باکره

صیغه بدون اذن پدر و با هدف ازدواج دائم

سلام خسته نباشید
من یک دختر ۲۰ساله ام.
چند سال قبل بر اثر کمبود محبت یا بچگی یا هرچی با اقایی اشنا شدم و ارتباط ما ادامه پیدا کرد و قرار گذاشتیم که باهم ازدواج کنیم.
متاسفانه در اثر ادامه یافتن این ارتباط من بکارتم رو از دست دادم
و هیچکی خبر نداره ک بنده باکره نیستم حالا
و هنوزم باهمون اقا هستم و قرار ازدواج کنیم اما ممکنه بخاطر من تا حدودی ازدواجمون به تاخیر بیوفته چون پدرم رضایت نمیدن فعلا

من الان که به خدانزدیکتر شدم خدا رو تو زندگیم حس کردم میخواسم یه سوال بپرسم:

نمیخوام الان که توبه کردم دچار لغرش بشم و ازطرفی هم اون اقا شدن همه زندگی من.
و می دونم که صیغه محرمیت با اذن پدر دختر باید انجام شه
اما الان من باکره نیستم آیا من میتونم بدون اجازه پدر با این آقا عقد موقت کنم تا وقتی ک شرایط ازدواجمون محیا شد؟

در مورد مرجع تقلیدم هم بگم که:
مرجع تقلید بنده ایت الله سیستانی بودند که من چون در بچگی انتخاب کردم و فقط چون از اسمشون خوشم امد و دروبریام مرجعشون بود وگرنه بدون تحقیق لذا الان ایشون به عنوان مرجع تقلید خودم ندارم
و ایت الله خامنه ای درحال حاظر به عنوان مرجع انتخاب کردم .

با تشکر از شما

عقد موقت با دختری که قبلا رابطه نامشروع داشته

سلام خسته نباشید دوست من نوع بکارت حلقوی داشتن و رابطه جنسی داشتن ،الان میخاستن با شخصی صیغه محرمیت موقت بخونن آیا باز هم اذن پدرشون لازم هست؟یعنی باکره حساب میشن؟

دلیل بکر زایی حضرت مریم (س) در قرآن و روایات

سلام.
در خصوص دلیل بکرزایی حضرت مریم (س)، به غیر از دلایل عقلی (مثل نشان دادن قدرت خداوند و ابطال مادیگری یهودیت آنزمان) در روایات و احادیث ما چه دلایلی ذکر شده اند؟

عدول در فرض مساوی بودن مراجع تقلید


سلام علیکم.
بنده مقلد ایت ا.... سیستانی هستم .
ایشان در مورد ازدواج با خانمی که بکارت وی از راهی غیر از ازدواج از بین رفته باشد هرچندباکره نباشد، اذن پدر و جد پدری را لازم میداند و ایت ا... وحید خراسانی اذن پدر را لازم نمیداند ایا با فرض مساوی بودن این مراجع میتوان به فتوای ایت ا.... وحید خراسانی عدول کرد؟
با تشکر

نظر دین درباره ازدواج با دختر باکره و غیر باکره!

با نام و یاد دوست

سلام

سوال یکی از کاربران که تمایل نداشتند با مشخصات و آیدی خودشون مطرح بشه

با حفظ امانت در این تاپیک طرح می شود و جهت پاسخگویی به کارشناس محترم ارجاع داده می شود.

سوال ایشون:

نقل قول:

سلام
حدیثی درزمینه ازدواج با دخترباکره وجود دارداز رسول خدا (ص) که به این امرسفارش فرمودند اگه میشه برام توضیح بدین:

قال رسول الله صلی الله صلی الله علیه واله وسلم : تزوجوا الابکارفانهن اعذب افواها وارتق ارحاما واسرع تعلم و اثبت للموده
پیامبرخدا (ص) فرمودند:
بادختران باکره ازدواج کنیدزیراکه دهان انان شیرین ورحمشان مناسب تراست وزودچیزی رایادمی گیرندومحبتشان پایدارتراست.

