نتیجه

آداب درخواست مصلحت از خداوند برای حاجت و خواسته

سلام،من در خواندن دو رشته به تردید افتادم و خدا این شرایط رو بهم داده که یکی از این 2 رو انتخاب کنم،اما مشکل اینجاست که انقدر توی مزایا و معایب هر2رشته گیر کردم که واقعا گیج شدم و واقعا یکی از بزرگترین 2راهی های زندگیم هستش که تمام آینده من رو تحت تاثیر قرار میده،شاید اگر میشد هر 2رشته روباهم بخوانم این مشکل را نداشتم.حالا میخواستم ببینم چطوری میشه که خدا اون چیزی که خیر و مصلحت من هستش رو به دلم بندازه؟آیا راهی داره؟
من نماز شبم خواندم،و در جایی خواندم که 2رکعت نماز به جا آوریم و سپس از خداوند 100 مرتبه طلب خیر کنیم،ولی من هنوز نتونستم به مقصود برسم.
میشه لطفا راهی پیش روی من بذارید؟ای کاش قوانین طوری بود که میشد من هردورشته رو بخوانم

نیت یا نتیجه!؟

سلام
بارها شنیدیم که در اعمال ما، نیت برتر از عمله! حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که نیت میتونه نتیجه رو توجیه کنه!؟
بعضی اوقات با نیت خوب کاری انجام میشه که نتیجه ش به خیلیا ضرر میرسونه! گاهی هم برعکس، با نیت بد، کاری صورت میگیره که تا مدتهای زیاد باعث سود بقیه میشه!
سوال اصلیم اینه که آیا نیت خوب و نتیجه زیانبار[ برای دیگران] بهتره، یا نیت بد و نتیجه سودآور[ برای دیگران]!!؟؟

شرط مشکل ساز در امر به معروف و نهی از منکر!

با سلام. سؤال بنده در مورد احکام امر به معروف و نهی از منکر نیست. شاید در مورد فلسفه احکام باشد! در واقع در مورد اثرات یک شرط است.

یکی از شرایط امر به معروف و نهی از منکر، امید اثر در طرف مقابل است، ولی این شرط بهانه ای شده است در دست بسیاری از افراد مذهبی که غیرمذهبیها را امر به معروف و نهی از منکر نکنند، چرا که امید اثر در آنها نمی بینند.

آیا این شرط خود باعث نمی شود که در بسیاری از موارد امر به معروف و نهی از منکر، رخ ندهد؟

کیفیت عذابهای اخروی برای هر عمل چیست؟

سلام علیکم

سوال بنده این است که اگر زنی مو هایش را به نامحرم نشان بدهد چه عذابی در انتظار اوست؟

یا این که اگر کسی دیگری را بکشد چگونه عذاب میکشد؟

یا این که اگر کسی غیبت کند یا تهمت بزند چطور!!

در کل میخواهم توی این پست کارشناسان محترم عذاب هر عمل را که در روایات وارده ذکر کنند و این پست بشود محلی که اگر کسی در این رابطه سوالی داشت بتواند بپرسد!