آیت الله

به یاد حضرت آیت الله خوشوقت اعلی الله مقامه الشریف


" انا لله و انا الیه راجعون "


آیت الله خوشوقت ساعت 7 صبح امروز چهارشنبه دوم اسفند، پس از گذشت 17 روز بستری در بیمارستان‌ سعودی به ملکوت اعلی پیوست.


به گزارش رجانيوز، آیت الله خوشوقت كه از 17 روز پيش به دليل افت فشار و ناراحتي قلبي در بيمارستان ملك فيصل در شهر مكه مكرمه بستري شده بود، صبح امروز به ديدار حق شتافت.

‌آیت‌الله خوشوقت‌ که برای انجام حج عمره در سرزمین وحی به سر می‌برد، پانزدهم بهمن ماه سال جاری، به علت عفونت حاد ریوی و نارسایی کلیوی و قلبی در شهر مکه بستری شد.

روند درمان ایشان طی دو هفته گذشته، فراز و نشیب‌هایی داشت اما در روز سه شنبه به حدی رسید که امکان انتقال شان به تهران جهت درمان فراهم شده بود. با این حال صبح سه‌شنبه، با بازگشت عفونت ریوی، حال این عالم ربانی رو به وخامت گذارد.
______________________________________________________________________________________________

پيام تسليت رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله خوشوقت؛


مجاهدت کم نظیر در تربیت نفوس مستعد، خلاصه زندگینامه سرشار از معنویت آن عالم ربانی است


در پی ارتحال آیت الله آقای حاج شیخ عزیز الله خوشوقت، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام تسلیتی، درگذشت آن عالم ربانی و سالک الی الله را مصیبتی اندوهبار برای آشنایانِ رتبه ی معنوی آن بزرگوار و ثلمه ئی بزرگ برای شاگردان و مستفیدان محضر پر فیض آن عارف بالله خواندند و این مصیبت را به خانواده مکرّم و فرزندان محترم و وابستگان و ارادتمندان ایشان تسلیت گفتند.

متن پیام حضرت آیت الله خامنه‌ای به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با تأسف و اندوه فراوان خبر رحلت عالم ربانی، سالک الی الله و عارف بالله مرحوم آیت الله آقای حاج شیخ عزیز الله خوشوقت رضوان الله علیه را دریافت کردم. عمری با برکت، سرشار از معنویت و تهذیب، و گامهای پیوسته در سلوک الی الله، همراه با مجاهدتی کم نظیر در تربیت نفوس مستعد و دلهای مشتاق، خلاصه ای از زندگینامه ی این روحانی مهذّب و این معلّم اخلاق و معرفت است.
بی شک فقدان این شخصیت ممتاز، برای آشنایانِ رتبه ی معنوی آن بزرگوار مصیبتی اندوهبار و برای شاگردان و مستفیدان محضر پر فیض او ثلمه ئی بزرگ است. اینجانب تسلیت صمیمانه ی خود را به خانواده ی مکرّم و فرزندان محترم و دیگر وابستگان و به همه‌ی ارادتمندان ایشان معروض می دارم و علوّ درجات و شمول رحمت حق و حشر با اولیاء الله را برای روح مطهرشان از خداوند متعال مسألت می کنم.
سید علی خامنه ای
2 اسفند ماه 1391

__________________________________________________________________________________________________

حجت الاسلام صديقي:
رهبر انقلاب فرمودند در طوفان‎ها خود را به آيت الله خوشوقت وصل كنيد + فيلم

حجت الاسلام كاظم صديقي امام جمعه موقت تهران، در جريان رونمايي از كتاب زندگی نامه آیت الله خوشوقت به نام «درّ مکنون علامه طباطبایی» به خاطره اي از ديدار خود و جمعي از طلاب با رهبر معظم انقلاب اسلامي، اشاره كرده است كه در اين ديدار، رهبر انقلاب با اشاره به امتحانات و طوفانهاي پيش رو توصيه مي كنند:«در طوفان ها خود را به آیت الله خوشوقت وصل کنید.»

