انسانیت
محدودیت یا انسانیت؟
ارسال شده توسط پازل در پنجشنبه, ۱۳۹۶/۰۱/۱۰ - ۰۲:۴۰بین این دومورد کدوم رفتار پسندیده تر هست؟کسی که نماز میخونه حجابشو رعایت نمیکنه،بانامحرما راحت باشه ،ودر مقابل نامحرما برقصه؟
یا
کسی که نماز نمیخونه اما این موارد ذکر شده رو رعایت میکنه؟
سلام
یک سوال معروفی در این زمینه از کنکوریا میپرسن همینو میشه به نماز تعمیم داد
اگر فردی به شما بگه راس ساعت 4 صبح مبلغ 1 میلیارد در فلان مکان به شما رایگان هدیه میده!
شما میگین ولش کن بابا بزار بخوابم ؟یا نیم ساعت جلوتر خودتونو آماده میکنین؟بنظر من این مسئله به یقین دینی مربوطه!که تا چه حد اون دینیو که پذیرفتین قطعی میدونین و حرفاشو مسلم
همجنسگرایی ؛ درگیری انسانیت با الهیات
ارسال شده توسط به من بیاموز در جمعه, ۱۳۹۵/۰۳/۲۸ - ۱۶:۴۴بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
خیلی خلاصه و ساده عرض میکنم، انسانیتم میگه هم جنس گراها گناه دارن و نوعی چیزی شبیه بیمار هستن و بلاخره انسان هستن و الهیاتم میگه لواط کننده را بکش، چیکار کنم ؟ خیلی سخته برام، یکبار عکس یه جوون مصری که هم جنسگرا بود رو داخل زندان دیدم نزدیک بود اشکم در بیاد، غم عجیبی در نگاهش بود، مگه خدا مهربون نیست ؟ چرا افرادی مثل هم جنسگراها و بیماران روانی رو خلق میکنه ؟
آیا هنوز هم معتقد هستید که: «مادر را ببین، دختر را بگیر» ؟
ارسال شده توسط sayedali در شنبه, ۱۳۹۵/۰۲/۰۴ - ۰۵:۰۱
[/B]
[B] بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا رسول الله(ص)
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
[/B]
[B]السلام علیک یا امیرالمومنین (ع)
السلام علیکم یا اهل بیت نبوه (ع)
السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)
================================
[B][RIGHT] مادر را ببین دختر را بگیر!
حتما این ضرب المثل معروف رو در امر مقدس ازدواج شنیدید،چون دختر ها بسیار شبیه مادران خودشان می شوند،می گویند مادر را ببین و دختر را بگیر.
بنده که در حق بودن این ضرب المثل شکی ندارم! منتهی نه دیگه الان!:khaneh:
#صد_رحمت_به_قدیم
قدیما نگاه می کردی به حجاب مادره و می گفتی دخترش هم همین طوری با حجاب و با حیاست! اما الان سهوا تو خیابون می بینیم که مادره با چادر و حجاب کامل هست ولی دختره با بلوز شلوار کنارش راه می ره!
حالا بازم می شه گفت که مادر را ببین و دختر را بگیر؟
[/RIGHT]
[/B][/B]
انسان یک پروژه ی ناتمام است
ارسال شده توسط ••ostad•• در چهارشنبه, ۱۳۹۴/۰۶/۲۵ - ۱۰:۲۲سلام بر بقیةالله الاعظم ومنتظرانش
تا کنون به یک پروژه نیمه تمام برخورده اید ؟ چه نظری در باره ی آن دارید ؟
قطعاَ نتیجه ی این پروژه و تکمیل آن نیازمند تشخیص این مطلب است که توقف پروژه در چه مرحله ای صورت گرفته است واین که تا تکمیل پروژه چه مراحلی باقی مانده است .
درعالم خلقت با توجه به آیات قرآن کریم انسان یک پروژه نیمه تمام است . به زمین فرستاده شده تا این پروژه تمام و تکمیل شود . برای انسان قواعدی تکوینی و تشریعی و تدوینی وضع شده تا هندل او دراین مسیر تکامل باشد اکنون ۳سؤال اساسی برای تکمیل این پروژه ناتمام مطرح است .
