مکاشفه

دیدن روح بستگان فوت شده قبل از مرگ

انجمن: 

من در مشاهداتی که هنگام مرگ مادربزرگم داشتم متوجه شدم چند روز قبل از مرگش خویشاوندان فوت شده اش رو می بینه و صحبت می کنه باهاشون. فکر میکردم این به خاطر اثرات دارو یا نوعی توهم ناشی از اسیب سلول های مغزی در اثر سرطان هست. اما وقتی بیشتر تحقیق کردم، دیدم این پدیده در سرتاسر دنیا و برای خیلی از افراد طی چندماه تا چندساعت قبل از مرگشون رخ میده و جالبتر اینکه هیچ ربطی به کشور، عقیده و مذهب نداره. اونطوری که دانشمندان تحقیق کردن، این پدیده با توهم فرق داره چون فرد روابط کاملا عادی در حین این مشاهدات داره و کاملا نسبت به اونچه اطرافش میگذره اگاهی داره برخلاف توهم که اصلا اگاهی نسبت به اطراف نداره.
بعضی هاشون عنوان می کنن که مثلا میخوان با همسر فوت شده شون سفر برن. مادر بزرگ من میگفت برادرش براش خونه ساخته (برادرش معمار بوده) و قراره بره پیش اون. انگار که برادرش زنده است.
آیا توی روایات به این موضوع اشاره شده؟ چرا چنین مشاهداتی رخ میده؟
من در اینترنت جستجو کردم ولی به جواب نرسیدم.
خیلی دنبال این جواب هستم. لطفا راهنمایی کنید.

ادعای دیدن امام زمان (عج)

سلام علیکم.
اگر کسی بگوید که من امام زمان(علیه السلام) را دیدم،حرف اشتباهی زده؟
چون من در کتاب یکی از عرفا خواندم که نوشته بود امام زمان ع را بصورت یکی از عالمان بزرگ دیده بوده (احتمالادرخواب).
انشاالله بیشتر جزییات مینویسم

دیدن ائمه (علیهم السلام) در خواب

سلام
در مطالب ب این موضوع رسیدم ک چهره ایمه در خواب نورانی خواهد بود
اگر فردی که بر ما چنین القا شده ک امام زمان است و چهره شان پشت ابری بارانی پنهان است نمی توان به ایمه نسبت داد؟چون نورانیتی درکار نبود؟

شبهه در مورد مکاشفه، ذکر و شفا و رؤیای صادقه

سلام
مدتی هست فکرم درگیر این قضیه شده. چطوری هست که ما توسل می کنیم و برخی افراد از توسلشون جواب می گیرند و برخی خیر. مثلا همین آقای[h=3]ماشاءالله نجار [/h]به امام حسین متوسل شدند و اون طوری که خودشون تعریف کردند پرنده ای به شکل کبوتر دیدند و باقی ماجرا. چرا برخی توسل می کنند جواب نمیده؟ ببخشید این طوری میگم مگه فرق هست بین آدم ها؟
اصلا چطوری میشه به صحت این جور مسائل پی برد؟ یا آقای محمدكاظم كریمی
یا مثلا داستان هایی در مورد مکاشفه یا خواب دیدن برخی علما. یا اصلا همین اذکاری که تو این سایت بهشون اشاره شده که چند تا موضوع رو خوندم که نوشته بودند بدون اذن استاد برخی ذکرها خطرناک هست و ما بقی ماجرا. رویای صادقه منظورم هست. رویای صادقه بیشتر به این جهت برایم سوال شده که مدتی کتاب های شهدا رو می خونم می بینم تو زمان جنگ خیلی هاشون خواب دیدند که یکی از ائمه زمان، مکان، شرایط شهادت رو بهشون گفتند. یا مثلا یک شهیدی خواب حضرت زهرا (س) رو می دیده. ببخشید نمی خوام خدای نکرده بگم این چیزا وجود نداره. یا مثلا یکی میکه 40 روز زیاد عاشورا خوندم یا این دعا رو انقدر خوندم آرام شدم. کار پیدا کردم یا چنین مسائلی.شک کردم. شک به اینکه نکنه به خاطر اون شرایط خاص این طوری بوده. این طوری احساس می کردند.
دوست ندارم اهل خرافات باشم. گاهی فکر می کنم تمام این چیزهایی رو که ما نمی دونیم و حکمت خدا می دونیم یا اون رو از موجودات عالم دیگه می دونیم، چیزهایی هست که چون علم کشف نکرده، ذهن محدود ما براش این طوری داستانی می سازه. تا اینکه علم کم کم کشفش کنه و دیگه اون حالت موهوم و حکمت رو نداشته باشه و اکنون صرفا به دلیل اینکه برای ما پوشیده است این طوری میشه. یک درگیری ذهنی دیگه اینکه ذهن ما به شدت تواناست. می تونه به سمت بدی بره و به سمت خوبی و حتی فراتر از این. خوب حالا در مورد مکاشفه، طی الارض و چنین مسائلی هم می گم اگر باشه این توانایی ذهنه.
برای همین مسئله کمی تو اینترنت سرچ کردم در مورد کسانی که شفا پیدا کردند و یک فیلمی بود در مورد شفای یک خانم در مسجد جمکران. میگم حتما علم هم روزی این ها رو کشف می کنه.

