مرگ خوف و ترسی ندارد. "چارلز تالیافرو" استاد کالج سنت اولاف مینهسوتای آمریکا و فیلسوف دین معاصر در خصوص علل و دلایل ترس و هراس مردم از مرگ به خبرنگار مهر گفت: برخی از مردم چون مرگ را نیستی کامل می دانند از مرگ خوف و ترس دارند.
وی افزود: بر اساس این دیدگاه مرگ نابوی و فنای مطلق است. این دیدگاه معتقد است که جسم انسان دچار پیری و فنا می شود.
مؤلف "تاریخ روح" یادآور شد: در این دیدگاه گاهی نیز فرد مرگ را بر زندگی ترجیح می دهد. زمانی فرد مرگ را بر زندگی ترجیح می دهد که دارای درد و رنج فیزیکی و جسمی باشد و شدت درد به میزانی باشد که مرگ را بر زندگی ترجیح دهد.
وی در ادامه تأکید کرد: اما معتقد هستم که انسان موجودی است که دارای ارزش بازفرجام و نامحدودی است. به عبارت دیگر ارزش انسانی بازفرجام و نامحدود است.
استاد پیشین دانشگاه آکسفورد تصریح کرد: به این معنا که ممکن است که زندگی انسان محدود باشد ولی ارزش انسانی بازفرجام و نامحدود است.
وی تأکید کرد: هم پدر و هم مادر من در سن 95 سالگی فوت کرده اند. از دیدگاه فیزیکی آنها آماده مرگ بودند. ولی زمانی که آنها در سن 30 سالگی بودند طبیعتاً چنین آمادگی وجود نداشت.
وی تصریح کرد: هر دوی آنها معتقد به خدا بودند و اعتقاد داشتند که با مرگ به سوی خدا می روند. این باعث می شد تا مرگ را پایان همه چیز ندانند.
مؤلف "راهنمای آکسفورد درباره الهیات" در پایان تصریح کرد: این موضوع در مورد همه موحدانی که اعتقاد به جهان پس از مرگ دارند صدق می کند. فرد دیندار مرگ را پایان همه چیز نمی داند و لذا او از مرگ خوف و ترسی ندارد.
چارلز تالیافرو استاد دانشگاههای آکسفورد، کلمبیا، پرینستون، کلمبیا و نتردام آمریکا بوده است. تالیافرو در حال حاضر استاد فلسفه کالج سنت اولاف در مینهسوتای آمریکاست. راهنمای آکسفورد درباره الهیات، راهنمایی مقدماتی بر زیبایی شناسی، تصویر در ذهن، فرهنگ فلسفه دین، تاریخ مختصر روح، راهنمای راتلج درباره خداشناسی و راهنمای مقدماتی فلسفه دین از جمله آثار وی به شمار میروند. او از فیلسوفان برجسته معاصر به شمار میرود که در این حوزه صاحب آثار ارزشمندی است. وی دانش آموخته دانشگاه براون و هاروارد است. وی عضو انجمن فیلسوفان امریکاست.