دیدگاه ائمه (ع) درباره ی شرور
ارسال شده توسط دلسوخته در دوشنبه, ۱۳۹۸/۰۳/۱۳ - ۰۰:۳۹سلام
دیدگاه ائمه درباره ی شر و شرور چیست ؟
سلام
دیدگاه ائمه درباره ی شر و شرور چیست ؟
سلام
بلایی که دارهذسرمون میاد عذابه
اما ما دوست دازیم اونا رو نعمت بدونیم
اما همین بلا رو برای امزیکاییها عذاب میدونیم
چررررا
سلام.
اصلا فلسفه ی در رنج بودن انسان چیست برای چه باید زجر کشید، خداوند خودش رنج را حس می کند یا فقط به وجود می آورد چرا باید جبرا در رنج باشیم حتما برای رشد کردن باید زجر کشید راه دیگه ای واقعا وجود نداشت ؟
سلام بر شما
در روايت آمده
یک روز پیامبر اسلام(ص) بر فراز منبر مشغول سخنرانى بود. ناگاه حسنین(ع) با پیراهنی سرخ به مسجد آمدند، آن پیراهنها به پاى ایشان میپیچید و به زمین میافتادند. پیامبر از منبر فرود آمد و ایشان را برداشت و در مقابل خود جاى داد، سپس این آیه را تلاوت فرمود: «إِنَّما أَمْوالُکُمْ وَ أَوْلادُکُمْ فِتْنَهٌ»
منظور پيامبر از خواندن اين آيه چيه؟
يعني پيامبر در اين آزمايش موفق شد يا ناموفق؟
سلام میدانیم عمر نوح از همه انبیا طولانی بوده . سوال من اینه چه ضرورتی داشته عمر ایشان این قدر زیاد باشد؟ و سوال دیگر اینکه آیا اون افرادیکه با نوح دشمن بودند و هرگز دعوتش را قبول نکردند هم عمرشون طولانی بوده؟
سلام.
چرا باید انسان به آینده جاهل باشد تا در دوراهی قرار بگیرد و بعضی نابود شوند و بعضی به خوشبختی برسند ؟!
فرض انسان که علم به آینده ندارد یا ساده تر به دلیل علم نداشتن به نتیجه کاری را انجامدهد و بدبخت شد جبران هم عمرا بشود در این زمانه یا دنیا انجام کرد ، چه کاری باید بکند؟
(حکایت چی فکر می کردیم چی شد... )
سلام
باتوجه به اینکه می دونیم انسانها در این دنیای فانی امتحان می شند و معمولا تو امتحانات باید هر کسی در جایگاه عادلانه امتحان شه، و با توجه به اینکه می دونیم هر کسی ظرایفی داره که امتحان خدا بر مبنای ظرایف انسانها که قابل ارتقا هستند انجام می شه، سوال من اینه چطور باید یه فردی که در زمانهای گذشته (قبل از اسلام) تحت زعامت پیامبران معصوم علیهم السلام زندگی کرده، مقامشو همانند فردی که در زمانهای بعد از عید غدیر زندگی کرده و زیر پرچم حضرت امیر المومنین علیه السلام رفته بالا ببره؟ آیا خدا بر اساس نداشتن امکانات امامت معصومین 14 گانه، مثل استادهایی که بچه ها رو روی نمودار می برند، به اونها ارفاق و آوانس می ده؟ یا مثلا چیدمان زمان زندگی انسانها بر اساس امتحانات ساده خدا در عالم زر بوده که افراد لایق تر همزمان با دوران بعد از غدیر به دنیا اومدن؟
(باگ فروم: بعد از ارسال سوال، به دلیل نداشتن برچسب، منو به صفحه ویرایش برچسب ها منتقل کرد و بعد از افزودن برچسب و ارسال، به صورت عمومی منتشر شد و به حالت انتظار کارشناس ارجاع داده نشد!)
سلام ما که به خواسته خودمان وارد این دنیا نشدیم به اجبار بوده ایم پس چرا باید امتحان بشویم؟
سلام
مگر نمیگن هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش میدهند؟ و از اینرو مگر نه اینکه میگن انبیا و اولیا زندگیهای پرمشقتی داشتن؟
اما اینروزها وقتی به دور و برمون نگاه میکنیم ، دختر پسرهای خوب و باایمانی رو میشه پیدا کرد که زندگیشون هم همه جوره به راهه... نه مشکل بیماری دارن ... نه مشکل مالی ... نه مشکل ازدواج ، نه مشکل فرزند و ... خلاصه دنیای خوبی هم دارن و انگار از امتحانات وبلاها و سختی ها معاف هستند...
اگر میشه کمی در مورد این موضوع توضیح دهید.
با تشکر
سلام
این اولین پست من در این انجمن هست امیدوارم بتونم اینجا اطلاعات دینی و معرفتی خودم رو افزایش بدم
یکی از امتحانهای حضرت ابراهیم (ع) ، امتحان قربانی کردن فرزندش اسماعیل (ع)بود
سوالی که اینجا مطرح هست ، اساسا اینکه سختی این ابراهیم یا امتحانهای مشابه از انبیا در چه بوده؟ یک وحی از سوی خدای بزرگ به حضرت ابراهیم رسیده که فرزندت رو قربانی کن ، خوب اصلا خدا هر چی بگه ، بگه خودت رو بنداز توی چاه ، خودت رو بنداز توی اتش و... خدا هست ، صد در صد دستوری که میده به نفع بنده اش هست ... حالا دیگه سختی این موضوع در چی بوده؟