بسم الله الرحمن الرحیم
جا دارد که از خداوند توفیق شكر بخواهم که ما در زمانی هستیم که آسمان تشیع ستارگان درخشانی دارد اگرچهره‌هاي پر فروغي همچون آيت‌الله بهاءالديني، امام خميني(ره) و آيت‌الله بهجت یکی بعد از دیگری غروب کردند هنوز بقیه السلف چهره هایی که جلوه غیب و شهودند و راهی را رفته اند و علاوه بر اصطلاحات و مفاهیم به حقایقی دست یافته اند که وجودشان برای ما نور است هنوز بهره مندیم و امیدواریم خداوند متعال ترحم و کرم کند و اینها را برای ما تا زمان ظهور نگه دارد.
من علامات الفقه العلم و الحلم و الصمت فقیه کسی که دین فهم است این سه علامت را دارد، دانش، بردباري و سكوت سه ويژگي فقيه است و در بحران‌هاي زمانه‌ بايد به شخصيت‌هايي كه داراي اين سه ويژگي هستند رجوع كرد.
ما افتخار داریم که از دوران بچگی به آیت الله خوشوقت ارادت داشتیم و الآن هم روضه خوان ایشا هستیم. سال‌هاست که در محضرشان هستیم باید نشست و درس آموخت در این فراز و نشیب ها در این بحران و طوفان‌ها آن‌که کالجبل الراسخ هیچ تکان نمی‌خورد ثبات ایشان به ما هم ثبات می‌دهد...

[SPOILER]ادامه:
این‌که انسان بیاید کراماتی در وجود ایشان نقل کند هم زبان ما قاصر است و هم خود ایشان این آمادگی را ندارند ولی افرادی که در محضرشان بودند کسانی که مبتلا به دردهایی بودند، خواب دیدند و آمدند خدمت حضرت ایشان کسانی که در قنوت نمازشان چیزهایی می‌گفتند و بی‌آنکه با ایشان مطرح کنند رهنمودهایی گرفتند این‌ها هیچ‌کدام مهم نیست، مهم آن عبودیتی است که خود ایشان اتقوالله و یعلمکم الله.

الگوگيري از ثبات شخصيتي آيت‌الله خوشوقت لازم است و سخن گفتن از شخصيت استادي همچون آيت‌الله خوشوقت دشوار است اما كرامات بسيار نشان از اوج عبوديت بر وجود او دارد.
شاه‌كليد توفيق هميشگي آيت‌الله خوشوقت و خودشان از همان طریق از دست امیرالمؤمنین جام گرفتند و نوش جان کردند و فقیر شدند و هرچه داشتند و نداشتند همه را از ایشان گرفتند و با قرآن آشنایشان کردند "سفارش به تقوا" است. همين تقوا نردبان عروج الهي و اكسيري است كه هر كه با آن آشنا شود چشم باطنش گشوده و قادر به سخن گفتن با پيامبر و درك مقام معصومان ميشود.

چند وقت قبل به همراه تعدادی از طلاب به خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدیم ، حضرت آقا فرمودند تنها به علم و اراده خودتان تکیه نکنید طوفان ها زیاد است و این طوفان ها گاهی اوقات سخت می شود و در این طوفان ها نمی توانید خود را حفظ کنید و باید در این اوقات خودتان را به کسی و یا جایی وصل کنید که شما را حفظ کنند، بعد بنده به حضرت آقا گفتم از چه کسی استفاده کنیم؟ رهبر معظم انقلاب در پاسخ گفتند؛ در طوفان ها خود را به آیت الله خوشوقت وصل کنید.


خدای متعال، یک نیرویی به ایشان داده که با اوضاع و اصول آشنا هستند، چه بسا این از الهامات الهی است و یا دریافتهای ذهن نورانی و باطن نورانی ایشان است. ایشان در شناخت افراد، پیچ و خمهای عقیدتی، سیاسی و اخلاقی آنها فوق العادگی زیادی دارند.

