استاد اخلاق

من استاد می خواهم

سلام چند وقتی هست ک میخوام استاد عرفان داشته باشم ولی ب من میگن کسی دستت رو نمیگیره آخه هر روز ی گناه کبیره انجام میدم تا ب کبیره دیگه ای ک بدتر از اونه دچار نشم یکبارم توی خواب دیدم ی جای تاریکی وایستادم و جلوم ی صخرهه س ک روی زمینه و تخت هست یک جنی ک دستش رو فقط میدیدم جلوم ی مجسمه تک چشم گذاشت و من بعد از اینکه دستم رو نوی دهن و چشمش گردوندم اونو کنار زدم. و گفتم اون تک چشمه من نمیخوامش بعد هم از ترس شروع کردم با نیت پنج بار صدا کردن حضرت داوود(علیه السلام یا داوود ب حق پنج تن ولی ب پنج بار نرسیده بود ک دیدم حضرت داوود از زیر زمین مشتی ب خاک زد و در اثر اون مشت کمی از خاک بالا اومد توی مشت دوم دیدم خاک تکون نخورد دوباره ترسیدم و با نیت پنج بار صدا زدم یا سلیمان ب حق پنج تن بازم ب پنج بار نرسیده احساس کردم حضور حضرت سلیمان علیه السلام رو ولی چون ب چشم ندیدمشون ترسیدم و اینبار روم رو ب آسمون کردم و گباز هم با همون نیت صدا زدم یا علی ب حق پنج تن باز هم ب پنج بار نرسیده دیدم آسمون شکافته شد و دست حضرت علی علیه السلام بیرون اومد و دست راست من رو ک ب طرف آسمون گرفته بودم گرفت و ب طرف خودش کشید من رو اولش سخت بود بالا کشیدنم ولی بعدا خیلی راحت بود احساس شور و خوشحالی و حس موفقیت بزرگی رو تجربه کردم همش زیر پامو ک زمین بود نگاه میکردم و خوشحال بودم نمیدونم با این اوصاف ب استاد میرسم یا اینکه خود حضرت علی علیه السلام دستم رو گرفتن و من خبر ندارم؟ توی یک پیج اینستاگرامی هم بهم گفتن ب امام زمان (عج)متوسل بشم ایشون استاد رو برام میفرستن راستش از بچگیم تا حالا هم اولین های زندگیم رو امام زمان داشتن مثلا اولین هیئت المهدی اولین مسجد صاحب الزمان اولین اسمی ک برای یک بچه انتخاب کردم مهدی بود راستش خونواده خود بچه هم فرستاده بودن چون توی قرآن خوب بودم گفتن از قرآن انتخاب کنم هر جای قرآن رو باز کردم اسمی نیومد بعد هم توکل کردم ب خدا و باز کردم لای قرآن رو باز هم اسمی ندیدم ولی اسم مبارک مهدی ب دلم افتاد و اون رو اعلام کردم  خلاصه کلام آقا من استاد میخوام چیکار کنم؟

پیدا کردن استاد سیر و سلوک

سلام علیکم.
آیا پس از آیه الله بهجت(رضوان الله تعالی علیه)،عارف دیگری هستند؟؟؟
الان اگر من بخواهم یک استاد سیر و سلوک پیدا کنم،آیا کسی را میشناسید به من معرفی کنید؟؟؟
اگر نه،من چگونه میتوانم یک عارف پیدا کنم؟؟؟

چگونه بدون استاد اخلاق در تزکیه نفس، بیچاره نشویم ؟

انجمن: 

با سلام

چگونه می توان با خواندن یک کتاب و عمل به آن، مثلا کتاب معراج السعاده تزکیه نفس کرد، درحالی که طبق فرمایشات آیت الله مجتهدی تهرانی، اگر استاد اخلاق نداشته باشی، آن وقت بیچاره می شوی ؟؟؟!!!
[h=2]پندهای از آیت الله مجتهدی تهرانی[/h]

مرحوم آیت‌الله احمد مجتهدی تهرانی در سخنانی اظهار داشته است: امام زین‌العابدین (ع) فرمودند: هر كس عالم و حكیمی نداشته باشد كه او را ارشاد كند هلاك می‌شود. انسان باید در دو چیز استاد داشته باشد یكی اخلاقیات و دیگر عُرفیات.

اگر درس بخوانی و استاد اخلاق نداشته باشی، بر فرض آیة‌الله هم بشوی نَفْس تو هم، آیة‌الله می‌شود آن‌وقت بیچاره می‌شود.

همان‌طور كه به دكتر می‌روی و دستور رژیم غذایی می‌گیری باید پیش استاد بروی و دستور اخلاق بگیری، باید استاد باشد كه نزد او بروی كه باد كبر و غرور تو را خالی كند، فكر نكنی حالا كه این كتاب‌ها را می‌خوانی به جایی رسیده‌‌ای و حتماً مورد تأیید امام زمان (عج) قرار گرفته‌ای.

