مظلوم
همان یک نم باران کافی است تا آمدنت را آرزو کنم؛ یا ایها العزیز
ارسال شده توسط narenj در دوشنبه, ۱۳۹۷/۰۹/۰۵ - ۰۸:۳۷اللهم عجل لولیک الفرج
دو روزیه هوا بارونیه ، خیلی شندیم موقع باران دعا مستجابه، آخه بارون رحمت خدا است
پیامبر خدا صلى الله علیه و آله:
در چهار هنگام، درهاى آسمان باز و دعا مستجاب مى شود: هنگام رویارو شدن صف ها (جهاد در راه خدا)، هنگام بارش باران، هنگام برپا شدن نماز، و هنگام دیدن کعبه.
تُفتَحُ أبوابُ السَّماءِ، ویُستَجابُ الدُّعاءُ فی أربَعَةِ مَواطِنَ: عِندَ التِقاءِ الصُّفوفِ، وعِندَ نُزولِ الغَیثِ، وعِندَ إقامَةِ الصَّلاةِ، وعِندَ رُؤیَةِ الکَعبَةِ.
نهج الدّعا (با ترجمه فارسی) ج 1، ص354 و کنزالعمّال: ج 2 ص 101 ح 3334
امام على علیه السلام:
دعا کردن را در پنج هنگام، مغتنم شمارید:
هنگام خواندن قرآن ، هنگام اذان ، هنگام بارش باران ، هنگام برخورد دو صف براى شهادت (جهاد در راه خدا)، و هنگام دعاى ستم دیده؛ زیرا هیچ مانعى میان آن و عرش نیست.
اِغتَنِمُوا الدُّعاءَ عِندَ خَمسَةِ مَواطِنَ: عِندَ قِراءَةِ القُرآنِ، وعِندَ الأَذانِ، وعِندَ نُزولِ الغَیثِ، وعِندَ التِقاءِ الصَّفَّینِ لِلشَّهادَةِ، وعِندَ دَعوَةِ المَظلومِ؛ فَإِنَّها لَیسَ لَها حِجابٌ دونَ العَرشِ.
نهج الدّعا (با ترجمه فارسی) ج 1، ص354 و الأمالی للصدوق، ص 171، ح 171 و بحار الأنوار، ج 93، ص 343، ح 1
مظلومی که هیچ کاری از دستش بر نمی آید
ارسال شده توسط seyed saeed در چهارشنبه, ۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۰۹:۵۰سلام علیکم
امروز سخنرانی از آقای رائفی پور دیدم که فقط می خوام بمیرم
تصاویری رو در کلیپ پخش کردند که من طاقت دیدنشون رو نداشتم و حالم بد شد
تصاویری که گویای برده گی بود که همه چیزش رو ازش گرفته بودن دست ها و پاها رو قطع کرده بودن حتی تارهای صوتی رو از بین برده بودند
این انسان بی دفاع که برای خوش گذرانی آدم های هوس ران به این ذلت افتاده بود مگر انسان نیست
همیشه به خودم می گفتم مشکلات و گرفتاری ها برای هر کسی هست و یا برای تنبیه یا برای امتحان و .... است
امروز که این تصاویر رو دیدم که یک انسان کاملا حیوان شده بود و مجبور بود و دست خودش نبود حتی زبانی برای سخن گفتن نداشت و باید همیشه در فکر خودش آرزوی مرگ بکنه
این انسان مورد ظلم واقع شده برای چی به این مصیبت ها کشیده شده هیچ انسانیتی از او باقی نمانده
شاید روزی دزدیده شده و بعد از بهوش آمدن متوجه شده که دست ها و پاها ......
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مجازات مظلوم قبل از ظالم
ارسال شده توسط v.faryad در جمعه, ۱۳۹۲/۰۸/۲۴ - ۱۲:۱۶با سلام و قبولی عزاداریتان
چندین سال قبل مطلبی را با این مضمون شنیده یا خوانده بودم که " خداوند در قیامت دوگروه را مجازات می کند. ظالم و مظلوم را. ظالم را به خاظر ظلمی که کرده است و مظلوم را به خاطر ظلمی که در حق وی شده است"
تصور می کنم آیه ای از قرآن بوده باشد. اما هرچه جستجو کردم آیه مورد نظر را نیافتم. می خواستم بپرسم که آیا آیه یا حدیث و روایتی با این مضمون وجود دارد یا خیر. اگر وجود دارد منبعش چیست؟
با تشکر
به کدامین گناه ضعیف و فقیر و ریز و زشت و ندار و جا افتاده؛ همیشه مظلوم اند؟
ارسال شده توسط nothing در دوشنبه, ۱۳۹۴/۰۴/۲۲ - ۱۱:۰۲بنام خدا....با سلام...در روایتی شنیدم که فردی سر گوساله ای را جلوی مادرش که گاو باشه سر بردید... دقیق روایتشو یادم نیست ولی گویا بخاطرش عذاب دید و اگه اشتباه نکنم توسط معصومی سرزنش شد برای این عمل زشتش...
.اما سوالم اینه واقعا اگه حیوانات هم دل دارند و صد در صد مشخصه دل دارند اصلا چرا باید قربانی شوند و به جای غذا مصرفشان کنیم چرا خدا گوشت و سایر خوراکی ها را مثل میوه جات مخصوص خوردن نیافریده و باید کشت و سر برید تا مصرف کرد...بی شک حیوان هنگام سر بریده شدن خود و بچه اش درد می کشد و اذیت می شود و جگرش تحمل دیدن بریده شدن فرزندش جلو چشمانش را ندارد...و هزار بار بی شک تر اینکه اگر این زبان بسته ها زبان داشتند و یا عقلشان از اینی که هست بیشتر بود دفاع می کردند از خود و دقیقا حرف می شدند می گفتند چه کار می کنید ایا کسی را که گناهی نکرده می کشید...