ایشان در خیلی قبل ها و در دوران جوانی شان به عنوان یکی از راه یافتگان به قله های کشف و شهود شناخته می شدند. تمام عظمت حضرت آیت الله خوشوقت برای دوران جوانی شان است. ایشان خیلی اهل سکوت بود و تا مدتها کسی ایشان را نمی شناخت اصلا هیچ بروز و ظهوری نداشت. حالا بعد از انقلاب خون شهدا چه کرد هم امام بعضی اسرار را فاش کرد هم آقای بهجت شناخته شد و هم ایشان. فالجمله چیزی که ما از آیت الله خوشوقت اطلاع داریم ایشان فوق آن چیزهایی است که ما فکر می کنیم .

اين بزرگوار در بعد نقلي، عقلي، معرفتي، عملي و خودساختگي، برجستگي دارد. در بعد علمي، بحمدالله از درجه ي بالا و والاي فقها و اجتهاد برخوردارند و در بعد عرفان، اخلاق و سير و سلوك، جزء اولين كساني هستند كه مرحوم آيت الله علامه بزرگوار، آيت الله سيدمحمد حسين طباطبايي، صاحب تفسير الميزان را يافتند.

اين بزرگوار و مرحوم آيت الله شيخ علي آقاي پهلواني، قبل از تمام شاگرداني كه در مراحل بعد با مراتب سير باطني و عرفاني مرحوم علامه طباطبايي -ره- آشنا شدند و رسيدن به خدا را در گرو شناخت و معرفت نفس دانستند، ايشان را يافتند. آيت الله خوشوقت، جزء نفرات اول شاگردان علامه هم از حيث زماني و هم از نظر رتبي و كيفيت بودند. ايشان انصافآً نفر اول بودند. مدتهاي مديدي قبل از انقلاب، آيت الله خوشوقت در ميان خواص، به عنوان يك عنصر خودساخته و رهيافته به قله كشف و شهود شناخته شده بود. اما اينجور اشخاص خيلي عمومي نبودند و مردم، آنان را به اين خصوصيتها نمي شناختند. اما بعد از انقلاب كه خون زلال شهيدان، چشمه عرفان را به جوشش و جريان درآورد و حضرت امام راحل (ره) هم گوشه اي از پرده ها را كنار زدند و اين مسائل خصوصي را در ميان عموم هم مطرح كردند، عطش در ميان برخي مردم، خصوصاً گروهي از جوانان پاكدلي كه صفاي باطن داشتند، رو به فزوني گذارد و دنبال چهره ها مي گشتند.

يكي از اين چهر ه هاي ناب آيت الله خوشوقت بود. زماني كه هنوز انقلاب واقع نشده بود، مرحوم آيت الله قدوسي كه يك مدير با كفايت و يك مربي نوراني بودند و با علامه طباطبايي از نزديك ارتباط داشتند، از بين شخصيتهاي موجود در آن زمان نسبت به دو نفر طمع داشتند. در مورد اين دو شخصيت آرزومند بودند و قدمهايي هم برداشتند. يكي آرزو داشتند كه مرحوم آيت الله علامه شهيد مطهري(ره) را از تهران به قم برگردانند تا اين شخصيت علمي و فلسفي در حوزه قم مستقر شوند و كرسي تدريس داشته باشند و به ساختن چهره هاي علمي و شكوفايي استعدادهاي درخشان افراد مستعد بپردازند.

در آن جهت في الجمله، توفيقي پيش آمد و مرحوم شهيد مطهري(ره) بين تهران و قم در تردد بودند و هفته اي يك تا دو روز را براي تفسير اسفار به قم مي آمدند. ديگر از آرزوهاي مرحوم شهيد قدوسي اين بود كه آيت الله خوشوقت را براي تربيت نفوس مستعد و ساختن انسانها در بعد كمال انساني به حوزه ي قم برگردانند كه در اين آروز، عليرغم تلاششان موفق نشدند. آيت الله خوشوقت، عليرغم آنكه اهل سكوت بوده و به انس عمومي چندان تمايل نداشتند، اما با خراباتيهاي زمان خويش؛ با تمام آنهايي كه مردم به صفاي باطن آنها را شناختند و خواص آنها را به نورانيت مي شناسند، با تمام آنها از نزديك انس داشته است و از نزديك «در يك خرابات، مي ها به سر كشيدند» با داشتن اين موقعيت باطني و سير در معرفة النفس و همچنين سير عملي علاوه بر سير علمي؛ آيت الله خوشوقت، در همان زمانها حساسيت خاصي نسبت به دستگاه طاغوت و هم نسبت به كساني كه به هر كيفيتي با دستگاه طاغوت ارتباط داشتند، داشت. هركس در آن زمان با آيت الله خوشوقت ارتباط في الجمله اي داشت، در برابر جريانهاي انحرافي و طاغوتي، شامه حساسي پيدا مي كرد و ظلمت زدايي، انحراف زدايي و دوري از ظلم و ظالم، قطعاً شيوه او قرار مي گرفت. كسي كه در ظاهر فكر مي شد كه اهل سياست نيست؛ معذلك دست پرورده هاي ايشان، همه انقلابي، علاقمند و مجري فرامين امام راحل (ره) بودند.