حالامن میخواستم بدونم ازدواج با دختر

غیرباکره که قبلا ازدواج چه حکمی داره؟ آیاپسران اگه بخواهندازدواج کنند حتما باید همسری باکره انتخاب کنند؟
ایااسلام این امررامی پسنده!
بارها درجامعه ازدواج بازنانی که قبلاازدواج کرده اندرا دیده ایم پس این ازدواجهاچی میشه!
این باکره بودن شامل زنانی میشه که قبلا ازدواج کردن اما وضعیت جسمی آنان طوری است که هنوز با کره اند؟ یا شامل دخترانی میشه که مثلادراثر ورزش و به خاطریک حرکت ورزشی دیگه باکره نیستند که درجامعه
زیاد می بینیم.
به طورکلی منظورازاین باکره چیست ؟

این سوال روپرسیدم چون واقعا نمی دونم آیا من چون که قبلا

ازدواج کردم دیگه حق دارم با پسری که ازدواج نکرده ازدواج کنم؟
چون نظردین واسلام خیلی مهمه وهرچیزی که پیامبر(ص) ذکرکنند باید به ان عمل کرد.
بعضی وقتها با خودم فکرمی کنم این حدیث ذکرشده برای زندگی بهتر و دلیلی براین نمیشه که با دخترغیرباکره نشه ازدواج کرد.
ممنون میشم اگه جواب بدین.چون دوست دارم کاری روبکنم که اهل بیت (ع) راضی هستند.
:Gol:

در پناه قرآن و عترت پیروز و موفق باشید

اعتراف به رابطه نامشروع قبل از ازدواج حرام است


ممکن است که فردی خطا کند آیا باید آن را همه جا پخش کرد؟ مثلا پیامک یا بولوتوثی به شما می رسد که فلانی کار خطایی انجام داده است آیا شما باید آنرا برای همه بفرستید؟...
عقیق: حجت الاسلام حسینی قمی در برنامه سمت خدا در مورد اسامی قیامت نکاتی گفت که گزیده ای از سخنان ایشان را می خوانید:


*بعضی پرسیده اند که اگر ما گناهی از دیگری دیدیم آیا می توانیم آنرا به خانواده و دوستانش بازگو کنیم؟ ما حق نداریم گناهی که انجام داده ایم به احدی بگوییم، حالا چطور حق داریم که در مورد گناهان دیگران صحبت کنیم؟ فردی که مرتکب گناه می شود حتی نمی تواند آنرا برای امام زمانش بازگو کند. پس وقتی ما نمی توانیم اسرار خودمان را آشکار کنیم، حتما هم اجازه نداریم اسرار دیگران را آشکار کنیم.

*درکتاب کافی کلینی داریم: فردی نزد امام علی (ع) آمد و گفت :من عمل خلافی مرتکب شده ام، حد الهی را بر من جاری کن. امام چهار بار روی از او برگرداند و خشمگین شدند و فرمودند: چقدر زشت است که انسان گناهش را نزد دیگران بگوید. چرا گناهت را به من می گویی مگر بین خود و خدایت توبه نکرده ای؟ حضرت فرمود: به خدا قسم اگر او بین خود و خدا توبه می کرد بالاتر از این بود که پیش من اعتراف کند و من حّد را بر او جاری کنم. این فکر اشتباه است که با اعتراف به گناهان سبک می شویم. ما باید با توبه کردن نزد خدا سبک بشویم.


*ممکن است خانم یا آقایی، قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج رابطه ی نامشروعی داشته است. آنها حق ندارند که این مطلب را بگویند و اگر بگویند حرام است. نباید راحت گناهان خودمان یا دیگران را بیان کنیم. روایت داریم که پیامبر(ص) از خدا تقاضا کرد که خودش به حساب امتش برسد ولی خداوند قبول نکرد و فرمود: من نسبت به بندگانم مهربانتر هستم و خودم به حساب آنها رسیدگی می کنم. با این روایت، یوم تبلی السرائر چه معنایی دارد؟ قرآن می فرماید که در قیامت خداوند باطن ها را آشکار می کند. اگر در دنیا از کار دیگران پرده پوشی کنیم خداوند هم در قیامت از کار ما پرده پوشی می کند. اما اگر اسرار دیگران را آشکار کنیم در قیامت خداوند همه ی سِّرهای ما را به دیگران نشان می دهد. اگر مردم در دنیا از نیش زبان یا قلم ما در امان نباشند، مطمئن باشیم که در قیامت خداوند کارهای ما را پرده پوشی نمی کند.

