کربلا
نام فردی که پس از شهادت امام حسین (ع) به کربلا رسید و شهید شد
ارسال شده توسط رسانه در پنجشنبه, ۱۳۹۸/۰۲/۱۲ - ۱۶:۳۴یکی توی شهردیگه ای سکونت داشت...
و روز عاشورا شنید امام حسین ع حرکت کرده و تو کربلا هستش ...
همون روز رفت که به امام حسین ع ملحق بشه.
رسید و دید دیر شده همه شهید شدند ...
ولی این شخص هم جنگید و شهید شد ...
در اینترنت هرچی سرچ کردم نتونستم پیداکنم...
میخوام بدونم اسمش چی بود و قبرش کجا هستش؟
مخالفان بیعت با یزید
ارسال شده توسط omid2424 در یکشنبه, ۱۳۹۷/۱۱/۲۸ - ۰۲:۱۸سلام یک سوالی برای من پیش آمد،اولا قبل از مطرح کردن سوالم درخواستی دارم از کارشناس بزرگوار،لطفا کسانی که با یزید مخالف بوده اند را ذکر کنید و عاقبتشان را بگویید،سوالم این هست که آیا یزید فقط بخاطر بیعت نکردن امام حسین(ع) را شهید کرد؟من فکر میکنم بخاطر این بوده که امام طرفدار میان مردم زیاد داشتند و یزید احساس خطر کرده بود برای همین خواست به خیالش امام حسین را از میدان بردارد...دلیل این پاسخ هم این هست که کسانی بودن که با یزید بیعت نکردند ولی فکر میکنم چون یزید از امام حسین(ع) بیشتر احساس خطر میکرد و برای همین او را شهید کرد.میخواستم نظرتون رو در این باره بدونم
سوال دومم درباره توجیهی است که وهابیون و افراد گمراه معمولا میکنند،آن ها نعوذبالله امام حسین را شورشی میخوانند و میگویند هر حکومتی بود همین کار را میکرد،چه پاسخی باید به آن ها داد؟
اقوال در مورد شهادت و تدفین حضرت علی اصغر علیه السلام
ارسال شده توسط مخاطب در دوشنبه, ۱۳۹۷/۰۶/۲۶ - ۱۲:۱۵دونقل درمورد شهادت وتدفین حضرت علی اصغر با عبدالله ابن الحسین دیدم
یکی خون راحضرت به آسمان پاشید وقطره ای بازنگشت
ودیگری پیکر آغشته به خون رابه خاک سپرد
من فکرمی کنم بعدازپاشیدن خون به آسمان دوباره خون ازگلوی حضرت جاری می شد؟
تاریخچه زندگی حضرت زینب (س) از واقعه کربلا تا وفات
ارسال شده توسط علی خلخالی تبریزی در دوشنبه, ۱۳۹۷/۰۸/۱۴ - ۰۰:۵۴با سلام تاریخچه زندگی حضرت زینب (س) را بعد از واقعه کربلا تا وفات ایشان .
آیا کسی که کربلا نرفته در بهشت خانه ندارد؟
ارسال شده توسط الرحیل در دوشنبه, ۱۳۹۷/۰۶/۱۹ - ۱۴:۴۳به نام خدا
سلام
چند روایت درباره زیارت امام حسین دیده ام که برایم سنگین است.
قال ابوعبدالله عليه السلام: من لم يأت قبرالحسين عليه السلام حتى يموت كان منتقص الايمان منتقص الدين، ان ادخل الجنة كان دون المؤمنين فيها.
امام صادق (ع) فرمود: هر كس به زيارت قبر امام حسين (ع) نرود تا بميرد، ايمانش ناتمام و دينش ناقص خواهد بود به بهشت هم كه برود پايينتر از مؤمنان در آنجا خواهد بود.
وسائل الشيعه، ج 10، ص 335
قال الصادق عليه السلام: من لم يأت قبرالحسين عليه السلام و هو يزعم انه لنا شيعة حتى يموت فليس هو لنا شيعة و ان كان من اهل الجنة فهو من ضيفان اهل الجنة.
امام صادق عليه السلام فرمود: كسى كه به زيارت قبر امام حسين نرود و خيال كند كه شيعه ما است و با اين حال و خيال بميرد او شيعه ما نيست و اگر هم از اهل بهشت باشد از ميهمانان اهل بهشت خواهد بود.
كامل الزيارات، ص 193/ بحارالانوار، ج 98، ص 4
چرا اینقدر سخت گیری؟
پس سفارش هایی که درباره زیارت از راه دور می شود و می گویند همچون زیارت نزدیک است اشتباه است؟ حتما باید به کربلا رفت؟
در واقعه کربلا افراد به چند گروه تقسیم شدند؟
ارسال شده توسط مشتی خاک در شنبه, ۱۳۹۷/۰۱/۱۸ - ۲۰:۲۴سلام.