آيت الله خوشوقت در خفا و گوشه و كنار، تربيت برخي دانشجويان كه در دروس جديد اشكال داشتند و به ايشان برمي خوردند را هم بر عهده مي گرفتند و از كتابهاي حوزوي براي آنها تدريس مي كردند. گروهي از فضلاي قم كه از افراد مفيد و بابركت حوزه علميه هم بودند، به حق عرض مي كنم كه نسبت به آيت الله خوشوقت سرسپرده بودند تا آنجا كه حتي در ابعاد مختلف و جزئيات زندگي خود، با ايشان به عنوان كارشناسي امين، خبره و آگاه مشورت مي كردند.

از عجايب ويژگي آيت الله خوشوقت، اطلاعات وسيع از جريانات مختلف عرفاست. از نوشته هاي آنها و نسبت به اشخاص، سوابق، تفكرات سياسي ونقطه ضعفهاي گذشته آنها اطلاعات بسيار زيادي دارند كه من هيچكس را سراغ ندارم كه اينگونه باشد و در بعد شناخت شخصيتهاي آسمان عرفان، معرفت، اخلاق، علم و فقها، اينقدر اطلاعات داشته باشد. گاهي كه ما در محضرشان بر روي منبر، ذكري از شخصيتها كرديم، قطعه هايي تاريخي نقل كرديم يا از شنيده هاي خودمان از بزرگان، نكته اي را درباره شخصيتي نقل كرديم، پايين كه آمديم، ديديم ايشان مطلب جديدتري دارند، مطالبي مي دانند كه ما آن را نمي دانيم.

همينطور نسبت به كساني كه در زمان طاغوت بوده اند و به خارج فرار كردند و يا با سوابق منفي بعدها خودشان را در مناصب مختلف نظام نفوذ دادند. نسبت به برخي روحانيون و سوابق فكري آنها كه حالا بعضي از آنها، چهره انقلابي هم پيدا كرده اند و مطرح هم شده اند هم ايشان از قبل با تفكر آنها آشنا بود. ايشان قبل از انقلاب هم رابطه اش را با آنها كه بعد از انقلاب هم به آن وفادار نماندند قطع كرده بود.

اين واقعيت، صحت برداشت ايشان از اشخاص در قبل از انقلاب را تأييد مي كرد.اين صحت برداشت ايشان هم ناشي از اين امر است كه ايشان اُذُن خير بودند و از هر گروهي افرادي را به حضور پذيرفته و به سخنان آنان به دقت گوش فرا مي دادند و هم اينكه جزء اشخاصي هستند كه خداي متعال، يك نيرويي به ايشان داده كه با اوضاع و اصول آشنا هستند، چه بسا اين برداشتها از الهامات الهي است و يا دريافتهاي ذهن نوراني و باطن نوراني ايشان است. ايشان در شناخت افراد، پيچ و خمهاي عقيدتي، سياسي و اخلاقي آنها فوق العادگي زيادي دارند. بعد ديگر ايشان، همچنين نظر بديعي است كه نسبت به آيات قرآن دارند. نسبت به ايشان يك عنايت غيبي شده است و بعد از آن تحول قرآني عميقي در وجود ايشان پيدا شده كه يك فهم بديع نسبت به آيات قرآن در وجود ايشان پديدار كرده است.

