خسران

نوجوانی؛ باطراوت ترین فصل زندگی

با عرض سلام و درود خدمت شما
من 16 سال سن دارم. همانطور که می دانید، نوجوانی، بهار عمر انسانه و از قدیم گفتن «سالی که نکوست از بهارش پیداست» یعنی پایه های ساختمان و سبک زندگی انسان، تو نوجوانی زده میشه. خیلی از افراد را دیده ام که به من توصیه کرده اند «از جوانی ات خوب استفاده کن!» شاید در نگاه اول، برام خیلی مهم نباشه، ولی وقتی یکم با خودم درگیر میشم، می فهمم که وای بر من! نکنه این دوران طلایی رو بیخودی هدر بدم. نکنه ارزش این دوران رو وقتی بفهمم، که جز ندامت کاری ازم بر نیاد. یعنی تو این فکر و خیالات دیوونه میشم!
واقعا نمی دونم چیکار کنم. تازه مشکلاتم که یکی دو تا نیست. از یه طرف درسم اجازه نمیده زیاد به معنویات برسم و از طرف دیگه، واقعا از لحاظ اعتقادی صفرم! ببخشید اینو میگم، ولی مثلا موقع نماز «سبحان الله» به خودم میگم، تو از کجا میدونی خدا پاکه؟! اصن خدا پاکه یعنی چی و...
دوست دارم به والدینم کمک کنم ولی تنبل ام. از لحاظ آداب معاشرت هم ضعیفم. احتمالا کتاب شهید ابراهیم هادی رو خوندین. ایشون خیلی شوخ طبع، جذاب و خوش برخورد و اهل اجتماع بودن.
که من هیچ کدوم ازین ویژگی ها رو ندارم. یعنی، توانایی برقراری ارتباط و بگو و بخند در من کَمِه (یا اصن یافت نمیشه!). گاهی سعی می کنم با افراد خوش برخورد باشم وفرضا اونها رو با اسم فامیل صدا بزنم. ولی بعد رفتارم رسمی میشه و نمی تونم راحت باشم.
حتی، یه رگه هایی از تنهایی در وجودم هست. احساس می کنم رفقای صمیمی ام انگشت شمارن، یا هی ندارم!
از همه بدتر خیالات شهوانیه که دیگه نیاز به معرفی نداره.
در زندگی منظم نیستم.
همینطور... (مثنوی هفتاد من کاغذ)

خلاصه اینکه،
الان من دقیقا چیکار کنم؟!

سرمايه‌ عمرمان درحال آب ‌شدن است آيا مي‌بينيم؟

IMAGE(http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/97313033240444479358.gif)



خداوند متعال در سوره مباركه عصر سوگند مي‌خورد كه نوع انسان مدام در حال زيان‌کردن است، مگر آنهايي كه ايمان آورند و عمل صالح كنند و همديگر را به حق و صبر سفارش كنند. عمر ما انسان‌ها به مانند حكايت آن كسي است كه مي‌گفت «به دادم برسيد كه سرمايه‌ام آب شد و از بين رفت.»

شخصي مرد يخ‌فروشي را ديد که يخ‌هايش کم‌کم داشتند آب مي‌شدند، عاجزانه فرياد مي‌زد: رحم کنيد به کسي که سرمايه‌اش دارد آب مي‌شود... منقلب شد.
انگار کسي نشانش داده بود معني واقعيِ‌ «انّ ‌الانسان لفي خُسر» را.

حال، لحظه لحظه ما شبيه حال آن مرد يخ‌فروش است. سرمايه‌مان،‌ عمرمان، ‌جواني‌مان،‌ ذره ذره مقابل چشم‌هايمان درحال آب شدن است و نمي‌فهميم، همه‌اش ضرر، همه‌اش باخت است.

سرمايه‌مان را به چيزهايي مي‌دهيم که نمي‌ارزند؛ به چيزهاي كم ارزش و گاه بي‌ارزش و به عزّت‌هاي همين دنيا، به عزيز شدن‌هاي گذرا... افسوس

كه آخر، بهاي جان ما فقط بهشت بود، اما... رهايي از اين ضرر کردن‌هاي مدام، رهايي از اين باختن‌هاي بي‌وقفه،

فقط، عمل به يک تبصره چهار ماده‌اي‌ است؛

ايمان،

عمل شايسته،

سفارش به حق،

سفارش به صبر.

آيات سوره عصر بيان مي‏‌كند كه اعتقاد حق و عمل صالح ملاك سعادت اخروي و كفر و فسق ملاك شقاوت است، اين سوره تمامي معارف قرآني و مقاصد مختلف آن را در كوتاه‏ترين بيان خلاصه كرده است.

http://armandaily.ir/?News_Id=15602

خسران دنیا و آخرت

چه گناهانی باعث بدبختی تو دنیا وآخرت وشقی شدن میشن؟ بعضی از آدما دست به هر چی میزنن برکت میکنه.ولی بعضیا دست به هرکاری میزنن همش شکس وبدبختیه.دلیلش چیه؟