جماع

اشتباه در تشخیص لحظه افطار


با سلام خدمت کارشناسان گرامی

سوال: اگر در یک روز از ماه رمضان در لحظه افطار زن و مرد تصور کنند که مثلا در ساعت بیست و سی دقیقه اذان گفته شده و در ساعت بیست و سی و پنج دقیقه یکی از مبطلات روزه را مرتکب شوند و سپس متوجه شوند که اذان هنوز گفته نشده و در ساعت بیست و چهل دقیقه اذان گفته خواهد شد، روزه ی آنها چگونه است و چه حکمی دارد؟
با سپاس

برچسب: 

عدل در مورد گناهكاران بالذات

انجمن: 

سلام

رواياتي در مورد احكام جماع جهت فرزند دارشدن در كتب احاديث آمده كه به عنوان مثال :

در آخر ماه دو روز از آن مانده جماع مكن كه فرزندی معاون ظالم آيد و جمعى از مردم بدستش هلاك شوند. بر سر پشت بامها جماع مكن كه فرزند منافق و رياكار و بدعت‏گذار آيد

سوال:
از آنجايي كه اين نوع افراد ِ متولد يافته در كيفيت وجودي خود اختياري نداشته اند و طبيعتا اختيار اشان هم در دنيا بر حول همان نطفه منعقد شده خواهد بود
چگونه مستحق عذاب جهنم اند؟
طبق اين روايات شاكله اصلي انسانها(در خير و شر بودن) از قبل و بدون اختيار خود شكل ميگيرد
و اين با مختار بودن انسانها در انتخاب بد و خوب و همچنين عذاب و پاداش الهي منافات دارد

فلسفه حجاب دختران مجرد با توجه به وجود صیغه چیست؟!

اهل سنت صیغه را قبول ندارند و با توجه به اینکه نهایت میتوان 4 زن گرفت و بسیاری محرومند از چند همسری (بنا به دلایل مالی یا عدم توان در رعایت عدالت) پس میتوان گفت که زنان مجرد و متاهل باید حجاب را رعایت کنند تا شرایط فحشا فراهم نشود.

اما در مورد شیعه در صورت شرعی دانستن صیغه با یک تناقض روبرو میشویم! یک مرد میتواند بینهایت زن مجرد را صیغه کند (چه همسر داشته باشد چه نداشته باشد) و طبق روایات صیغه ثواب هم دارد! خب چرا باید زنان مجرد حجاب را رعایت کنند؟! وقتی ترسی از فحشا وجود ندارد و مرد میتواند با خواندن چند جمله دختر مجرد را صیغه کند و از جماع با او حتی ثواب هم ببرد (!) چرا باید زن مجرد حجاب را رعایت کند؟! پس بهتر نیست که زن مجرد تا قبل از ازدواج یا صیغه شدن لباس های تنگ و بدن نما و نیمه برهنه بپوشد تا مردان تحریک شوند و او را صیغه کنند تا هم خودش به پولی برسد هم مردان ثوابی ببرند؟!