*از آقایی پرسیدم که برادرتان کجاست؟ او گفت: برادرم به فلان اتهام در زندان است. من ناراحت شدم و می خواستم بگویم که چرا به من گفتی که برادرت در زندان است. من نباید براحتی خبر زندان شدن دوستم را بگویم. در کافی روایتی از امام صادق(ع) داریم :اگر کسی خبر مومنی را پخش کند که آبروی او را ببرد یا از چشم مردم بیندازد، خداوند او را به ولایت شیطان منتقل می کند و شیطان هم او را نمی پذیرد.

*گاهی ما می خواهیم در مناسک حج به شیطان سنگ بزنیم ولی می بینیم که ما خودمان از شیطان هستیم. در بعضی مواقع شیطان هم ما را نمی پذیرد. آیا چنین شخصی می تواند انتظار داشته باشد که خداوند در قیامت کارهای او را پرده پوشی کند؟ آیا او آبروی کسی را حفظ کرده است که در قیامت خداوند آبرویش را حفظ کند؟

*مرحوم شوشتری دارد که امام حسین (ع)در برابر نیزه نفرین نمی کردند ولی وقتی زخم زبان می زدند، نفرین می کردند. زخم شمشیر خوب می شود ولی زخم زبان به آسانی خوب نمی شود. سعی کنیم که زخم زبان نزنیم و دل کسی را نشکنیم. ممکن است که فردی خطا کند آیا باید آن را همه جا پخش کرد؟ مثلا پیامک یا بولوتوثی به شما می رسد که فلانی کار خطایی انجام داده است آیا شما باید آنرا برای همه بفرستید؟ بعضی ها دنبال این پیامک ها می گردند.

*شیخ بهایی دارد که امام صادق(ع) یکی از یارانش را دید که چیزی دستش بود. امام پرسید چه چیزی خریده ای؟ گفت: شیر خریده ام و به خانه می برم. او شراب خریده بود ولی نمی توانست به امام بگوید. امام گفت: مقداری از این شیر را در کف دست من بریز. وقتی او ظرف را سرازیر کرد، در دست امام شیر آمد. درحالیکه طرف فکر می کرد الان شراب به دست امام می آید. پس امام از تصرف ولایی خودش استفاده کرده و شراب را به شیر تبدیل کرد تا آبروی فردی حفظ شود. ما گاهی شیر مردم را تبدیل به شراب می کنیم.

*ممکن است که فردی خلاف کند و بعد توبه کند. ولی وقتی کار خلاف او پخش شد، با خودش می گوید: حالا که همه فهمیدند ما خلاف کردیم، پس کار از کار گذشته است و به کار خلاف خودش ادامه بدهد. پخش کننده این خبر در گناه فرد سهیم است. گاهی ما به این کارها عادت کرده ایم و منظوری هم نداریم. مثلا گناه غیبت و تهمت چه لذتی دارد؟ مثلا کسی کار خلافی می کند، توبه می کند و به مسجد می آید ولی وقتی ما گناه آنها را پخش می کنیم او از ما دور می شود. پس پرده پوشی خداوند برای کسانی است که در دنیا پرده پوشی می کنند. تمام فرد فرد ما باید جانشین خدا روی زمین باشیم. آیا خدا آبروی کسی را می برد؟ بعضی ها زبانشان در اتهام زدن و آبرو بردن خیلی دراز است و بعد آن را توجیه می کنند و می گویند که وظیفه ی شرعی ماست که اینها را بگوییم.



منبع: فرهنگ نیوز


حدیث دختران باکره اگر کشته شوند به بهشت می روند؟

انجمن: 

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

ببخشید از کارشناسای محترم درخواست دارم که منبع حدیث زیر رو برام بیان نمایند اصلا همچین حدیثی وجود داره یا قریب به این مضمون؟

[=&quot]دختران باکره اگر کشته شوند به بهشت میروند و در غیر این صورت به بهشت نمیروند[/]

التماس دعا