با سلام خدمت شما کارشناس گرامی
در کلام عرفا و حکما به کرات به کلمه لقاالله برخوردم. لطفا بفرمایید که معنای لقا الله چیست و چگونه می تواند خداوند را دیدار کرد؟
با سلام.واقعا ندونستم این موضوع رو باید توی کدوم تالار قرار می دادم و در نهایت اینجا گذاشتم.می خواستم بپرسم آیا ذکر خاصی است که باعث شود مهر ما در دل هر که ما را میبیند و با ما صحبت میکند بیوفتد و هر چند غریبه باشد و ما را نشناسد با دیدن ما مهرمان به دلشان بنشید.خواهشا احادیث و ذکر های موثر رو به طور کامل ذکر کنیدممنون
width: 49%"]سلام. سؤالی برایم مطرحه که درباره مقابله با شیطانه.خداوند تعالی در سوره الاسراء می فرمایند:{ وَاسْتَفْزِزْ مَنِ اسْتَطَعْتَ مِنْهُم بِصَوْتِكَ وَأَجْلِبْ عَلَيْهِم بِخَيْلِكَ وَرَجِلِكَ وَشَارِكْهُمْ فِي الْأَمْوَالِ وَالْأَوْلَادِ وَعِدْهُمْ ۚ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلَّا غُرُورًا ﴿٦٤﴾ إِنَّ عِبَادِي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطَانٌ ۚ وَكَفَىٰ بِرَبِّكَ وَكِيلًا ﴿٦٥﴾}صدق الله العلی العظیم
[/TD]
[/TR]
می خواستم بدونم منظور از اینکه می فرماید{إِنَّ عِبَادِي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطَانٌ} چیه؟ یعنی شیطان سراغ بندگان صالح نمی ره یا اینکه دائم سراغ آنها هم میره اما موفق نمی شه آنها رو به گناه و سرکشی بکشونه؟
من یک مسلمانم. کارهای خیری انجام میدهم. مثلا به پیرزن کمک میکنم. برای انجام این کارهای خیر قصد جلب رضایت الهی را ندارم. اصلا به ذهنم خطور نکرده که خدا را راضی کنم. صرفا به این خاطر که عقلم میگوید کار خوبی است و احساس خوبی دارم دست به کار خیر میزنم.
آیا خداوند به کارهای خیر من پاداش می دهد؟
من یک ندانم گرا هستم. خداوند برای من اثبات نشده است.
کارهای خیری انجام میدهم چون فکر میکنم کارهای خوبی هستند و با انجام این کارها احساس بهتری دارم و زندگی شادتری دارم.
آیا خداوند اگر باشد به کارهای نیک من پاداش میدهد؟
سلام علیکم
ابواب فقهی به دو بخش عبادات و معاملات تقسیم شده اند.
تعریف دقیق این دو چیست به گونه ای که بتوانیم این دو را از هم تشخیص دهیم؟
ایا هر کار خیر و خوبی که انجام میدهیم جزو عبادات است و مشروط به قصد قربت است ؟ چون کار خیر مخصوص به دین خاصی نیست. ایا اینجا عبادت بودن یا جزو معاملات بودن به دست خودمان است؟
ایا کسی که کار خیری را بدون قصد قربت انجام دهد عمل خیرش از معاملات خواهد بود؟
سلام
میدانیم که طبق قاعده 《استعداد مساوی است با استحقاق》 نعمت دنیا حق طبیعی همه انسانهاست ولی طبق آیه قرآن نعمت آخرت فقط متوجه مومنین و عمل صالح است
سوال:
عدل الهی در مورد اشخاصی که از حق طبیعی و همگانی دنیا محروم بوده اند و عمل صالح هم ندارند چگونه است؟
چرا نعمت آخرت منحصر در عمل صالح است؟ در حالی که عقلا محرومیت از نعمت دنیا به تنهایی میتواند این حق را در آخرت ایجاد کند
سلام دوستان چند وقتی است که گاهی به قرآن کتاب آسمانی وبرنامه زندگانی بشر خصوصا مسلمانان نگاه می اندازم میبینم در بسیاری از آیات آن ایمان را درکنار عمل صالح قرار میدهد ودر بسیاری از موارد آن فوائد آن رابیان میکند. دراین موضوع از دوستان درخواست میکنم کمک کنند تا اول کمی در مورد معنای ایمان وبعد معنای عمل صالح صحبت کنیم وسپس به ذکر وبررسی آیاتی که ایمان وعمل صالح را در کنار هم قرار داده است بپردازیم.