امام خامنه ای(حفظه الله)
وظیفه ما در برابر اهانت به ولایت فقیه
ارسال شده توسط یا علے در شنبه, ۱۳۹۶/۱۲/۱۹ - ۰۹:۱۷سلام
وظیفه ما در برابر کسایی که علنا توهین میکنند به امام خامنه ای و ولایت فقیه و ایشون رو با الفاظ و کلمات ناشایستی خطاب می کنند چیست؟
اگه سکوت کنیم به این علت که هرچی هم دلیل بیاریم قبول نمیکنند و برمیگردن میگن ما این حرفا رو به شما میزنیم تا یه تلنگری بهتون بخوره تا انقدر دوستدار رهبر نباشید
آیا سکوتِ ما نشانه ضعفِ طرفدارانِ ولایت فقیه هست؟
یا ولی عصر
یا علی مدد
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از دیدگاه امام خامنه ای (حفظه الله )
ارسال شده توسط امام عشق در چهارشنبه, ۱۳۹۶/۰۵/۲۵ - ۱۰:۴۸بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان عزیز و گرامی
«طرح کلی اندیشه ی اسلامی در قرآن» به رمضان سال ۱۳۵۳ شمسی باز می گردد. پس از تعطیلی جلسات امام خامنه ای(حفظه الله) در مسجد کرامت مشهد در اسفند سال ۱۳۵۲ به وسیله ی ساواک، ایشان جسته و گریخته در میعادگاه های مختلفی به سخنرانی و تبلیغ می پرداختند. با این حال ایشان از همان روز نخست بعد از تعطیلی مسجد کرامت، اقامه ی نماز جماعت در مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام را به عهده گرفتند.در این مقطع زمانی امام خامنه ای(حفظه الله) طرح تازه ای برای سخنرانی ها و مباحثشان در مسجد امام حسن علیه السلام ریختند: «طرح تبیین رئوس و اصول کلی اندیشه ی اسلامی با تکیه بر قرآن کریم». در این طرح قرار بود اصول اصلی اعتقادت اسلامی مستند به آیات قرآن بررسی و تبیین شود؛ به عبارت دیگر یک تفسیر موضوعی قرآن کریم به شمار می آمد. ماه رمضان سال ۱۳۵۳ شمسی، بهترین زمان برای ارائه ی این مباحث بود.
به دوستان پیشنهاد میکنم هرکس تونست این کتاب رو بخونه.
در اینجا خلاصه این جلسات رو به صورت صوتی قرار میدم تا دوستان استفاده کنند.
چرا یک عده اصرار به ترویج زبان انگلیسی دارند!؟
ارسال شده توسط امام عشق در جمعه, ۱۳۹۵/۰۶/۱۹ - ۱۱:۴۹[b]content[/b]
متن سخنرانی
من همینجا این حرفی را که گاهی هم گفتهام به مسئولین آموزشوپرورش [تکرار میکنم]؛ شاید به مسئولین محترم فعلی نگفته باشم امّا قبلها مکرّر گفتهام؛ این اصرار بر ترویج زبان انگلیسی در کشور ما یک کار ناسالم است. بله، زبان خارجی را باید بلد بود امّا زبان خارجی که فقط انگلیسی نیست، زبان علم که فقط انگلیسی نیست. چرا زبانهای دیگر را در مدارس بهعنوان درس زبان معیّن نمیکنند؟ چه اصراری است؟ این میراث دوران طاغوت است، این میراث دوران پهلوی است. [مثلاً] زبان اسپانیولی؛ امروز کسانی که به زبان اسپانیولی حرف میزنند کمتر از کسانی نیستند که به زبان انگلیسی حرف میزنند؛ در کشورهای مختلف، در آمریکای لاتین یا در آفریقا کسان زیادی هستند. مثلاً میگویم؛ بنده حالا مروّج [زبان] اسپانیا نیستم که بخواهم برای آنها کار بکنم، امّا مثال دارم میزنم. چرا زبان فرانسه یا زبان آلمانی تعلیم داده نمیشود؟ زبانهای کشورهای پیشرفتهی شرقی هم زبان بیگانه است، اینها هم زبان علم است. آقا جان! در کشورهای دیگر به این مسئله توجّه میکنند و جلوی نفوذ و دخالت و توسعهی زبان بیگانه را میگیرند؛ ما حالا از پاپ کاتولیکتر شدهایم! آمدهایم میدان را باز کردهایم و علاوه بر اینکه این زبان را کردهایم زبانِ خارجیِ انحصاریِ مدارسمان، مدام داریم میآوریمش [در مقاطع] پایین؛ در دبستانها و در مهدِکودکها! چرا؟ ما که میخواهیم زبان فارسی را ترویج کنیم، باید یک عالَم خرج کنیم و زحمت بکشیم. [وقتی] کرسی زبان را در یکجا تعطیل میکنند، باید تماسهای دیپلماتیک بگیریم که چرا کرسی زبان را تعطیل کردید. نمیگذارند، اجازهی دانشجو گرفتن نمیدهند، امتیاز نمیدهند، برای اینکه زبان فارسی را یکجا میخواهیم ترویج کنیم؛ آنوقت ما بیاییم زبان آنها را خودمان با پول خودمان، با خرج خودمان، با مشکلات خودمان ترویج کنیم. این عقلائی است؟ من نمیفهمم! این را داخل پرانتز گفتم، برای اینکه همه بدانند، توجّه کنند. [البتّه] نمیگویم که فردا برویم زبان انگلیسی را در مدارس تعطیل کنیم؛ نه، حرف من این نیست؛ حرف این است که بدانیم چهکار داریم میکنیم؛ بدانیم طرف میخواهد چگونه نسلی در این کشور پرورش بیابد، و با چه خصوصیّاتی.
و من الله توفیق@};-.