ارتباط با امام زمان (عج) و زبان عربی
ارسال شده توسط Sahm1376 در یکشنبه, ۱۳۹۸/۰۳/۲۶ - ۰۳:۱۰آیا همانگونه که برای خواندن نماز یا قرآن حتما باید از زبان عربی استفاده کنیم برای ارتباط با امام زمان در زمان ظهور نیز باید از زبان عربی استفاده کنیم ؟!!
آیا همانگونه که برای خواندن نماز یا قرآن حتما باید از زبان عربی استفاده کنیم برای ارتباط با امام زمان در زمان ظهور نیز باید از زبان عربی استفاده کنیم ؟!!
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و سروران عزیز و گرامی
ولادت با سعادت سالار شهیدان حسین بن علی علیه السلام رو خدمت شما تبریک عرض می کنم
می دانیم که دین اسلام منادی وحدت، بینِ تمامی اقوام و ملل در زبانهای مختلف و نژادهای متفاوت است؛ به همین جهت عناوینی همچون مرزهای جغرافیایی، نژاد، رنگ، زبان و... موجِب ارزش و برتری افراد از یکدیگر نمیشود. اسلام وجه برتری افراد را در تقوی میداند لذا گرامیترین افراد از منظر دین اسلام با تقواترین آنهاست؛ آیات قرآن کریم به صراحت بیان داشتهاند که زبان و قوم و قبیله و نژاد ملاک برتری نیستند و فرموده است: «یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثى وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ »[حجرات/ ۱۳] اى مردم، ما شما را از یک پدر و مادر بیافریدیم. و شما را جماعتها و قبیلهها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید. هر آینه گرامىترین شما نزد خدا، پرهیزگارترین شماست. خدا دانا و کاردان است».
متأسفانه افکار ملی گرایانه و ناسیونالیستی زبان و نژاد و ... را ملاک برتری می دانند و میگویند: خواندن قرآن به زبان عربی، نماز عربی و ادعیههای عربی، عربزدگی است؛ پیروی از امامان عرب عرب زدگی است؛ ما را به فرهنگ عرب چهکار؟!
در این تاپیک قصد داریم ان شاء الله این افکار را مورد بررسی قرار دهیم ...
دوستان مدتهاست که میخوام یک زبان برنامه نویسی یاد بگیرم اما نمیدونم از کجا شروع کنم.اگه ممکنه دوستانی که اطلاعات دارن به این پرسش ها پاسخ بدن.
کدوم زبان برنامه نویسی ساده تره؟کدام کاربرد بیشتری داره؟کدام زبان مخصوص اندرویده؟کدام زبان مخصوص کامپیوتره؟کدام زبان از همه بهتره؟
سلام
آیا در زبان عربی چنین تعبیری سابقه دارد؟
در سوره صافات داریم
ترکنا علیه فی الاخرین
یا
ترکنا علیهما
سوال
آیا تعبیر
ترکنا علیه
در زبان عربی عصر نزول و یا قبل از آن و حتی بعد از ان استعمال شده است؟
البته با این توضیح که مرجع ضمیر علیه، انسان باشد.
ایا میتوان گفت چنین تعبیری در زبان عربی نمونه ندارد و مبدع ان قران است؟
سلام و عرض ادب
لطفاً گناهان مرتبط با اعضای چشم، گوش و زبان رو موردی بیان میکنید
گناه (کبیره و صغیره) + مکروه
در واقع هر عاملی که میتونه طهارت این سه عضو رو از بین ببره ...
با تشکر
وقت بخیر
من می خواستم نظرات ارزشمندتون رو درباره انجام کارهای فرهنگی به خصوص در حوزه سایبری این جا مطرح کنید. راستی من تا حدودی به زبان انگلیسی مسلطم .....:ok:..... و می خواستم از این توانایی برای تبلیغ و دعوت ( معرفی اهل بیت و معارف قرآن ) در فضای مجازی استفاده کنم.. ....خواهش می کنم راهکارهاتون رو به صورت * کاملا مصداقی و عملی * بیان کنید......
...خیلی خیلی خیلی ممنونم...
سلام.
وقت شما بحیر.
