پارتی بازی

توصیه برای استخدام ؛ آری یا خیر؟ (بررسی اخلاقی)

با سلام و احترام بنده یک سوالی داشتم منتهی این سوال دو جنبه فقهی و اخلاقی داره ممنون میشم اگر کارشناس مربوط به هر دو بخش پاسخ بدن من سه ماهی هست که بیکار شدم و برای پیدا کردن کار هم تلاش کردم منتهی یک مقداری شرایط اقتصادی کشور نامناسب هست و شغل با حقوق مناسب نتونستم پیدا کنم. در این مدت از طرف خانواده و آشنایان به من فشار میارن که با کمک دوستان و آشنایانی که داریم برای من کار مناسبی پیدا کنند. منتهی من تا الان مقاومت کردم و نخواستم که پارتی بازی بشه و حق کسی ضایع بشه. چند روز پیش یکی از آشنایان با من یک بحث جدی کرد که آره این کار اسمش توصیه هست و ربطی به رابطه و باند بازی و پارتی بازیو این چیز ها نداره:-w من یکم به شک افتادم و به خودم گفتم شاید دارم بی جهت خودم رو دچار مشکل میکنم:-/ اما حرف اینها چی هست دو مدله: میگن ما میسپاریم به چند نفر از افرادی که مثلا در یک شرکت خصوصی کار میکنند. اگر نیرو لازم داشتند خب به جای آگهی دادن برای استخدام من رو که میشناسن و نیروی متعهد و متخصصی هستم استخدام میکنند البته بعد از مصاحبه طبیعتا نوع دوم این هست که در یک مرکز دولتی مثل دانشگاه یا وزارت خونه آشنایی هست که میتونه این کار رو بکنه خوب همینطور که میدونید استخدام در مراکز دولتی تقریبا یک حالت هفت خوان رستم داره ولی این آشنای ما منو معرفی میکنه و احتمالا موقع مصاحبه هم چون سپرده منو قبول میکنند از نظر من هر دو این روش ها نوعی استفاده از رابطه هست( هرچند من در کار خودم متخصص هستم و کارم رو بلدم همینطور متعهد و مسئولیت پذیرم) اما خب به این فکر میکنم کسی مشابه شرایط من به خاطر نداشتن آشنا بیکار میمونه و من تقریبا به راحتی میرم سر کار ممنون میشم درستی یا نادرستی این مسئله رو برای بنده از منظر اخلاقی پاسخ بدین   سوال از جنبه فقهی در تاپیک : توصیه برای استخدام ؛ آری یا خیر؟ (بررسی فقهی) پاسخگویی شده است ممنونم

توصیه برای استخدام ؛ آری یا خیر؟ (بررسی فقهی)

با سلام و احترام
بنده یک سوالی داشتم منتهی این سوال دو جنبه فقهی و اخلاقی داره ممنون میشم اگر کارشناس مربوط به هر دو بخش پاسخ بدن

من سه ماهی هست که بیکار شدم و برای پیدا کردن کار هم تلاش کردم منتهی یک مقداری شرایط اقتصادی کشور نامناسب هست و شغل با حقوق مناسب نتونستم پیدا کنم.
در این مدت از طرف خانواده و آشنایان به من فشار میارن که با کمک دوستان و آشنایانی که داریم برای من کار مناسبی پیدا کنند. منتهی من تا الان مقاومت کردم و نخواستم که پارتی بازی بشه و حق کسی ضایع بشه.

چند روز پیش یکی از آشنایان با من یک بحث جدی کرد که آره این کار اسمش توصیه هست و ربطی به رابطه و باند بازی و پارتی بازیو این چیز ها نداره:-w
من یکم به شک افتادم و به خودم گفتم شاید دارم بی جهت خودم رو دچار مشکل میکنم:-/
اما حرف اینها چی هست دو مدله:
میگن ما میسپاریم به چند نفر از افرادی که مثلا در یک شرکت خصوصی کار میکنند. اگر نیرو لازم داشتند خب به جای آگهی دادن برای استخدام من رو که میشناسن و نیروی متعهد و متخصصی هستم استخدام میکنند البته بعد از مصاحبه طبیعتا
نوع دوم این هست که در یک مرکز دولتی مثل دانشگاه یا وزارت خونه آشنایی هست که میتونه این کار رو بکنه خوب همینطور که میدونید استخدام در مراکز دولتی تقریبا یک حالت هفت خوان رستم داره
ولی این آشنای ما منو معرفی میکنه و احتمالا موقع مصاحبه هم چون سپرده منو قبول میکنند
از نظر من هر دو این روش ها نوعی استفاده از رابطه هست( هرچند من در کار خودم متخصص هستم و کارم رو بلدم همینطور متعهد و مسئولیت پذیرم) اما خب به این فکر میکنم کسی مشابه شرایط من به خاطر نداشتن آشنا بیکار میمونه و من تقریبا به راحتی میرم سر کار
ممنون میشم درستی یا نادرستی این مسئله رو برای بنده از منظر فقهی و اخلاقی پاسخ بدین
مرجع تقلید: آیت الله سیستانی
ممنونم @};-@};-@};-

