زن و مرد

چرا فکر می کنیم برتر از دیگرانیم؟

انجمن: 


سلام@};-
ما روحی داریم که مجرد است، و جسم همه ما از خاک است، چرا برخی زنان فکر می کنند از مردان برترند؟ و برخی مردان فکر می کنند از زنان برترند؟ در حالی که برتری فقط به تقواست و همین که کسی خود را برتر از دیگری بداند دچار کبر و غرور گشته و تنزل می کند. همان طور که ابلیس خود را برتر از انسان دانست و تنزل کرد.

یک نمونه بیان می کنم:
با وجود این همه امتیاز و در نظر گرفتن شرایط روحی و روانی و جسمی در زنان برای وضع قوانین ، و با وجود اینکه خدا را عادل میدانیم چرا باز برخی ها معتقدند که زن در اسلام حق انچنانی ندارد؟
چرا هر چه امتیازات زنان در اسلام را برای انان بازگو می کنیم باز هم ناراضی اند و مایلند حقوق مردان را هم دارا بودند؟ در حالی که اگر بدون تعصب به حق و حقوق و وظایفمان نگاه کنیم هر چه جلوتر رویم عدالت خدا را بیشتر می بینیم

حقوق زن بی شمار است( همان طور که حقوق مرد متناسب با شرایطش بی شمار است) و ظلم ظالمان ربطی به عدل خدا ندارد و خدشه ای در ان وارد نمی کند

زن ایرانی پرچمدار استقلال هویتی __ ادعایی بنام عدالت جنسیتی

انجمن: 


class: grid width: 500 align: center

ادعایی به نام عدالت جنسیتی
یکی از محورهای مورد اشاره رهبر معظم انقلاب که در دیدار اخیرشان به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) مطرح فرمودند، دروغی به نام عدالت جنسیتی بود که توسط غرب تکرار می‌شود و در ایران نیز برخی ناآگاهانه آن را دنبال می‌کنند. در همین رابطه دکتر مجتبی عطارزاده، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان نکات جالبی را مطرح کرده است.
«عدالت جنسیتی که این روزها در غرب توسط گروه‌های مختلف مطرح می‌شود به ظاهر با هدف پاسداشت مقام زن است، اما به واقع با طرح ادعای تساوی‌طلبی، بیشترین لطمه را به جامعه انسانی و بویژه خود زنان وارد می‌سازد. چه آن‌که با طرح آزادی مطلق زن از تکالیفی که از جنسیت زنانه او ناشی می‌شود، او را از حوزه انسانیت خارج ساخته و توهینی بزرگ در حق زن روا می‌دارد و به‌این گونه نظم نظام هستی را درهم می‌ریزد. آنها با تأکید بر برابری و به رسمیت نشناختن تفاوت‌ها مانع از آن می‌شوند که زن و مرد یکدیگر را با تفاوت‌های موجود بپذیرند و در نتیجه از توانمندی‌های طبیعی و ذاتی یکدیگر بهره‌مند شوند. آنچه مسلم می‌نماید این است که زن و مرد به لحاظ تکوینی (یعنی از جهت‌زیستی، روانی و احساسات)، کاملا از یکدیگر متمایز هستند و درست به‌دلیل همین تفاوت‌های تکوینی، تشابه حقوقی آنها امکان‌پذیر نیست. من از استاد شهید مطهری در این رابطه جمله‌ای را به‌خاطر دارم که ایشان می‌گوید: «از نظر اسلام زن و مرد هر دو انسانند و از حقوق انسانی مساوی بهره‌مندند. آنچه از نظر اسلام مطرح است، این است که زن و مرد به‌دلیل این‌که یکی زن و دیگری مرد است، در جهات زیادی مشابه یکدیگر نیستند... خلقت و طبیعت آن دو را یکنواخت نخواسته است و همین جهت ایجاب می‌کند که از لحاظ بسیاری از حقـوق، تکالیف و مجازات‌‌ها وضع مشابهی نداشته باشند»

ویژگی های روانشناختی خانم ها

انجمن: 

خدای متعال وقتی دو جنس زن و مرد را آفرید، برای هر کدام ویژگی هایی را قرار داد، که در کنار هم به تکامل برسند.