بدون شوخی عرض می کنم اگه قربانی کردن خوبه و حیوان نمی فهمه چیزی پس این روایت متضاد چیه که از دل و غم و اندوه حیوانات صحبت می کند....چرا قوی تر و عاقل تر باید همیشه برنده باشه و هر وقت بخواد قدرت دستش باشه...چرا یک مورچه باید انقدر کوچک باشد که نا خواسته زیر پا له شود....چرا هرچه ضعیف تر و مظلوم تر و ندار تر باشی بی توجهی بیشتری نسبت بهت میشه و مورد ظلم بیشتری قرار می گیری و توسط گرگ های زمونه بلعیده میشه...یک کاسه تخمه می خوریم چرا تخمه های ریز اخر کاسه باقی می مونن و بهشون توجه نمیشه...این مثال ها رو زدم تا بفهمید ضعیف و ندار در اکثر مواقع خورده و نابود میشه مگر معدود مواقعی که عکس بشه...ایا این عدالت است
مظلوم و شرایط دفاع از او
ارسال شده توسط فدائی سید علی در یکشنبه, ۱۳۹۲/۰۶/۰۳ - ۰۰:۱۶با سلام
به ما خیلی توصیه شده که به مظلوم کمک کنید و از حقش دفاع کنید.
اینم که میدونیم که حتی اگه یهودی هم باشه هم همین وظیفه رو داریم.
اما حالا :
1.اگه مظلوم مشرک باشه چی؟
2.اگه مظلوم بی دین باشه چی؟
3.اگه بدونیم که اگه الان کمکش کنیم بعدا بهمون آسیب می رسونه چی؟
4.اگه شرایط بالا (3) باشه ولی احتمال بدیم چی؟
5.اگه احتمال بدیم به ضررمون میشه چی؟
6.در قرآن چه آیاتی درمورد مظلوم و کمک به او هست؟
7.آیا لازم است حتما کمک کنیم؟(تکلیف شرعی)
و از این نوع سوالا
بی زحمت جواب بدین، اگه سوال داشتین هم بپرسین.
ممنون.التماس دعا
مصاديق قهر كردن
ارسال شده توسط سادات در چهارشنبه, ۱۳۸۹/۱۲/۰۴ - ۰۱:۴۴در روایات ما بسیار از قهر کردن دو مسلمان نهی شده به نحوی که گفته شده که از سه روز نباید بیشتر شود. حال می خواستم مقداری در باب مصادیق قهر توضیح بدهید. مثلا اگر کسی به آدم تهمت ناروا بزند یا این که توهین بکند و آن شخصی که مورد تهمت یا توهین واقع شده دیگر به هیچ عنوان با آن شخص صحبت نکند آیا این هم از مصادیق قهر است؟
در پاسخ به مطالب ذیل توجه کنید :
1- مصادیق قهر به حسب افراد و سن و سال وجنسیت و شرایط آنها متفاوت است . گاهی قهر کردن معنایش برخورد سرد وگاهی کم محلی و بی محلی کردن و گاهی غذا نخوردن و گاهی حرف نزدن و گاهی به تلفن و پیامک جواب ندادن است .
2- فردی که قهر میکند هدفی دارد و در واقع با قطع ارتباط جواب تلف میخواهد مطلب خود را به اطرافیان یا به فرد مقابل بیان کند. بعضیها بیشتر از بقیه قهر میکنند و برخی افراد هرگز علاقهای به قهر ندارند.
3- به طور کلی هدفی که در این رابطه مورد نظر فرد است معمولا برای بیان یک ناراحتی یا یک هیجان منفی است. فرد می خواهد به طرف مقابل بگوید که ناراحت است، یا میخواهد کاری کند رفتار او را تغییر دهد و ... . در هر حال قهر کردن به صورت یک وسیله و یک مکانیزم در آمده است که در مواقع ناراحتی از فرد سر میزند. یک روش تخلیه ناراحتی است که در واقع چنین کاری را نیز انجام میدهد و فقط فرد به این روش عادت کرده است و معمولا قبل از اینکه فکر بهتری به ذهنش برسد که در آن لحظه فایده بهتری داشته باشد به این روش اقدام میکند.
برخیها این روش را از دوران کودکی یاد گرفتهاند. ممکن است کودک با مشاهده رفتار اطرافیان و بویژه والدین در مواقع ناراحتی از یک فرد دیگر رفتار آنها را الگو برداری کند. چنین کودکی یاد میگیرد پیام خود را با قطع ارتباط بیان کند و به روشی غیر از گفتار کلامی مفهوم ناراحتی خود را به اطرافیان برساند. بطور کلی این روش چه در کودکی یاد گرفته شده باشد و چه در بزرگسالی فرقی نمیکند. فرد از یک شیوه نادرست برای تنظیم رفتار خود استفاده میکند و در واقع نمیتواند به روش مناسبتری مطلب خود را بگوید، یا از خود دفاع کند.
عواقب قسم دروغ
ارسال شده توسط علی پارساپور(a.p) در شنبه, ۱۳۹۱/۰۵/۱۴ - ۱۷:۱۹سلام کسی که دردادگاه قسم درو غ می خورد ودست برقران می گذارد وحق کسی را ضایع می ند
چه نوع گناهی مرتکب شده
اثار دنیایی واخروی گناه رابیان کنید
ایادراین دنیا بلایی سرش می اید
ایا اثاراین کار برا کسی که نه به اسلام ونه به قران اعتقادی داره هم پیش میاد ممنون
کارشناس بحث : عبدالرحمان