فایده
فایده انسان ها در بهشت چیست؟
ارسال شده توسط Error404 در جمعه, ۱۳۹۸/۰۳/۱۷ - ۱۹:۲۶با سلام
بنده چند وقتی هست که مطالب این انجمن را مطالعه میکنم ولی احساس کردم مطلبی بین سوالات نیست !
سوال بنده همان سوال چرا خلقت هست ولی یک قدم جلو تر که همیشه بی جوابه !
وقتی میپرسیم که هدف خلقت ما چی بوده ؟ با این جواب مواجه میشویم :
خداوند وجودى بینهایت است و همه کمالها را دارا ست و آفریدن (ایجاد کردن) فیض است و خداوند فیاض است. کمال فیاضیت او اقتضا میکند که هر چه را لایق آفریده شدن است بیافریند. پس خداوند آفرید، چون فیاض است؛ یعنى هدف و چرایى آفرینش در فیاضیت اوست. از آنجا که صفات ذاتى خداوند خارج از ذات او نیست میتوان گفت هدف از آفرینش، ذات خداوند است.
این جواب قابل قبولی هستش ولی این بخش رو متوجه نمیشم : هر چه لایق آفریده شدن است را خدا خلق میکند .
اگه بحث لیاقته که امامان ما به اندازه همه ما ها لیقات و ارزش دارند چرا این تعداد ادم به وجود امده ؟
من هر چی فکر میکنم میبینم که واقعا با یه تعداد کمی انسان هم هدف خلقت کامل میشد .
شما الان چهارده معصوم (ع) را نگاه کنید میبیند که همه چی دارند و کامل کامل هستند دیگه چرا باید خدا چندین میلیارد انسان رو خلق کنه ؟
ارزش الماس به کمیاب بودنشه ...
فایده انسان ها در بهشت چیست ؟
ما در این دنیا به دلیل نیاز هایی که داریم به انسان های دیگر نیاز داریم و به عنوانی نمیتونیم به تنهایی زندگی کنیم ولی در ان دنیا که دیگر جای کار نیست چی ؟
دیگر همین فایده خیلی کمی هم که داریم را از دست میدهیم دیگر بود و نبودمان هیچ فرقی نمیکند ؟؟
( کاری ندارم که همین الانم در این دنیا یک نقطه کوچکی هستیم که بود و نبودمان فرقی به حال دنیا ندارد
و تمام فایده مان برای کره خودمان و موجودات ان میباشد نه خارج از کره )
این چیزی که تا الان متوجه شدم :
در کل یک انسان در بهشت هر جایگاهی هم داشته باشد فقط برای خودش یک جایگاه فوق العاده است و( نهایت برای خانواده اش کمی سود دارد همین ! )
و دیگر بود و نبودش برای بهشت ، دیگر موجودات ، خدا هیچ فایده ای ندارد ؟!
ایا واقعا این طور است ؟؟؟
باتشکر فراوان
صلوات فرستادن به......
ارسال شده توسط samanehm در دوشنبه, ۱۳۹۳/۰۱/۰۴ - ۱۰:۴۵سلام.فکرم مشغول شده است که در بعضی از فیلم ها که میگویند برای آزادی این جوان یا سلامتی اش صلوات بفرستید و ما هم میفرستیم این صلوات ها کجا میرود ؟ ممنون
شرط مشکل ساز در امر به معروف و نهی از منکر!
ارسال شده توسط tazkie در دوشنبه, ۱۳۹۲/۱۱/۰۷ - ۰۸:۴۷با سلام. سؤال بنده در مورد احکام امر به معروف و نهی از منکر نیست. شاید در مورد فلسفه احکام باشد! در واقع در مورد اثرات یک شرط است.
یکی از شرایط امر به معروف و نهی از منکر، امید اثر در طرف مقابل است، ولی این شرط بهانه ای شده است در دست بسیاری از افراد مذهبی که غیرمذهبیها را امر به معروف و نهی از منکر نکنند، چرا که امید اثر در آنها نمی بینند.