زن و مرد مکمل یکدیگرند، و اگر واقعا همدیگر را خوب بشناسند و بتوانند روحیات یکدیگر را درک کنند، و رعایت کنند، در این صورت ریشه بسیاری از تنش ها از بین خواهد رفت.
ساختن یک زندگی شیرین و جذاب سخت نیست، فقط اگر مختصری همدیگر را درک کنیم، زندگی خیلی جذاب خواهد شد.

رابطه بین جنس مرد و زن در جهان جاویدان بهشت

به نام خداوند بخشایشگر و مهربان

سلام به شما

سوالی داشتم چند روز بود تو شک بودم که بپرسم یا نه. اما خب بالاخره گفتم بگم، ببینم چی میشه! چون یکم بحث کردن درباره ی این مسائل سخته.

من چند وقت پیش بحثی داشتم با یکی از دوستانم بر سر مسائل حوری و جهان پس از مرگ و ... ، در این بحث من به نتیجه ای رسیدم که اون دوستمون براش خوشایند نبود، نتیجه ام رو اینجا بیان میکنم.

به نظرم، اصولا ارتباط جنسی در جهان آخرت به این شکل زمینی اصلا و ابدا وجود نداره.

دلایلی میارم: رابطه ی جنسی مادی، لازمه ی تکرار و تعدد هست و به حدنهایی نمیرسه و همیشه ناقصه (به دلیل اتمام-گذرا بودن).

جهانی مثل بهشت که چیزی به نام اتمام در اون تعریف نمیشه.
جهانی مادی که لزومه ی لذت در این قضیه، تعدد انجام هست و کمالش در هر واحد، اتمام شدنی و به گونه ای گذرا هست.

اگر این دو رو کنار هم بذاریم، به یک تناقض بزرگ برمیخوریم. این ها هستن: تعدد انجام - کمال ناقص - گذرا بودن.

بنابراین این نتیجه رو میگیرم که اصولا، ابدا چنین رابطه ای که برای ما که جسم مادی داریم تعریف شده، در بهشت ابدی اخروی، وجود نخواهد داشت.

یعنی، تعریفات لذت در اون جهان باید برپایه ی "1" باشه(به یک باره)، یعنی تعدد انجام نباید وجود داشته باشه، چون تعدد انجام، لازمه اش اتمام هر واحد از اون تعدد هست و اتمام شدن در بهشت ابدی، معنا نداره. و اگر بر پایه ی 1 باشه و به یک باره انجام بشه، کمالی باید بوجود بیاد که اتمامی در اون راه نداشته باشه، یعنی یک کمال کامل.

پس ، رابطه ی لذت واری که بخواد بین دو جنس مرد و زن در بهشت اخروی برقرار بشه، بر پایه ی "یک" هست (به یک باره) و اتمامی دراون جای نداره (به دلیل جاویدان بودن و نداشتن مفهومی به نام پایان). پس این شیوه ی دنیوی نباید در آخرت وجود داشته باشه. (یه خورده برای خودم عجیبه و تصوری از چنین چیزی ندارم اصلا ، ولی صرفا دارم بر اساس دانسته ها نتیجه تئوری میگیرم !)

حالا میخواستم ببینم این نوع استدلالی که آوردم و نتیجه گیری ای که کردم، درسته یا غلطه؟ (نه صرف اینکه بفهمم واقعا چه نوع رابطه ای در آخرت وجود داره، نه ، اینکه اصلا این مدل استدلال و نتیجه گیری میتونه صحیح باشه یا نه)

خیلی ممنون ، منتظر پاسخ شما هستم.