سیاسی
دلیل دشمنی با اسلام
ارسال شده توسط javad_joon در سهشنبه, ۱۳۹۷/۰۶/۲۷ - ۰۲:۲۳با سلام
نمی دونم بخش مرتبط را انتخاب کردم یا نه
خواستم بدانم دلیل دشمنی برخی با اسلام چیست؟
مثلا عوامل خودفروخته شبکه های صیهونیسم که فراری و خائن هم هستند
با داشتن اسلام چه ضرری می کنند و با نداشتن ان چه سود
یا حتی برخی افراد جامعه ما که همراه ما همه ی مشکلات سخت اقتصادی را تحمل می کنند ( البته خارج کشور هم مشکلات اقتصادی کمتر از ایران نیست بلکه در جاهایی بیشتر هم هست)
با خرافه دانستن دین و نداشتن اسلام چه سودی می کنند؟
مثلا اگر محرم در ایران نباشد چه سودی می کنند؟ که با ان دشمنی می میکنند؟
البته من سوالم کلی بود و اگر لطف کنید کلی جواب دهید زیرا این سوال مدتهاست ذهنم را درگیر کرده است.
لبخندها و دلخندها $$سیاسی انتظامی$$
ارسال شده توسط ریحــانه الــنبی در شنبه, ۱۳۹۶/۰۴/۱۷ - ۱۱:۲۶x_x می پردازد و اشتباهات و جنبه های نامطلوب اجتماعی را بصورت خنده دار مطرح می کند:>
نقدی خودمانی و دلسوزانه بر برنامه های سیما
ارسال شده توسط علم ایرانی در سهشنبه, ۱۳۹۶/۰۱/۱۵ - ۱۵:۵۱بنام خدا.
باسلام.
ازآنجاییکه اساس رشد و شکوفایی هر جامعه را در کانون کوچک خانواده و رشد و شکوفایی هر خانواده را در پیشرفت و میزان درآمدهای معنوی و مالی هر انسان و میزان درامدهای مالی و معنوی هر انسان را در تربیت و یافته ها و یا دریافتهای ذهنی و و دیداری و شنیداری و .. و عواملی از این دست برای انسان میبینیم یا خواهیم دید و ..
و از آنجاییکه خلاصه کنم رسانه ملی را تا نود درصد باعث پیشرفت و پسرفت جامعه اسلامی و مسئولان دلسوز خود میدانم لذا سعی دارم تا مستقیما بروم سراغ اصل داستان و موضوع و بنوعی نقد انواع برنامه های تلویزیونی که در مورد آنها کمی تبحر و اطلاعات دارم..
ابتدا سریال طنز علی البدل که ظاهرا پربیننده ترین برنامه نوروزی 96 بوده.
این سریال مانند سریال پایتخت های 1 و 2 و 3 و 4 جناب مقدم و جناب تنابنده یکی از بهترین سریالهای طنز تلویزیون طی این سالها و حتی از جهاتی بهتر از همه آنها بود.
سریال علی البدل که از شبکه 1 سیما و در ایام نوروز 96 پخش گردید {یا هنوز هم میگردد} بغیر از چند مورد نقد کوتاه جایی برای نقد آنچنانی باقی نگذاشت که من قصد نقد همان مقدار کوتاه را دارم که انشاا... بعدها هم همین مقدار نقطه ضعف هم از این بزرگواران و رسانه ملی در عرصه طنز شاهد نباشیم{انشاا...}
1 -
ادامه در بعد..
{البته با اجازه مسدولان محترم و بزرگوار این سایت و چنانچه موافقت گردد ، این تاپیک را دایر نمودم تا هر از گاهی که برنامه ای یا فیلمی را دیدیم که قابل نقد و یا تجزیه و تحلیل بود انرا با کمک یکدیگر و مخصوصا اساتید محترم سایت و سایر کاربران محترم نقد و یا تجزیه و تحلیل نماییم،انشاا...}
بررسی متن منتسب شده به دکتر شریعتی علیه حکومت مذهبی
ارسال شده توسط sayedali در دوشنبه, ۱۳۹۵/۰۱/۲۳ - ۱۲:۳۴اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا رسول الله(ص) السلام علیک یا امیرالمومنین (ع) السلام علیکم یا اهل بیت نبوه (ع) السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)
================================
سلام
متن زیر به دکتر شریعتی منتسب و در فضای مجازی منتشر شده است:
حکومت مذهبی چیست؟
حکومت مذهبی رژیمی است که در آن به جای رجال سیاسی، رجال مذهبی(روحانی) مقامات سیاسی و دولتی را اشغال میکنند، و به عبارت دیگر، حکومت مذهبی یعنی حکومت روحانیون بر ملت.
