استاد اخلاق
پیدا کردن استاد سیر و سلوک
ارسال شده توسط مهدی59 در چهارشنبه, ۱۳۹۳/۰۲/۱۷ - ۱۹:۰۱سلام علیکم.
آیا پس از آیه الله بهجت(رضوان الله تعالی علیه)،عارف دیگری هستند؟؟؟
الان اگر من بخواهم یک استاد سیر و سلوک پیدا کنم،آیا کسی را میشناسید به من معرفی کنید؟؟؟
اگر نه،من چگونه میتوانم یک عارف پیدا کنم؟؟؟
چگونه بدون استاد اخلاق در تزکیه نفس، بیچاره نشویم ؟
ارسال شده توسط بانو در یکشنبه, ۱۳۹۳/۰۵/۱۹ - ۰۰:۲۲با سلام
چگونه می توان با خواندن یک کتاب و عمل به آن، مثلا کتاب معراج السعاده تزکیه نفس کرد، درحالی که طبق فرمایشات آیت الله مجتهدی تهرانی، اگر استاد اخلاق نداشته باشی، آن وقت بیچاره می شوی ؟؟؟!!!
[h=2]پندهای از آیت الله مجتهدی تهرانی[/h]
مرحوم آیتالله احمد مجتهدی تهرانی در سخنانی اظهار داشته است: امام زینالعابدین (ع) فرمودند: هر كس عالم و حكیمی نداشته باشد كه او را ارشاد كند هلاك میشود. انسان باید در دو چیز استاد داشته باشد یكی اخلاقیات و دیگر عُرفیات.
اگر درس بخوانی و استاد اخلاق نداشته باشی، بر فرض آیةالله هم بشوی نَفْس تو هم، آیةالله میشود آنوقت بیچاره میشود.
همانطور كه به دكتر میروی و دستور رژیم غذایی میگیری باید پیش استاد بروی و دستور اخلاق بگیری، باید استاد باشد كه نزد او بروی كه باد كبر و غرور تو را خالی كند، فكر نكنی حالا كه این كتابها را میخوانی به جایی رسیدهای و حتماً مورد تأیید امام زمان (عج) قرار گرفتهای.
(( به نظر شما ما نیاز به استاد اخلاق داریم یا نه ؟ ))
ارسال شده توسط خاتم در جمعه, ۱۳۹۳/۰۳/۰۲ - ۲۱:۳۹با سلام و احترام خدمت کارشناس محترم و دوستان گرامی
سئوال من این است آیا استاد اخلاق برای امثال ما نیاز هست و یا نیازی نیست؟
سئوال دوم این است که اگر ما نیاز داریم به استاد اخلاق،آیا این استاد اخلاق باید به صورت خصوصی شاگرد را تربیت کند و یا نیازی به تربیت خصوصی نیست؟
مرحوم آقامجتبي تهراني (خاطراتی شنیدنی در آستانه ماه رمضان)
ارسال شده توسط .:MOBAREZ:. در چهارشنبه, ۱۳۹۱/۱۰/۱۳ - ۱۷:۱۹* عارف بزرگ و استاد اخلاق ابن فهد حلی*
ارسال شده توسط yaali در پنجشنبه, ۱۳۸۹/۰۲/۰۲ - ۱۱:۳۰كرامتی در باغ نقيب
ابن فهد در سالهای آخر عمر به كربلا هجرت كرد و در آن ديار خونرنگ مرجعی پرنفوذ و والامقام ياد شده است. بررسی استفتاءات مختلفی از او شده نشانگر والايی موقعيت و منزلت وی در آن زمان است. او از زيارت سيد الشهدا عليه السلام و فيوضات آن پاك بهره مند بوده ادب محضر را هرگز از دست نداد. عشق، ادب و معرفت او نسبت به مقام نورانی ولايت او را به خضوعی غير قابل توصيف واداشته بود. در اين باره گفته اند: ابن فهد هرگز زمين كربلا را به قضای حاجتش آلوده نكرد تا حرمت حرم را حفظ كرده باشد و حريم آن پاك و معطر بماند. [تعليقه امل الامل، ميرزا عبدالله افندی اصفهانی، چاپ كتابخانهآيت الله مرعشی قم، ص 94 و 95] آن معرفت كيش در كربلاء باغی داشت كه به باغ نقيب علويان معروف بود و در آن، با توليد محصول پاكيزه ای كه خود كشت می كرد زندگی می گذرانيد. روزی در باغ بود كه شخصی يهودی وارد شد و گفت: شما می گوييد پيغمبرتان گفته عالمان امت من از انبيای بنی اسرائيل برترند؟ احمد بن فهد(ره) جواب داد. آری! يهودی گفت: نشانه اين ادعاء چيست؟
علامه حلی فرمود:
موسای كليم عصا را اژدها می كرد. در اين حالا بن فهد نيز بيلی كه در دست داشت به زمين انداخت و بی درنگ ماری مهيب شد! سپس آن را گرفته دوباره به شكل بيل درآمد. يهودی گفت: شما از اين نظر در رتبه آنان هستيد (نه برتر از آنان)، ابن فهد فرمود: برای موسی چنين خطاب آمد «لاتخف» (نترس) ولی ما نترسيده، آن را می گيریم. [ترجمه عده الداعی، حسين فشاهی،چاپ كتابفروشی جعفری مشهد، 1379 ق، ص 8 ].