(( به نظر شما ما نیاز به استاد اخلاق داریم یا نه ؟ ))

انجمن: 

با سلام و احترام خدمت کارشناس محترم و دوستان گرامی

سئوال من این است آیا استاد اخلاق برای امثال ما نیاز هست و یا نیازی نیست؟

سئوال دوم این است که اگر ما نیاز داریم به استاد اخلاق،آیا این استاد اخلاق باید به صورت خصوصی شاگرد را تربیت کند و یا نیازی به تربیت خصوصی نیست؟

مرحوم آقامجتبي تهراني (خاطراتی شنیدنی در آستانه ماه رمضان)


IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//117/1_13910709_5202_-206825229.jpg)

بسم الله الرحمن الرحیم


یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیه مرضیه فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی


در آستانه اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، روح شیدا و بی قرار فقیه عارف و مجاهد سالک حضرت آیة الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی به ملکوت اعلی پیوست. این مرجع عظیم الشأن که از برجسته ترین شاگردان مکتب فقهی، عرفانی و فلسفی امام خمینی (قدس سره الشریف) بود عمری را به تدریس و تربیت و تهذیب نفوس گذراند، و اهتمام تمام به اقامه عزای خامس آل عبا و تبیین معارف اسلامی و سلوک عاشورایی داشت و تقدیر چنان شد که در همین ایام نیز در جوار رحمت بی انتهای الهی عزادار فرزند رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم باشد؛ «یوم علی آل الرسول عظیم».
این مصیبت بزرگ را به محضر مقدس حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه، مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید، حوزه‌های علمیه، شاگردان و ارادتمندان ایشان و همه امت مسلمان تسلیت گفته و علوّ درجات معظم له را مسئلت می‌نماییم.

+

_____________________________________________________________________________________

آخرین روضــــــــه آیت‌الله آقـــــا مجتبی تهــــــــــرانی

صدای آقا مجتبی تهرانی دیگر قوت همیشه را نداشت اما از همیشه سوزناک‌تر بود؛ انگار این آخرین روضه که برای حضرت زینب(س) خوانده می‌شد، باید تا همیشه در دل تاریخ ماندگار شود...
به گزارش فارس، جنس جلسات اخلاق حاج آقا مجتبی تهرانی با همه سخنرانی‌ها فرق می‌کرد، معمولا در این جلسه تمام افراد قلم و کاغذ داشتند و مباحث را یادداشت می‌کردند؛ خواندن خطبه در ابتدا و دعا کردن در انتهای مراسم جزو موارد ثابت کلاس اخلاق حاج آقا بود.

ه گزارش فارس، آیت‌الله مجتبی کلهر تهرانی مشهور به آقا مجتبی تهرانی در سن 75 سالگی دارفانی را وداع گفت. این شاگرد امام خمینی(ره) ساعت یک بامداد امروز در بیمارستان تهران درگذشت.
پیش از این صدیقه کلهر فرزند آیت‌الله تهرانی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس علت بستری شدن پدرش را بیماری عفونی اعلام کرده بود.
پیکر مطهر آیت‌الله آقا مجتبی تهرانی ساعت 9 صبح فردا از مدرسه عالی شهید مطهری تشییع و در حرم حضرت عبدالعظیم (ع)، کنار مادر و پدربزرگ خود (از شهدای مشروطه) دفن می‌شود.

دانلود صدای آخرین روضه ایشان:

کلیک



___________________________________________________________________________________

مداحی میثم مطیعی به مناسبت در گذشت آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی :

دانلود


* عارف بزرگ و استاد اخلاق ابن فهد حلی*

كرامتی در باغ نقيب

ابن فهد در سالهای آخر عمر به كربلا هجرت كرد و در آن ديار خونرنگ مرجعی پرنفوذ و والامقام ياد شده است. بررسی استفتاءات مختلفی از او شده نشانگر والايی موقعيت و منزلت وی در آن زمان است. او از زيارت سيد الشهدا عليه السلام و فيوضات آن پاك بهره مند بوده ادب محضر را هرگز از دست نداد. عشق، ادب و معرفت او نسبت به مقام نورانی ولايت او را به خضوعی غير قابل توصيف واداشته بود. در اين باره گفته اند: ابن فهد هرگز زمين كربلا را به قضای حاجتش آلوده نكرد تا حرمت حرم را حفظ كرده باشد و حريم آن پاك و معطر بماند. [تعليقه امل الامل، ميرزا عبدالله افندی اصفهانی، چاپ كتابخانهآيت الله مرعشی قم، ص 94 و 95] آن معرفت كيش در كربلاء باغی داشت كه به باغ نقيب علويان معروف بود و در آن، با توليد محصول پاكيزه ای كه خود كشت می كرد زندگی می گذرانيد. روزی در باغ بود كه شخصی يهودی وارد شد و گفت: شما می گوييد پيغمبرتان گفته عالمان امت من از انبيای بنی اسرائيل برترند؟ احمد بن فهد(ره) جواب داد. آری! يهودی گفت: نشانه اين ادعاء چيست؟
علامه حلی فرمود:
موسای كليم عصا را اژدها می كرد. در اين حالا بن فهد نيز بيلی كه در دست داشت به زمين انداخت و بی درنگ ماری مهيب شد! سپس آن را گرفته دوباره به شكل بيل درآمد. يهودی گفت: شما از اين نظر در رتبه آنان هستيد (نه برتر از آنان)، ابن فهد فرمود: برای موسی چنين خطاب آمد «لاتخف» (نترس) ولی ما نترسيده، آن را می گيریم. [
ترجمه عده الداعی، حسين فشاهی،چاپ كتابفروشی جعفری مشهد، 1379 ق، ص 8 ].