میشه کسی راهنمایی کنه. دنبال جواب های کلی و همیشگی نیستیم.

مکاشفه ی روحیه

من امروز این مطلب را در سایتی خواندم:

فرمایش آقا سید علی قاضی در مورد غالب این ادّعاهاى رؤیت امام زمان(عج)

نگارنده خود به یاد دارد که حدود ١٢-١٠ سال پیش در محضر حضرت آیت‌الله طهرانى قدّس سرّه به مناسبتى سخن از همین دعاوى مربوط به رؤیت حضرت صاحب‌الامر شد. ایشان فرمودند از قول حضرت آقاى حدّاد مستقلا و یا از ایشان به نقل از حضرت آقاى قاضى قدس سرّهما-تردید از اینجانب استکه فرمودند: «غالب این ادّعاهاى رؤیت امام زمان در طول تاریخ به جز چند مورد محدود و معدود، امور خیالى و نفسانى بوده و حد اکثر از قبیل مکاشفات روحیه است که صاحب آنها آن را امر عینى و حقیقى مى‌پندارد. و نیز فرمودند از جمله داستانهاى صحیح راجع به ملاقات یا رؤیت حضرت صاحب‌الامر یکى تشرّفات مرحوم سید بحر العلوم است، و یکى داستان حاجى بغدادى که در مفاتیح الجنان نیز ذکر شده است. و بقیه این حکایات در غالب موارد امور توهّمى و یا بنحو مکاشفه است» .

مکاشفه ی روحیه چیست؟
چطور شخصی با این روش مکاشفه چیزی را می بیند که واقعیت ندارد و این کار به اراده ی خود شخص انجام می شود؟ یعنی نوعی از مکاشفه داریم که واقعیت نداشته باشد؟
با تشکر

مکاشفه در خواب

هو النور

با سلام و عرض ادب

بنده در خواب چیزهایی عجیب و غریب میبینم و میشنوم که بسیار پیچیده هستن و نیاز به تعبیر تخصصی دارند و با کتب تعبیر خواب نمیشه فهمید منظور این خوابهارو

لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایین یا کتابی که بطور گسترده در مورد خواب توضیح بده رو معرفی کنین

تشکر@};-

مکاشفه؛ شیطانی یا رحمانی؟

انجمن: 

یا هو ...
با سلام
به نظر شما تا چه حد میشه به مکاشفات اطمینان کرد؟
البته با توجه به اینکه مکاشفات در طبقاتی از آسمان اتفاق میافته که شیاطین هم در آنجا هستند...
ممنون میشم نظرات دوستان رو در این باره بدونم...

منظور از سیر و سلوک و کشف و شهود و مکاشفه چیست؟

با سلام و عرض ادب و احترام و تسلیت بمناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام

سوال من این است که :

اولا منظور از سیر و سلوک و کشف و شهود و مکاشفه چیست و این حالات برای چه است و در آن چه اتفاقی رخ میدهد ؟ و این کشف و این سیر در چه چیزی انجام میگیرد ؟ ( یا بعبارتی در طی مکاشفه و کشف و شهود ، چه چیزی کشف میشود ؟ و در طی سیر و سلوک در چه چیزی یا جایی سیر صورت میپذیرد و چه اتفاقی می افتد ؟ )

در ثانی آیا این گونه اعمال ( مکاشفه و شهود و سلوک) ریشه ای در قرآن و سنت دارد یا خیر ؟

با تشکر ...:Gol:

چرا عده‌ای قدرت‌های عجیبی دارند؟!

