قهر کردن
قهر مداوم همسرم بر سر هر خواسته ای که من با آن مخالفت کنم
ارسال شده توسط Tanhaei در چهارشنبه, ۱۳۹۶/۰۱/۳۰ - ۱۵:۲۰با سلام و احترام خدمت مسئولین و دست اندرکاران محترم سایت خوبتون.
حقیقت امر من الان 3سال با خانمم آشنا شدم. 4ماه نامزدی، یک و نیم سال عقد و الان تقریبا یک ساله که عروسی کردیم. مشکلی که می خوام خدمتتون عرض کنم مربوط میشه به یک سال اخیر که عروسی کردیم. همسرم زن مومن و خیلی خوبیه و نقاط مثبت فراوانی داره و از نظر زیبایی ظاهری و خیلی از خصوصیات اخلاقی واقعا قبولش دارم. اما در کنار این ویژگی های مثبت که همیشه مورد تحسینمه یه سری خصوصیات داره که واقعا عذابم میده و احساس می کنم روز به روز داریم از هم دور و دور تر میشیم. خانمم مخالف رفت آمد با خانواده و پدر و مادر و خواهر برادرای منه، البته بیشتر اوقات حفظ ظاهر میکنه اما تو رفتاراش چیز دیگه ای نشون میده!!! اگه یکی از خانواده من بخاد بیاد خونمون دنیا به آخر میرسه به نحوی که اصلا رفتارش با خواهر زاده ها و برادرزاده هام صحیح نیست اما برعکس با خانواده خودشون و بچه هاشون بهترین رفتار داره!! وقتی بش میگم میگه خواسته تو زیادیه وگرنه فک نمیکنم رفتار اشتباهی انجام داده باشم. حتی چن بار بهشون گفتم از این رفتار دوگانه خیلی ناراحت میشم. مساله اصلی اینه تحملش خیلی پایینه و خیلی زود رنجه و با هرگلایه ای که من ازش میکنم قهر میکنه و تا دو سه روز زندگیمون تلخ میکنه، رفت و امد با خانواده من صفر ولی بالعکس با خانواده خودش ...
هفته قبل علی رغم مشکل مالی که داشتیم به دلیل ساخت خانه و ... میخاست بره خونه خواهرش که 10ساعت با ما فاصله دارن زمانی به من گفت که با مادر محترمشون از قبل تصمیم گرفته بودن و من دم رفتن فهمیدم میخاد بره، تمام پولی که داشتم بش دادم که اذیت نشه خودمم بدون پول یه هفته خونه پدرم بودم! بهشون گفتم شما که در جریانی وضعیت مالی من چطوره لطف کن خریدت انجام بده ولی ولخرجی نکن اما وقتی برگشتن دیدم از مادر و خواهرشون پول قرض گرفتن و من به شدت از این مساله ناراحت شدم. البته خودم کنترل کردم و فقط گفتم کارت کار درستی نبوده، چرا که احساس میکنم حرف من براش اهمیتی نداشته، هنوز نرسیده همین مساله رو بهانه ای کردن برای قهر!!!
من کوتاه اومدم گفتم تو سفر بوده شاید دلش خواسته چیزی بگیره و مجبور شده قرض بگیره و ...
تا اینکه همون روزی که از سفر برگشته بعد ظهرش گفت که داداشم هفته بعد مرخصی داره میخواد بره کیش خونه خواهرم منم میخوام باهاشون برم. من گفتم تو که دیشب برگشتی خبر از جیب من نداری؟! خانم باز قهر کردن
شب مامانش پیام داده که ما خونمون دادیم اجاره ایشالا جمعه میریم اصفهان، خانم منم پاش کرده تو یه کفش منم میخام باهشون برم!! من فقط یه کلمه گفتم بقیه خواهرات که شرایطشون از ما بهتره خب اونا برن!! باز این شد بهانه که قهر کنه!!
الان 6ماهه این برنامه رو داریم مدام با هم قهریم. واقعا دنیارو برام کرده جهنم طوری که بعضی وقتا واقعا ازش متنفر میشم. حتی چند بار به فکر طلاق افتادم که هم خودم هم اونو خلاص کنم.
اینم بگم جفتمون دانشجو بودیم که با هم آشنا شدیم. با این شرایط من همه وسایل زندگیمون خودم تهیه کردم، شاید 2میلیون جهیزیه نداشتن، به جای یه مراسم عروسی مجبورم کردن دوتا مراسم تو دومکان بگیرم!! سال اول زندگی مشترکمون خونمو ساختم ولی به جای اینکه شرایط و وضعیتم درک کنه دائما در حال نق زدن و قهر کردنه، هرچقد میگم مشکلات حل میشه و سفرهای غیرضروری بعدنم میشه رفت قبول نمیکنه.
هر خواسته ای که داره باید عملی بشه، اگه من مخالفت کنم باید سه چهار روز قهر کنه. واقعا از قهر کردنای مسخرش خسته شدم و نمیخوام دیگه کوتاه بیام. لطف کنید راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم و واقعا تکلیفم چیه؟
از زمانی که گذاشتید برای خوندن مشکلاتم سپاسگزارم.