شفیع قرار دادن اهل بیت یا قسم خوردن به ایشان؟

بسم الله الرحمن الرحیم
این یعنی چی،به حق حضرت محمد و خاندان پاکش از ما بگذر،یعنی خدا رو به حضرت محمد و خاندان حضرت محمد قسم میدیم؟مگه قسم به غیر خدا مکروه نیست؟؟؟!!!

درآمد افرادی که با پارتی وارد شغلی می شوند

سلام

امروزه به دفعات زیاد میبینیم یا میشنویم که افرادی با پارتی وارد شغلی می شوند.
آیا از نگاه دینی در امد و حقوق این افراد کاملا حلال هست؟

پارتی بازی وقتی راه دیگه ای نیست

با سلام خدمت شما

سوالی داشتم در مورد پارتی بازی!

من دانشجوی یکی از رشته های علوم پزشکی بودم که ماه پیش فارغ التحصیل شدم و اقدام برای طرح نیروی انسانی کردم. این طرح ما اینطوره که اعلام نیاز میکنند شهرستانهای مختلف و ما ثبت نام میکنیم که بریم اونجا! حالا شرایطی هست که ما بتونیم توی شهر خودمون بمونیم و شهرستان نریم. این شرایط 3تا هستن که من هر 3تا رو دارم و میتونم شهر خودمون بمونم.
با توجه به این که اصلا شهرستان رفتن برای من امکان نداره به خاطر شغل همسرم که باید همینجا باشه و با من نمیتونه بیاد من اقدام کردم توی شهر خودمون برم این دوره طرح رو.
بعد از پرس و جوی زیاد از بیمارستان ها دو جا پیدا شد که احتیاج به نیروی طرحی داشتن! و خیلی مشتاق بودند هر دو که من برای همون جا اقدام کنم.
بعد از این که من مطمئن شدم به اداره مربوطه مراجعه کردم که ثبت نامم رو انجام بدم و جالب این که از اداره گفتن اصلا این بیمارستان ها نیاز ندارن و اظهار کردن که بیمارستان ها به من اطلاعات غلط دادن! از من اصرار و از اونا انکار!چند بار من مراجعه کردم و دفعه آخر اشکمو درآوردن با اخلاق بدشون و مانع شدن بی دلیلشون برای کار من!

از طرفی یکی از آشنایان توی همون جا جزو مدیر ها بودن!من خودم باهاشون صحبت نکردم ولی پدرشوهرم که دید اوضاع منو بدون اطلاع من زنگ زدن و با ایشون صحبت کردن و ایشون هم منو سپردن به کارمندای اداره و کارم راه افتاد!!!! همون آدمای که اشکم رو درآوردن این بار یه احترامی بهم گذاشتن که انگار من اون آدم قبلی نیستم!به جای اون 2تا جایی که خودم پیدا کرده بودم 3تا جای دیگه معرفی کردن بهم!!!واقعا حالم از این اوضاع و اتفاقات به هم میخورد!اصلا و ابدا قلبا راضی نیستم از این اتفاق!!!کلا گویا مدل این اداره داشتن پارتیه ولاغیر!

احساس عذاب وجدان دارم بابت این قضیه. هرچند واقعا حقم بود! اما من نمیدونم چند نفر هم مثل من شرایط رو داشتن و بهشون اجازه ندادند همینجا بمونند!البته شاید هم کسی نبوده باشه!
حالا سوال من اینه که نمیدونم این کار حرامه یا نه و حقوقش هم حرامه یا نه؟
مرجع تقلید: آیت الله العظمی مکارم شیرازی

(ببخشید طولانی شد سوالم، دلم خیلی پر بود!)