آثار طبیعیچنین حکومتی، یکی استبداد است، زیرا روحانی خود را جانشین خدا و مجری اوامر او در زمین میداند و در چنین صورتی مردم حق هیچ اظهارنظر و انتقاد و مخالفت با او را ندارند. یک زعیم روحانی خود را به خودی خود زعیم میداند، به اعتبار اینکه روحانی است و عالم دین، نه به اعتبار رأی و نظر و تصویب جمهور مردم، بنابر این یک حاکم غیرمسؤول است، و این مادر استبداد و دیکتاتور فردی است، و چون خود را سایه و نمایندۀ خدا میداند، بر جان و مال و ناموس همه مسلط است و در هیچگونه ستم و تجاوزی تردید به خود راه نمیدهد، بلکه رضای خدا را در آن میپندارد.
گذشته از آن، برای مخالف، و برای پیروان مذاهب دیگر حق حیات نیز قائل نیست. آنها را مغضوب خدا، گمراه، نجس، و دشمن راه دین و حق میشمارد، و هرگونه ظلمی را نسبت به آنان عدل خدایی تلقی میکند..
مذهب علیه مذهب - مجموعه آثار ۲۲، صفحۀ ۱۹۷
سوالات 1-آیا این متن واقعا منتسب به دکتر شریعتی هست؟ یا این که شایعه می باشد؟ 2-لطفا متن را بصورت علمی نقد کنید تشکر
::❤:: نرم افزارهای تلفن همراه (قرآن کریم ،تفاسیر،رساله و کتب مرجع،احادیث و ...) ::❤::
ارسال شده توسط گل ليلا در یکشنبه, ۱۳۸۹/۰۱/۲۹ - ۰۸:۵۴با سلام موضوعات مرتبط : http://www.askdin.com/thread21215.html :Gol:
در این تاپیک نرم افزارهای قران کریم و کتب مرجع ویژه تلفن همراه
در بخشهای قرآن کریم ،تفاسیر،رساله و کتب مرجع قرار خواهد گرفت.
بصیرت سیاسی╭✿╯«دفاع جانانه»╭✿╯کلیپ صوتی از رهبری
ارسال شده توسط مهدی در پنجشنبه, ۱۳۹۲/۰۹/۱۴ - ۱۸:۱۱سلام
عرض ادب و احترام
در این تاپیک کلیپ های صوتی از بیانات رهبری را قرار می دیم
به امید بصیرت سیاسی
آیا شکل فعلی ولایت فقیه صحیح است؟
ارسال شده توسط mjsari در جمعه, ۱۳۹۲/۰۷/۱۲ - ۲۱:۴۸با سلام
دوستان مدتی است سوالی درباره ی ولایت فقیه در ذهنم شکل گرفته....خواهشا نگید ضد انقلابی و اینجور حرفا...به هر سوال سواله...
تا آنجا که من میدانم سیستم ولایت فقیه را امام خمینی طراحی کردند بر اساس اطلاعاتی که داشتند...
حالا من سوالم اینه که با توجه به اینکه این طراحی مال سی چهل سال قبله و حتی شایدم قبل تر و از طرفی با اینکه قبول دارم امام خمینی بسیار با سواد بودنداما ایشون که درس سیاست نخونده بودن...از کجا معلوم که این شیوه و جایگاه ولی فقیه درست باشه؟؟
یا اصلا مورد نظر امام زمان باشه؟
یا آیا اختیارات فعلی ولی فقیه در نظام ما صحیح است؟
آیا این شیوه ی ولایت فقیه باعث تمرکز قدرت بر یک شخص به مدت طولانی نمیشه؟
آیا ولایت فقیه میتونه به صورت دیگری باشه؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید...
جامعه پذیری سیاسی چیست؟
ارسال شده توسط حرم امن الهی در دوشنبه, ۱۳۸۹/۰۳/۲۴ - ۱۸:۳۶جامعه پذيري سياسي موضوعي مرتبط با فرهنگ سياسي Political Culture مي باشد. ضمن آنكه فرهنگ سياسي اعم از روند جامعه پذيري سياسي Political Socialization ( التنشئة السياسية ) بوده و علاوه بر آن در زير مجموعه ي مطالعه ي عملي جامعه پذيري اجتماعي ـ مورد توجه جامعه شناسان و روانشناسان اجتماعي و ديگر متخصصان علوم اجتماعي ـ جاي مي گيرد. ما در اين بخش بدون وارد شدن به جزئيات درصدد مشخص نمودن فضاي مفهومي « جامعه پذيري سياسي » مي باشيم. اما پيش از ورود به بحث لازم است كه « جامعه پذيري » در مفهوم عام آن را مورد بررسي قرار دهيم. همچنانكه « آنتوني اورم » A. Orum بيان داشته است جامعه پذيري عبارت از فرايندي است كه توسط آن انسان ها چهارچوب اعتقادي، ارزشي و گرايشات موجود در جامعه را كسب مي نمايند. » اين تعريف توسط « كاردينر » Kardiner چنين تكميل گرديد كه فرايند جامعه پذيري وسيله ي رسيدن به توافق جمعي ميان اعضاي جامعه است كه از طريق آن ايشان شيوه ها، ارزش ها و نقش هاي اجتماعي را فرا گرفته و هر يك از اعضاء داراي هويتي اساسي مي گردد.