براتون آرزوی توفیق روز افزون دارم
آیا نماز و روزه افرادی که قهر می کنند در زمان قهر قبول است؟
ارسال شده توسط جوجه اردک زشت در دوشنبه, ۱۳۹۲/۱۰/۳۰ - ۲۱:۴۸با سلام
آیا نماز و روزه و خمس و زکات افرادی که قهر می کنند در زمان قهر قبول است؟
1-به شرطی که دو طرف قهر مقصر باشند(اگر عامل قهر جهالت و لجبازی دو طرف - اخلاق بد - توهین و بی حرمتی باشد )
2-به شرطی که یک طرف مقصر باشد (اگر عامل قهر جهالت و لجبازی یک طرف - اخلاق بد - توهین و بی حرمتی باشد )
این سوال را از این جهت می کنم که می گویند اگر دو مسلمان سه روز با هم قهر کنند از اسلام خارج می شوند
نوع قهر هم این طور بگیریم که هرگز با هم صحبتی نکنند و از هم تنفر داشته باشند(نه قهری که صرفا جهت نشان دادن ناراحتی باشد و به راحتی حل شود)
زمان قهر هم از سه روز و یک ثانیه تا چند سال!
میخواستم نظر ایت الله خامنه ای رو بدونم(حکم شرعی)
میبخشید اینقدر با جزئیات گفتم به نظرم رسید شاید شرایط مختلف حکمش فرق کنه!
با تشکر از کارشناس محترم
قهر کردن
ارسال شده توسط Arian12 در شنبه, ۱۳۹۲/۰۴/۰۸ - ۲۲:۳۷سلام.دو تا سوال داشتم.
١-من با كسي قهر كردم،او را ديگر نديدم بعد از اينكه خواندم كه هر كس بيش از سه روز با كسي قهر باشد اعمال خوبش پذيرفته نميشوند با خود گفتم كه اگر بار ديگر او را ببينم ديگر با او قهر نخواهم بود،ممكن است او هنوز هم با من قهر باشد.منظورم اين است كه من با او قهر نيستم،آيا اعمال خوب من هم پذيرفته نخواهند شد؟
٢-اگر من كسي را اذيت كنم و او با من قهر شود اما من با او قهر نباشم،اعمال خوب چه كسي پذيرفته نميشوند؟
مصاديق قهر كردن
ارسال شده توسط سادات در چهارشنبه, ۱۳۸۹/۱۲/۰۴ - ۰۱:۴۴در روایات ما بسیار از قهر کردن دو مسلمان نهی شده به نحوی که گفته شده که از سه روز نباید بیشتر شود. حال می خواستم مقداری در باب مصادیق قهر توضیح بدهید. مثلا اگر کسی به آدم تهمت ناروا بزند یا این که توهین بکند و آن شخصی که مورد تهمت یا توهین واقع شده دیگر به هیچ عنوان با آن شخص صحبت نکند آیا این هم از مصادیق قهر است؟
در پاسخ به مطالب ذیل توجه کنید :
1- مصادیق قهر به حسب افراد و سن و سال وجنسیت و شرایط آنها متفاوت است . گاهی قهر کردن معنایش برخورد سرد وگاهی کم محلی و بی محلی کردن و گاهی غذا نخوردن و گاهی حرف نزدن و گاهی به تلفن و پیامک جواب ندادن است .
2- فردی که قهر میکند هدفی دارد و در واقع با قطع ارتباط جواب تلف میخواهد مطلب خود را به اطرافیان یا به فرد مقابل بیان کند. بعضیها بیشتر از بقیه قهر میکنند و برخی افراد هرگز علاقهای به قهر ندارند.
3- به طور کلی هدفی که در این رابطه مورد نظر فرد است معمولا برای بیان یک ناراحتی یا یک هیجان منفی است. فرد می خواهد به طرف مقابل بگوید که ناراحت است، یا میخواهد کاری کند رفتار او را تغییر دهد و ... . در هر حال قهر کردن به صورت یک وسیله و یک مکانیزم در آمده است که در مواقع ناراحتی از فرد سر میزند. یک روش تخلیه ناراحتی است که در واقع چنین کاری را نیز انجام میدهد و فقط فرد به این روش عادت کرده است و معمولا قبل از اینکه فکر بهتری به ذهنش برسد که در آن لحظه فایده بهتری داشته باشد به این روش اقدام میکند.
برخیها این روش را از دوران کودکی یاد گرفتهاند. ممکن است کودک با مشاهده رفتار اطرافیان و بویژه والدین در مواقع ناراحتی از یک فرد دیگر رفتار آنها را الگو برداری کند. چنین کودکی یاد میگیرد پیام خود را با قطع ارتباط بیان کند و به روشی غیر از گفتار کلامی مفهوم ناراحتی خود را به اطرافیان برساند. بطور کلی این روش چه در کودکی یاد گرفته شده باشد و چه در بزرگسالی فرقی نمیکند. فرد از یک شیوه نادرست برای تنظیم رفتار خود استفاده میکند و در واقع نمیتواند به روش مناسبتری مطلب خود را بگوید، یا از خود دفاع کند.