آیا این شرط خود باعث نمی شود که در بسیاری از موارد امر به معروف و نهی از منکر، رخ ندهد؟
سوالی در مورد خواندن انجیل و تورات
ارسال شده توسط reza.ahmadi در جمعه, ۱۳۹۲/۱۰/۰۶ - ۲۲:۵۷با سلام و عرض خسته نباشید...
سوالی از حضور متخصصان عزیز دارم... آیا خواندن انجیل و تورات صرفا جهت آشنایی با محتوا برای بنده ی نوعی که مسلمان میباشم گناه حساب میشود ؟ اگر آری میشه دلیل رو بگید و اگر نه میشه بگید که تورات و انجیل چند نسخه دارن, چطورین, چون تا جایی که اطلاع دارم مثل قرآن نیستند که یک جلد باشه. و اینکه از کجا میتونم تهیه کنم و بخونم ؟!
من قرآن رو به فارسی خوندم و حالا میخوام این 2 کتاب رو هم بخونم...
با تشکر...
یا علی...
هدف از وجود خداوند چیست؟
ارسال شده توسط وایسلی گوجا در دوشنبه, ۱۳۹۲/۰۶/۱۱ - ۰۴:۰۱درود
هدف از وجود خداوند چیست؟
با تشکر
اقسام طوفان ها و فوائد آنها
ارسال شده توسط گمنام در پنجشنبه, ۱۳۸۸/۱۲/۲۷ - ۱۰:۱۰
طوفان هائی که در دریاها و اقیانوس ها پدید می آید، گوناگون است. طوفان های سرد که از مناطق سردسیر و دشتهای قطبی می آیند. طوفان های گرمی که از مناطق استوائی می آیند. طوفان های سطحی که در روی آب قرار دارند. طوفان های عمقی که تا زیر آبهای دریا نفوذ می کنند. کشتی ها از طوفان ها می گریزند. شهرستانهای ساحلی از دست طوفان داد دارند. ولی طوفان ها آن قدر برای بشر سودمند می باشند که اندازه ندارد. مقصودم از این، شکستن شدت گرما در نقاط گرمسیر و شدت سرما در نقاط سردسیر که از کارهای طوفان می باشد، نیست. مقصودم آن است که سود طوفان ها همگانی است و آنها به تمام افراد بشر در جمیع نقاط جهان حق حیات دارند.
اگر طوفان ها نمی بودند هیچ فردی در روی کره زمین نمی توانست زندگی کند. اگر طوفان ها نبودند آبهای دریاها حرکتی نداشتند و همگی راکد بودند. در اثر رکورد دائم، آبها می گندیدند و جهان را گند و تعفن پر می کرد. جو مسموم می شد. دریا مسموم می شد. گازهای مرگ آور فضا را می گرفت. زمینیان همگی می مردند. دریائیان می مردند. طوفان، آب دریاها را، در حرکت دائم قرار می دهد. در اثر حرکت دائم، حرارت آب دریا و شوری آن، پیوسته در تغییر می باشد. در نتیجه آب دریا، از یکنواخت بودن، خارج شده، از خطر گندیدن، دور می شود. دهنده حیات، با چنین پدیده ای، زندگی موجودات زنده را، از خطر نابودی محفوظ نگه داشته است. آیا چنین طوفان هائی که ضامن حیات زندگان هستند، نشانه حکمت و دانش و قدرت آفریننده حیات نمی باشد؟ آری. آیا این دقت های علمی که پس از هزاران سال، کشف شده، در خور فهم ماده ابتدائی، ماده فاقد شعور و علم می باشد؟ هرگز. آیا این قدرت پهناور طوفان ها، این اثر حیات بخش آنها، از کجا آمده و کی به آنها داده است؟ او...