[=&quot]بسم الله الرحمن الرحيم و به نستعين‏[/]
[=&quot]و صلى الله على محمد و اهل بيته الطاهرين لا سيما بقية الله المنتظر عجل الله تعالى له الفرج و لا حول و لا قوة الا باللَّه العلى العظيم‏[/]
[=&quot]سلام علیکم و رحمت الله وبرکاته[/]


شاید برای خیلی از کاربرای گرامی این سوال پیش امده باشد که چرا بعضی قدرت های عجیبی دارند در صورت که در مسیر واقعی نیستند؟//؟؟

من سعی می کنم با کمک شما کاربرای گرامی و کارشناسان پاسخگوی شما ذوستان عزیز باشیم

و من الله توفیق

حقیقت خواب و کشف

انجمن: 

حقیقت خواب و مکاشفه در بیان حضرت آیة الله یعقوبی قائنی حفظه الله:

بسم الله الرحمن الرحیم
تعلق انسان در هنگام خواب از بدن و متعلقات خود كم شده و روح او به عالم بالا توجه پيدا مى‏ كند. و چون روح در عالم خود محيط بر عالم ماده مى‏ باشد هر چه به مركز خود - كه عالم امر است - نزديك‏ تر گردد احاطه‏ ى او بيشتر مى‏ شود؛ لذا گاهى از آن عالم كه معناى محض است، اطلاعاتى به دست آورده، آنگاه قبل از بيدار شدن براى تفهيم به خود مناسب با سليقه و طرز تفكرش آنها را صورت بندى و ترسيم مى‏ نمايد.

البته ممكن است براى افرادى قبل از رسيدن به عالم امر به واسطه ‏ى ارواح طيبه معنايى در عالم صورت افاضه شود كه طبعا نيازمند صورت بندى جديد نخواهد بود. كما اينكه ممكن است معنايى را ببيند، لكن نتواند صورت مناسبى براى آن ترسيم نمايد، كه در اين مواقع پس از بيدارى گرچه مى‏ فهمد جايى رفته و چيزى ديده، ليكن نمى ‏تواند صورت آن را در ذهن بياورد. مطالب بسيار مهم اغلب همين طور است.
كشف نيز كه غالبا در نتيجه‏ ى عبادت و كم شدن تعلقات مادى حاصل مى‏ شود چيزى شبيه خواب ديدن امّا در بيدارى است كه در آن ممكن است انسان اختيارا يا بدون اختيار اطلاعاتى را از مركز روح خود يا ارواح طيبه به دست آورد.
ناگفته نماند: چه در خواب و چه در مكاشفه انسان ابتدا از عالم خيال خود عبور مى‏ كند و چيزهايى مى ‏بيند كه معمولاً همان‏ هايى است كه در طول روز با آنها مأنوس بوده است. البته بسيارى از افراد اصلاً قدمى از عالم خيال فراتر نرفته و پيوسته با خيالات خود بسر مى‏ برند، ليكن اگر انسان از عالم خيال بگذرد در آن صورت وارد جو كه مابين زمين و آسمان و محل سكونت شياطين است مى‏ گردد كه ممكن است در آنجا نيز مطالبى به او القا نمايند كه معمولاً به صورت جريانات آشفته و مطالب وحشتناك در مى‏ آيد.
خواب و كشفى كه مربوط به اين دو مرحله است معمولاً تعبير ندارد. مكاشفات و خواب‏هاى صحيح عمدتا مربوط به فوق اين دو مرحله مى‏ باشد، لكن همان‏ها نيز در مسير بازگشت، از القاءات شيطانى ايمن نيست. در عين حال چون ممكن است معانى متعددى توسط افراد مختلف به صورت واحدى ترسيم گردد و يا معناى واحدى به شكل‏ هاى مختلف صورت بندى شود، تعبير آن بسيار مشكل است؛ لذا تعبير خواب و درك معناى صحيح كشف كار هر كسى نيست. و معبر كسى است كه بتواند با توجه نمودن به روحيه و طرز تفكر شخص از نقل كشف يا خواب، اصل آن معنا را بيابد و يا همزمان با نقل آن از نفس گوينده عبور كرده و با تماس گرفتن با ملكوت او معنايى را كه ديده است درك نمايد.
بر اين نكته نيز بايد تأكيد نمود كه خواب و كشف خود به خود چيزى نيست كه مايه‏ ى دل‏ خوشى انسان باشد مگر اينكه موجب ترغيب و نشاط و رجاء گردد و انسان را به تلاش بيشترى در انجام وظايف و تكاليف بندگى تشويق نمايد يا هشدارى براى جلوگيرى از ارتكاب معاصى باشد و يا لااقل مجهولى را براى انسان روشن نمايد.