پارتی بازی یا دینداری

انجمن: 

سلام به کارشناس های محترم و دوستان گرامی

من توی رشته خودم و در برخی کارهای مرتبط تخصص بالا و علم دارم . که رزومه علمی و کاری من اون رو ثابت می کنه(به دلیل عدم شناخت شخصی شما ازمن این که گفتم تعریف از خود نیست)
به دلایلی مثل اعتقاداتم , وضعیت بد جامعه کاری کشور و یا بدشانسی شغلم خیلی متناسب با سطح علم و تخصصم نیست.
در حال حاضر در یک موسسه فرهنگی به دلایل انگیزه های شخصیم به صورت داوطلبانه کار می کنم و کار مرتبط با رشته ام هم که کمی پول توش هست رو هم دارم

برخی افرادی که من رو می شناسند و از توانایی هام اطلاع دارند و در کنارش شخصیت بد بنده هم برای اونا ارزشمند جلوه کرده بهم پیشنهاداتی میدهند.
از جمله معرفی و پارتی شدن برای جایگاه بالاتری که من می تونم داشته باشم و یا موضوعات دیگه . در یک مثالش من رو میخواند جایی معرفی کنند که الان یکی از هم کلاسی های ده سال پیش خودم که آدم دودره بازی بود که این پله های ترقی رو به زور پول و پارتی طی نموده قرار گرفته ... استدلال می کنند به اینکه اگر من تو اون جایگاه باشم حق مطلب رو بهتر می تونم به جا بیارم و به جامعه بیشتر می تونم کمک کنم و تو این فعالیت های فرهنگی که باهاشون انجام می دم رو به اون سمت بکشونم . در مجموع می تونم بگم معتقدند من بهتر می تونم تو اون جایگاه خدمت کنم.
خوب حتی اگه این نظر اونها واقعیت داشته باشه من با وسیله ی اشتباه دارم به هدفم می رسم . اینطور نیست؟ فرق من ک با پارتی برم سر اون کار و اون دوستم که عمرا به این چیزا اعتقاد داشته باشه پیش خدا چیه؟
وقتی من شخصا برای موقعیت شغلی فوق الذکر اقدام کردم و اونجا رفتم مسئولینش خیلی خوب برخورد کردند و از دیدن رزومه من خوششون اومد و گفتند زنگ می زنند . و هیچ وقت زنگ نزدند
ولی من سال هاست به همون اندازه که قبول کردم که در سطح پایین تری باشم و پاچه خاری نکنم و بازیکن زمین بازی دیگران نباشم و قبول کردم که من هیچ وقت از کسی به عنوان پارتی استفاده نخواهم کرد.
آیا این تفکر من درست هست؟ اگه آره نتیجش که تا الان برام خوب نبوده .
چطوری میشه بین چند نفر که تخصص نسبی انجام یک کار رو دارند و یکی از اون ها با پارتی اون موقعیت رو کسب کنه قضاوت کرد؟ آیا اگر کسی برای انجام کاری تخصص داشته باشه و پارتی بازی براش بشه دیگه گناه نکرده(چون تخصص داره)؟

آیا پارتی بازی در این مورد درسته ؟

انجمن: 

سلام

من دانشجوی دکتری هستم و متقاضی عضویت در هیئت علمی دانشگاه

وزارت علوم سایتی رو برای امثال من ایجاد کرده که اونجا ثبت نام می کنیم و منتظر تماس دانشگاه ها می مونیم

ولی معمولا خبری نمیشه!

دوستان برای اینکه به هدفشون برسن معمولا با شخصی توی دانشگاه مورد نظرشون تماس می گیرن و سعی می کنن از راه پارتی بازی یا ارتباط و ... جذب بشن

سوال من اینه

این کار مجاز هست یا خیر؟

اگر مجاز نیست، یک وردی! دعایی چیزی به ما تعلیم بدین که کارمون از راه صحیح راه بیفته و مجبور نشیم حقی رو از کسی پایمال کنیم!

ممنون از شما
مرجع: حضرت آقا

کارشناس پاسخگو: سجاد

برچسب: 

احکام حکومتی وبيت المال

با عرض سلام و خسته نباشید

سوال:
آیا لازمه هر حکومت اسلامی اجرای "همه" قوانین اسلام است؟

برای مثال:
اگر در یک حکومت اسلامی، یکی از احکام اسلام بطور قانونی تغییر داده شود(قانونی تصویب و اجرا شود که خلاف قوانین اسلام باشد)، آیا اعتبار حکومت اسلامی هنوز هم پا بر جا می ماند؟
یا اسلامی بودن حکومت از اعتبار ساقط میشود؟

این سوال بیشتر از آن جهت برای بنده حایز اهمیت است که رعایت قوانین اسلامی، شرعا" واجب است. پس اگر حکومتی با تغییر یک یا چند قانون از قوانین اسلام از اعتبار اسلامی بودن ساقط گردد، دیگر رعایت قوانین آن حکومت شرعا" واجب نمی باشد(اگر اشتباه است، با ذکر دلیل اصلاح بفرمایید).

با تشکر از پاسخگویی شما