۱- چرا انسان قبل از تکامل روحی وجسمی به صورت نیمه کاره !!! خلق شد ؟
۲ - تکامل انسان با توجه به آیات قرآن کریم و همچنین علم روز بیولوژیک (اعم از روانشناسی - رفتار شناسی - غریزه شناسی - اخلاقیات - احساس شناسی -اندام شناسی و......) چگونه میسر است ؟
۳-آیا مفهوم خلیفةاللهی انسان در زمین میتواند مؤید این نظریه باشد که انسان مسئول تمام کردن پروژه ی نیمه تمام خود است . اگر آری !چرا ؟ اگر خیر ! چرا؟
چقدر انسانيم!
ارسال شده توسط سادات در دوشنبه, ۱۳۹۱/۰۷/۱۷ - ۱۱:۲۳برای اینکه به میزان انسانیت خود پی ببریم باید بررسی کنیم که در تعارض بین خواستههای انسانی و حیوانی کدام یک را انتخاب میکنیم؛ پیرو عقل، اعتقادات و ایمان خود هستم یا دنباله رو خواستههای گذرای مادی و حیوانی؟
آیا میتوانیم خود را از چنگال قدرتمند خواستههای غریزی و حیوانی نجات دهیم؟
مرز حیوانیت و انسانیت از همین مسیر میگذرد و اینجاست که حیوانیت و انسانیت انسان رقم میخورد. صد افسوس که گاه ممکن است برخی حیوانات از خواستههای خود دست بشویند ولی انسان نه! برخی حیوانات وقتی وارد مزرعه دیگران میشوند به محض اینکه مشاهده میکنند صاحب مزرعه میخواهد با چوب بر سرشان بکوبد فرار میکنند و دیگر وارد آن مزرعه نمیشوند و همان یک تجربه همیشه آنها را تربیت میکند ولی برخی انسانها بهرغم هزاران بار تجربه تلخ درس نمیگیرند و تربیت نمیپذیرند و همچنان مرتکب خطا میشوند. اگر میخواهید پای از مرز حیوانیت فراتر بگذارید و به جایگاه انسان متعالی نزدیک شوید باید سعی کنید بر هوای نفس و خواستههای حیوانی خویش غالب شوید و از طریق موعظه و پند ناصحان و انس با حضرت دوست و اولیای خدا به کوی سعادت و هدایت قدم بگذارید مبادا همانند حیوانات باشید که فقط با تازیانه راه مییابند که انسان عاقل به کمک نیروی عقل و تربیتپذیری به سر منزل مقصود میرسد. باید توجه کرد که اگر انسان بعد از تجربه کردن تربیت شود و به سمت گرایشهای الهی حرکت کند برتر از حیوان نیست و اگر آدمیزاد به گونهای باشد که بعد از ابتلا به درد و بلا دست از گناه بشوید باز هم از حیوان برتر نیست چه حیوان بارکش هم اگر روزی پایش در گِل فرو رود دیگر از آن منطقه عبور نخواهد کرد. انسان حقیقی، کسی است که رفتار خود را بر اساس محبت و انس با خدا شکل دهد نه بر پایه تجربههای تلخ و گرفتاریهایی که دامنگیر او شده است. اینجاست که انسانیت انسان رقم میخورد.
امام علی (علیه السلام) دراین باره میفرمایند:
« از کسانی مباش که جز در مواردی که به آنان الزام شود از پند و موعظه بهرهای نمیبرند که همانا عاقل به ادب پند میپذیرد و چهارپا نمیپذیرد مگر با تازیانه.» (نهج البلاغه، نامه 31)
« پس نیکوترین اندوخته تو باید اعمال درست و صالح باشد.
هوای نفس را در اختیار گیر و از آنچه حلال نیست خویشتن داری کن زیرا بخل ورزیدن به نفس خویش به آن است که در آنچه دوست دارد یا برای او ناخوشایند است راه انصاف پیمایی» ( همان، نامه53 ).
چگونه می توان به کمال و انسانیت رسید؟
ارسال شده توسط omid_rch در یکشنبه, ۱۳۹۰/۱۲/۲۸ - ۱۴:۵۵سلام
انسان برای رسیدن به کمالات و اوج بندگی باید چه مراحلی را طی کند و برای رسیدن به معرفت و شناخت خدای خود در راستای کمال و انسانیت باید چگونه عمل کند؟