ايشان توجهشان به اين است كه قرآن در متن زندگي بشر، كارساز و ناظر به جريانات كلي زندگي انسانهاست. از هر آيه اي درسي براي زندگي، قابل فهم براي همه و به صورت خيلي ساده مطرح مي كنند، بي آنكه جنبه هاي انحرافي داشته باشند.

چون بالاخره برخي از اين روشنفكران هم پيدا مي شوند كه چيزهاي جديدي از قرآن مي گويند، ليكن ظلمت در آن هست، ماديت در آن هست، دور كردن از خدا در آن هست. اما آيت الله خوشوقت همان تعبد و ارتباط با خدا را در متن زندگي افراد پياده مي كند. همين طور نسبت به دعاها؛ برداشتهايي بسيار عميق، نوراني و دلنشين نسبت به آنها؛ مانند مناجات شعبانيه، صحيفه نوراني سجاديه و ساير متون دارند.

گاهي ما در محضر ايشان كه بوده ايم برداشت هاي ايشان نسبت به حديث معراج پيامبر (ص) را بسيار سازنده، مفيد و نوراني ديده ايم. در كنار همه اين امتيازات، ايشان يك امتياز ديگري دارند و آن اين است كه قبل از انقلاب با پرچمدار انقلاب ما، حضرت آيت الله خامنه اي كه گرايش هاي خاص معنوي با اخلاقيون جامعه و با آنان مراوده و ارتباط داشتند، از قديم الايام (از زمان مدرسه حجتيه) ارتباط داشتند. اين انس و اينكه آقا ايشان را از نزديك ديده بودند، موجب ميشد تا مقام معظم رهبري اعتقادي نسبت به معنويت آيت الله خوشوقت داشته باشند و گهگاهي ديده شده كه ايشان اشخاص را در امور خودسازي و اخلاقي به آيت الله خوشوقت ارجاع داده اند. بحمدالله، ايشان از حسنات زمانه ما هستند، از گنجينه‏هاي زمانه ما هستند، مفيدند، مباركند.
[/SPOILER]

دانلود فیلم:

کلیک

______________________________________________________________________________________________

سخنان آیت‌الله خوشوقت در باب مصون ماندن جامعه‌ از انحراف+فیلم



مرحوم آیت‌الله خوشوقت به چرایی انحراف مردم کوفه و راه مصون ماندن جامعه‌ی ما از این انحراف می‌پردازند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، مرحوم آیت‌الله خوشوقت از نخستین شاگردان علامه طباطبائی و از برجسته‌ترین عالمان اخلاق در این فیلم به تبیین چرایی انحراف مردم کوفه و راه مصون ماندن جامعه‌ی ما از این انحراف می‌پردازند.

______________________________________________________________________-

فیلم/ دیدار آیت‌الله خوشوقت با رهبر معظم انقلاب :

[FLV]http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22073/13911202_775.flv[/FLV]

[SPOILER]دانلود ویدیو:

کلیک[/SPOILER]

_________________________________________________________

رهبر انقلاب بر پیکر آیت‌الله خوشوقت نماز خواندند + فیلم

دانلود فیلم:
کلیک

◊▫● مصحف فاطمه(سلام الله علیها) چگونه نوشته شد؟ ●▫◊ صــوتــی

انجمن: 

مصحف فاطمه :doa(8):
.......................................................

امیرالمؤمنین به ایشان(حضرت فاطمه) مى‌گوید: «وقتى صداى ملک را شنیدى، به من بگو تا آنچه را مى‌شنوى بنویسم.» و امیرالمؤمنین، آنچه را که ملائکه به فاطمه زهرا سلام اللَّه علیها املا مى‌کردند نوشت و این، کتابى شد که در نزد ائمّه ما علیهم‌السّلام بود و هست و «مُصْحَفُ فاطمة» یا «صَحیفَةُ فاطمة» نامیده مى‌شود.