گاهی اوقات پیش میاد که اشتباها قسمت داخلی لبم رو گاز می گیرم و یه مقداری خون میاد.
سه تا سوال داشتم:
اگه موقع نماز خوندن همین مشکل پیش بیاد باید چیکار کنم؟ نماز باطله؟
اگه موقع غذا خوردن پیش بیاد غذاهایی که داخل دهنم هست نجسه؟
اگه با زدن زبونم خونش رو بند بیارم (بدون آب کشیدن دهان) اشکالی داره؟
با تشکر.
مرجع تقلید: آیت الله مکارم
بسم الله الرحمن الرحيم
1. ¡En el nombre de Alá, el Compasivo, el Misericordioso!
الحمد لله رب العالمين
2. Alabado sea Alá, Señor del universo,
الرحمن الرحيم
3. el Compasivo, el Misericordioso,
مالک يوم الدين
4. Dueño del día del Juicio,
اياک نعبد و اياک نستعين
5. A Ti solo servimos y a Ti solo imploramos ayuda.
اهدنا الصراط المستقيم
6. Dirígenos por la vía recta,
صراط الذين انعمت عليهم غير المغضوب عليهم و لا الضالين
7. la vía de los que Tú has agraciado, no de los que han incurrido en la ira, ni de los extraviados
بشر، حرفزدن را با لال بازي شروع كرد!
2-1- احتمال اينكه زماني زباني واحد و مشترك ميان آدميان بوده است وجود ندارد. از زبان مردم دوران پارينه سنگي هيچ آگاهي نداريم. حتي نميدانيم كه آيا مردم آن دوران، آزادانه با زبان، بيان مقصود ميكردهاند يا نه؟ از نقاشيهاي مردم پارينه سنگي بر ما آشكار شده كه اين مردم سخت به شكلها و حركات توجه داشتند و چنين پنداشتهاند كه ايشان بيشتر با حركات دست و صورت و ديگر اندامهاي آنچه ميخواستند بيان ميكردهاند. شايد كلماتي كه مردم كهن به كار ميبردهاند بيشتر فرياد هراس و شهوت و هيجان و نام و چيزهاي محسوس بوده و در بسياري از مواد شايد اين صداها تقليدي بوده از صداي آن چيزها يا صداهايي كه به آن چيزها بستگي داده شده بود. سرآرتور اوانس (Sir Arthur Evans) ميگويد كه زبان علامتي در آمريكا زودتر از سخن گفتن پديد آمده است. از آنرو كه زبان علامتي در ميان همهي سرخ پوستان آمريكاي شمالي يكسان و زبان آوايي گوناگون است. نخستين زبانها شايد مجموعهاي بودند از كلمات شگفتي و هراسانگيز و شهوي و هيجاني و نام چيزها. شايد نامهاي واحد را بافشارها و قطع و وصلهاي صوتي براي رساندن مفهومهاي گوناگون ادا ميكردند. مثلاً مردم پارينه سنگي واژهاي براي «اسب» يا «خرس» داشتند. آن گاه با فشارها و ژستها ميرساندند كه «خرس» ميرود يا «خرس» را بايد شكار كرد يا «خرس مرده» يا «خرس اينجا بود» يا «خرس اين كار را كرد» و مانند اينها.
زبانهاي كهن خيلي كم، واژه داشتند
2-2- با گذشتن زمانهاي دراز آدميان روش بيان عمل و رابطهي ميان مفاهيم مختلف را ساختند. زبانهاي امروزي هزارها واژه دارد، اما كهنترين زبانها تنها چند صد واژه داشتند. گفته شده است كه روستاييان امروز تنها با يك هزار واژه يا چيزي كمتربيان مقصود ميكنند و سخن ميگويند و به خوبي ميتوان پذيرفت كه حتي مردم آغاز نوسنگي مجموعهي لغاتي بس محدود و انگشت شمار داشتند. شايد مردم آن روزگار با هم به بحث و مكالمه و توصيف چيزها نميپرداختند. براي نقل حوادث دست به پاي كوبي و ادا در آوردن ميزدند. نيروي شمارش ايشان نيز بسيار محدود بود.
.