لذت حلال، لذت بردن از زندگی، لذایذ مادی

ارزش انسان

انجمن: 

بی مقدمه به اصل موضوع میپردازم.

اینهمه در روایات ما به لذت جنسی حلال تاکید شده، اون رو جزو لذت بخشترین فعل های این دنیا و حتی آخرت شمردن. پیامبر ما با زنان متعددی آمیزش داشتن، ائمه ما بعضا چند ده فرزند داشتند و همشون ما رو به رابطه حلال سفارش اکید کردن. که البته هیچ اشکالی هم نداره. دست مردم رو برای رابطه حلال بازگذاشتن و تاکید کردند به ازدواج کمک کنید.
اما واقعیتی که در تمام موارد بالا وجود داره اینه که اینهمه تاکید صرفا به امیزش جنسی شده. غافل از اینکه فرزندی که متولد میشه خیلی خیلی مهمتر از لذت چند دقیقه ای پدر و مادره. توجه کنید همه ما محصول همین لذت چند دقیقه ای هستیم. به شخصه روایتی ندیدم که در اون فرزند اوری مهمتر از امیزش باشه، مگر وقتی که صحبت از ازدیاد جمعیت باشه. در احکام ما احترام به پدر و مادر واجب اعلام شده اما حرمتی برای بی احترامی به فرزند وجود نداره. انگار ارزش این موجود زمانی مشخص میشه که خودش شخص دیگری رو به اصطلاح خوشبخت کنه.البته خداوند برخلاف تمام مخلوقات به این موجود اشاره کرده و گفته :«خلق الانسان من نطفه فاذا هو خصیم مبین» یعنی خود خداوند هم بی چیزی انسان رو به یادش آورده و اون رو مایه عبرتش قرار داده.
با این وجود چطور انسان میتونه مسجود ملایکه باشه؟ انسانی که ممکن بود با دعوای یک شبه پدر. و مادر وجود «روح متعالیش» زیر سوال بره،؟

مصادیقی از لذتهای حلال

انجمن: 

باسلام
در این پست می خواهیم طبق فرمایش امام موسی بن جعفر علیه السلام (در امضای بنده مشاهده می شود) که بخشی از زندگی روزانه را مختص لذات حلال نموده اند، به احادیثی از معصومین بپردازیم که لذتهای حلال را برای ما معرفی کرده اند.
بنده حدیث بسیار زیبایی را امام صادق علیه السلام نقل می کنم که می توان گفت امام در این حدیث تمام انواع لذات حلال دنیایی را ذکر نموده اند، و هر لذتی شما به ذهنتان بخورد در این یکی از دسته های این حدیث وجود دارد.
من از کاربران محترم می خواهم که برای هر کدام از این 10 لذتی که حضرت نام می برند، مثالهایی بزنند تا بدانیم واقعا بهترین و حلالترین و مفیدترین لذتهای مادی در این دنیا کدام هستند تا این وقت باارزش را در لذتهای حرام و بی ثمر خرج نکنیم.
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: النُّشْرَةُ فِي‏ عَشَرَةِ أَشْيَاءَ الْمَشْيِ وَ الرُّكُوبِ وَ الِارْتِمَاسِ فِي الْمَاءِ وَ النَّظَرِ إِلَى الْخُضْرَةِ وَ الْأَكْلِ وَ الشُّرْبِ وَ النَّظَرِ إِلَى الْمَرْأَةِ الْحَسْنَاءِ وَ الْجِمَاعِ وَ السِّوَاكِ وَ مُحَادَثَةِ الرِّجَالِ.(وسائل الشیعه، ج 2، ص 11)
نشاط و شادی در 10 چیز است:
1. راه رفتن
2. سواری کردن
3. فرو رفتن در آب
4. نگاه به سبزی و طبیعت
5. خوردن
6. آشامیدن
7. نگاه به زن زیبا روی(البته پیداست که منظور حلال آن است.)
8. جماع
9. مسواک زدن
10. نشست و برخاست با دوستان
از دوستان دعوت به عمل می آیند که برای هر کدام از عناوین بالا مصادیقی ذکر کنند تا ذهن ها مشغول لذتهای حلال بشود و اینقدر نگوییم اسلام لذت حلال ندارد یا کم دارد.