پادکستی زیبا از سخنان رهبر معظم انقلاب:doa(9): پیرامون مصحف فاطمه:doa(8):



:roz: دانلود با کیفیت عالی با حجم 7.15 مگابایت :roz:
:goleroz: دانلود با کیفیت عادی با حجم 932 کیلوبایت :goleroz:

●▫◊◆ چهارشنبه سوری در نگاه آیة الله مکارم شیرازی ◆◊▫● صــوتــی

انجمن: 

نظر آیة الله مکارم شیرازی در ارتباط با چهارشنبه سوری

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر حفظ جنبه های مثبت نوروز خواستار حذف جنبه های منفی و رسوم غلط آن شدند.

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی گفت: بخشی از رسوم که در نوروز برگزار می شود بسیار خوب است و بخشی خرافی است. وی افزود: نظافت، خانه تکانی، دید و بازدید و کمک به نیازمندان و خیلی از کارهای دیگر خوب است، اما آتش روشن کردن در چهارشنبه‌سوری یک بدعت خرافی است؛ مخصوصا با گفتن این جمله که «سرخی تو از من زردی من از تو.» آیت‌الله مکارم شیرازی تصریح کرد: انسان عاقل نباید به سراغ این کارها برود؛ مخصوصا این کار خطراتی در پی دارد. عزیزان رعایت کنند این رسم غلط را حذف کنند و آن رسوم مثبت را انجام دهند.

[CENTER]



[/CENTER]

► اگر دانشجویی درس نخواند !؟ ◄



البته دانشجویان بعد از درس خواندن، خیلى فعّالیتها در دانشگاه مى‌توانند بکنند. بى‌رودربایستى باید به شما عرض کنم که اگر شما بخواهید درس خواندنتان را فداى این کارهایى بکنید که خیال مى‌کنید خوب است – حالا یا خوب است، یا خوب هم نیست – بنده هیچ اعتقادى به این کار ندارم. درس، اوّل است. فلسفه‌ى حضور شما در آن‌جا درس خواندن است. اگر واقعاً دانشجویى درس نخواند، بلاشک بدانید که او مشغول ذمّه است؛ یعنى ذمّه‌اش مشغول مردم و خدا و همه است! هرکسى که سهمى در ایجاد این دانشگاه دارد، ذمّه‌اش مشغول به اوست و باید پیش خداى متعال جواب دهد. حالا در دنیا ممکن است کسى یقه‌ى کسى را در این‌طور چیزها نگیرد؛ اما در روز قیامت یقیناً سؤال خواهند کرد که چرا درس نخواندى؟! پس، اوّل درس خواندن است.

بلاشک درس خواندن همه‌ى وقت دانشجو را نمى‌گیرد؛ براى او وقتى باقى مى‌ماند که باید این وقت را براى مسائل فکرى، براى مسائل سیاسى – البته سیاستبازى نمى‌گویم – استفاده کند. کار سیاسى در دانشگاه نباید حالت افراط و تفریط داشته باشد. یک وقت هست که تفریطى وجود دارد؛ اصلاً دانشگاه همین‌طور مثل یک مرده است! این همه جوان وجود دارند که گاهى در مسائل سیاسى، نه موضعى مى‌گیرند و نه حرفى مى‌زنند! بنده در موقعى گفتم خدا لعنت کند کسانى را که دانشگاه را به این طرف سوق مى‌دهند. یک وقت هم دانشجو را در همه‌ى مسائلى که هیچ ارتباطى با او ندارد – مسائل و مشکلات گوناگونى که مربوط به گروهها و جناحهاست – بیایند وارد کنند؛ از نیروى جوان او استفاده کنند و او را این طرف و آن طرف بکشانند؛ این هم به نظر من افراط است.
منبع

شبهه افکنی یا واقعیت در میان مردم وجوانان علیه خاندان اهلبیت(ع)؟؟؟

سلام بر بقیةالله الاعظم ومنتظرانش

باتشکراز مدیران ومسئولان محترم انجمن تاریخ :Gol:

به تازگی میان جوانان به خصوص قشر دانشجو تبلیغات هدفمندی صورت میگیرد که البته بنده به دلیل ضیق وقت فعلا" قادر به مطالعه ی مستند در این مورد نمیباشم .