من میخواستم ببینم در جایی داریم که افراد واقعه کربلا رو تقسیم کرده باشن؟منظورم اینه که عده ای نظاره گر بودن،عده ای بهانه آوردن,عده ای ترسیدن,عده ای امام رو یاری کردن و ...
خیلی دوست دارم یه دسته بندی مفصل ازشون بخونم.لطفا راهنماییم کنید.
نعل اسب ؛ از کربلا تا اروپا و آمریکا
ارسال شده توسط guest در پنجشنبه, ۱۳۹۶/۰۸/۰۴ - ۱۲:۵۶[="Arial"]
با سلام..میخواستم اساتید ریشه تاریخی نعل اسب رو که برای بیشتره مردم نماد خوشانسی شده است رو بیان کنن .. واقعا این نعل اسب از کربلا به اروپا و آمریکا رفته؟ با تشکر@};-
[/]تعدد روایات در کربلا
ارسال شده توسط javad_joon در پنجشنبه, ۱۳۹۲/۱۰/۱۹ - ۰۰:۳۵باسلام خدمت شما
سوالی داشتم چرا با وجود حضور امام سجاد (علیه السلام) و بی بی زینب (سلام الله علیه)
و همچنین
مانند چگونگی شهادت حضرت علی اصغر یا اصلا اینکه عبدالله رضیع همان حضرت علی اصغر بودند؟ و مواردی از این دست؟
بسیجی عاشق کربلاست . . . / کلیپ صوتی زیبا از مقام معظم رهبری
ارسال شده توسط ابوالفضل در شنبه, ۱۳۹۵/۰۹/۰۶ - ۱۰:۳۶بسم الله الرحمن الرحیم
راه بسیج ، راه امام حسین علیه السلام
تناسبی هست میان هویت و حقیقت بسیج با هویت محرم و عاشورا. بسیج افتخار دارد که پیرو مکتب عاشوراست.
البته عاشورا اوج فداکاری و ایثار است. همهی تاریخ، همهی عالم، مسئلهی عاشورا و حسینبنعلی (علیهالسّلام) و اصحاب وفادار او را با این خصوصیت شناختهاند؛ فداکاری، ایثار در راه خدا و
در راه تحقق اهداف الهی؛ لیکن مسئلهی عاشورا فقط این نیست. بله، برجستهترین و نمایانترین خصوصیت عاشورا، همین فداکاری و شهادت است؛ ولی در ماجرای عاشورا حقایق دیگری هم وجود دارد.
از آغاز حرکت از مدینه، بذر معرفت پاشیده شد - این یکی از خصوصیات حادثهی عاشوراست - بذر بصیرت پاشیده شد. اگر مردمی، امتی از بصیرت برخوردار نباشند،
حقایق گوناگون، کار آنها را اصلاح نخواهد کرد؛ گره از مشکلات آنها گشوده نخواهد شد. بنابراین اخلاص، موقعشناسی، پاشیدن بذر یک حرکت فزایندهی تاریخی، از خصوصیات مهم عاشوراست. ماجرا فقط در ظهر عاشورا تمام نشد؛ در واقع از ظهر عاشورا یک جریانی در تاریخ شروع شد، که همچنان رو به افزایش و گسترش است. بعد از این هم همین خواهد بود. امام حسین (علیهالسّلام) برای اعلای کلمهی حق و برای نجات خلق، همهی داشتههای خود را به میدان آورد.
بسیج، همین راه است؛ همین حرکت است؛ همین هدفهاست؛ همین ابزارها و وسیلههاست.
90/9/6
راه زندهماندن فضیلتهای انقلاب
اگر روحیه بسیجی را ازدست دادیم چه؟ اگربه جای توجّه به تکلیف و وظیفه وآرمان الهی، به فکر تجمّلات شخصی خودمان افتادیم چه؟ اگر جوان بسیجی را، جوان مؤمن را، جوان بااخلاص را - که هیچ چیزنمیخواهد جز اینکه میدانی باشد که در راه خدا مجاهدت کند - درانزوا انداختیم و آن آدمپرروىِ افزونخواهِ پرتوقّعِ بیصفاىِ بیمعنویّت را مسلّط کردیم چه؟ آن وقت همه چیز دگرگون خواهد شد. اگر در صدر اسلام فاصله بین رحلت نبىّاکرم صلواتاللَّهوسلامهعلیه و شهادت جگرگوشهاش پنجاه سال شد، در روزگار ما، این فاصله، خیلی کوتاهتر ممکن است بشود و زودتر از این حرفها، فضیلتها و صاحبان فضایل ما به مذبح بروند. باید نگذاریم. باید در مقابل انحرافی کهممکن است دشمن بر ما تحمیل کند، بایستیم.
... بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلتهای اصلی انقلاب زنده بماند.
71/4/22