اخیرا" دریکی دومجلس سخنرانی از افراد سرشناس هم این مطلب ذکر شده است
(البته بنده خودم قبلا" به مطالبی در این مورد برخورده ام اما فعلا" هیچ نظری ندارم )

بنده باقرار دادن لینک مطلب از مدیران محترم انجمن تاریخ تقاضای بررسی مستند این سؤالها را دارم : البته به نیابت از طرف دوستان دانشجو

1-چرا در هیچ یک از مقتل خوانی ها وسخنرانی ها اسمی از مادر حضرت رقیه (س) برده نمیشود درحالیکه نام مادر علی اصغر (ع) وعلی اکبر (ع) و.... برای مردم کاملا" اشکار ومعلوم است .اما نام حضرت رقیه(س) همیشه با نام عمه اش زینب (س) همراه است ؟

2- دربرخی از متون آورده شده که حضرت رقیه (س) فرزند یکی از اصحاب امام حسین (ع) بوده که ایشان آن دختر را به فرزندی قبول نموده اند .لطفا" درمورد این ادعا ها توضیح بفرمایید .

آیت‌الله خوشوقت: رقیه دخترامام حسین نبود

کد خبر: ۴۵۹۴۶. جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱، ساعت ۱۱:۲
آیت الله شیخ «عزیزالله خوشوقت» از علمای مشهور تهران در اظهاراتی که چندی پیش در شبکه یک صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد و اکنون در فضای مجازی می چرخد، رقیه را دختر یکی از یاران امام حسین خواند.

به گزارش زلال نیوز ، وی در پاسخ به پرسش یکی از پامنبری‌های خود که پرسید "آیا حضرت رقیه سلام الله علیها دختر امام حسین علیه السلام است یا خیر؟" پاسخ داد: "ایشان (حضرت رقیه) دختر یکی از شهدای کربلا است. در تاریخ که در مورد بچه های امام حسین می نویسند، دختری به نام رقیه وجود ندارد.
پرسش کننده در ادامه می پرسد: "اصلا ایشان (حضرت رقیه) وجود داشته؟" خوشوقت پاسخ می دهد: "بله، در تاریخ وجود داشته در شام هم بوده اما اصلا دختر امام حسین علیه السلام نبوده است".
این پرسش کننده همچنین در مورد چگونگی شهادت حضرت رقیه سوال می کند، و خوشوقت پاسخ می دهد: "باید بگوئیم در مقاتل چنین بیان شده است. ما که آنجا نبودیم ببینیم چگونه به شهادت رسید؟".
آیت الله خوشوقت در ادامه در مورد نحوه عزاداری می گوید: وقتی عزاداری دست عموم بیفتد، اختراعاتی هم پیش می آید و سلیقه های مختلفی مانند زنجیرزنی، قفل زنی، قمه زنی و غیره به وجود می آید. گریه از همه راحت تر، ارزان تر و بی اشکال تر است".
البته استاد شهید مطهری نیز در مورد وجود دختری از امام حسین (ع) به نام رقیه که در شام شهید شده باشد، تشکیک می کند.
هیئت های مذهبی روز سوم صفر را روز شهادت جناب رقیه می دانند.

منبع خبر : http://www.shahrekhabar.com/news/analysis/1355470620356368/

حق یارتان :Gol:

کارشناس بحث : مقداد

♥•¤*ازدواج در سیره فاطمی*¤•♥ ازخواستگاری تاآغاز زندگی مشترک حضرت زهرا♫صـوتی

انجمن: 

ازدواج در سیره ی فاطمی

class: grid width: 500 align: center

آیة الله سید احمد خاتمی
خواستگاری (1)
خواستگاری (2)
خواستگاری (3)
مهریه ی حضرت زهرا (س)
جهیزیه ی حضرت زهرا (س)
مراسم ازدواج حضرت زهرا (س)
شب عروسی حضرت زهرا (س)
حاشیه های عروسی حضرت زهرا (س)
آغاز زندگی مشترک (1)
آغاز زندگی مشترک (2)
آغاز زندگی مشترک (3)