انحراف
وجود اختلاف در اسلام و انحراف آن
ارسال شده توسط صادقیه در سهشنبه, ۱۳۹۸/۰۹/۱۲ - ۱۹:۴۲مروری بر علل و عوامل انحراف، التقاط و کج اندیشی دینی؟
ارسال شده توسط مشکور در سهشنبه, ۱۳۹۶/۰۵/۱۷ - ۱۹:۱۴بنام خدا
سلام دوستان و همراهان،@};- یکی از جمله مسائل و موضوعاتی که در بحث "آسیب شناسی دینی" بسیار حائز اهمیت است، مسأله علل و عوامل انحراف، التقاط و کج اندیشی دینی است، بسیاری از کسانی که خواسته یا ناخواسته به ورطه و وادی انحراف و التقاط کشانیده می شوند و نیز بسیاری از کسانی که بدلیل تعصب نسبت به اشخاص و افراد، نمی توانند انحراف و التقاط فکری آنها را هضم و درک کنند و علیرغم تشکیک و تردید هنوز اعتقاد و اعتمادشان از منحرفین و کج اندیشان سلب نشده در مسیر تحقیق و مطالعاتشان، به این دسته علل و عوامل توجهی ندارند.
بر آن شدیم در زمانه ای که شبهه افکنان منحرف و کج اندیش به اسم روشنفکری دینی و تجددگرایی، نهایت تلاششان را برای انحراف افکار عمومی جامعه مصروف داشته اند برای تنویر افکار عمومی جامعه و سلامت ذهن و روح افراد، به این دسته علل و عوامل که بسیار در خط کشی و مرزبندی بین حق و باطل و پیشگیری از تمایل به خط انحرافی و التقاطی مؤثر است، در یک سلسله مباحث پیوسته با رعایت سیر منطقی بحث، بپردازیم.
از همه دوستان و همراهانی که با ساختار بحث آشنایی داشته و تمایل به مشارکت دارند تقاضا می کنیم با رعایت اختصار و موجز بودن مطالب پست ها،(ارسال مورد به مورد) و سنخیت داشتن مطالب ارسالی با عنوان بحث، دیگر همراهان را از تلاش و مجاهدت علمی خود برخوردار سازند.
لطفاً از طرح مباحث سیاسی و غیرمرتبط با عنوان تایپیک خودداری کنید. با تشکر@};-
گناه منحرف کردن و به بازی گرفتن مردم
ارسال شده توسط Shia Genius در یکشنبه, ۱۳۹۶/۰۵/۰۱ - ۰۱:۱۶سلام و عرض احترام خدمت کارشناس محترم.
مدتی بود داشتم به دروغ هایی که در رسانه ها و فضای مجازی گفته میشه و باعث فریب مردم میشه فکر میکردم.
تا اینکه با این کلیپ از سخنرانی استاد عزیز ، حجت الاسلام دانشمند ، برخورد کردم که بخش زیادی از حرفهای دلمو توی این کلیپ خلاصه کرده بود.
لطفا بررسی کنید چقدر از صحبت های این استاد عزیز مورد تایید اسلام هست.
سوال: کسانی که آگاهانه کارهای خلاف شرع و اخلاق رو تبلیغ میکنند ، چه دینی به گردنشون هست و چجوری باید جبران کنند؟
[SPOILER]
منظورم از آگاهانه این نیست که طرف به قصد ضربه زدن به دین و نابودی اسلام اینکارو میکنه.
منظورم کسیه که می دونه با این کارش چه آسیب هایی به دین اسلام میزنه ولی کاری به کار اسلام نداره ، و قصد آسیب زدن به اسلام رو نداره
می خواد کار خودشو انجام بده و واسه خودش شهرت و اعتبار و محبوبیت کسب کنه.
حالا این وسط هم دین اسلام قربانی بشه/نشه اهمیتی نداره.
[/SPOILER]
توسل و صدمه اعتقادی
ارسال شده توسط غریبه آشنا در یکشنبه, ۱۳۹۴/۱۱/۰۴ - ۱۰:۵۸با سلام
آیا اعتقاد به اینکه امامان معصوم در ممات خود هم گره گشا و پاسخگو به اهل دنیا هستند..در گذر زمان و مواجه شدن با در بسته و عدم پاسخگویی موجب سست شدن اعتقادات نمیگردد؟؟!
آیا نباید به این نتیجه رسید که کرامت امامان در زمان ممات خیلی بیشتر ساخته و پرداخته دشمنان بوده و این به دین مردم آسیب میزند؟
بنده واقعا از این بابت ضربه خوردم
مخصوصا از این حرف که وقتی پاسخ نمیگیریم میگویند عنایت شده حواست نیست!
منتظر پاسخ شما هستم
عکس حضرت ابوالفضل یا یک شوالیه؟
ارسال شده توسط saeed20 در چهارشنبه, ۱۳۹۴/۰۸/۰۶ - ۱۷:۳۸سلام
چند وقته که یک عکسی تو فضای مجازی داره دست به دست میشه که خیلی ها ازش به تفکر اشتباه حضرت ابوالفضل استفاده میکنند
اولا میخواستم نظر دوستان و کارشناسان عزیز رو بدونم و دوم اینکه اگر با اونی که من فکر میکنم درست باشه اگاهی رسانی بکنم
عکس :
abbas teh knight : عباس یک شوالیه
بعد میرسیم به پرچم که قرمزه و علامت یک دست که ما از ان بعد از واقعه عاشورا به عنوان نماد حضرت عباس استفاده میکمنیم
بعد میرسیم به لباسها و دستکش های زرهی که اینها دران زمان مورد استفاده نبود
اسب ان حضرت که در اینجا یک اسب سفید رنگ هست
حرف S و اون نماد اول کلمه satan یعنی شیطان
و قد و قامت ان حضرت
ممنون میشم دوستان نظرات خود را بگن
سوالی درباره مطرح نمودن شبهات در سایت!
ارسال شده توسط یامین در جمعه, ۱۳۹۲/۰۷/۲۶ - ۱۴:۱۷سلام .یکی ازاهداف این سایت پاسخگویی به شبهات دینییه.
امامن یک سوال داشتم اگه شبهاتی که درذهن انسانه وذهنش درگیراون موضوعه بخواداینجامطرح کنه شایدباعث گمراهی سایرافرادبشه بایدچیکارکنه؟مثلامن درموردیک مطلب دینی دچارشبهه شدم حالادوست دارم اونومطرح کنم اگه بخوام مطرح کنم باهزارترس ولرزمطرحش میکنم یااصلامطرحش نمیکنم بایدچیکارکردواقعاترس داره؟
نخبگی منهای معنویت
ارسال شده توسط عطیه در دوشنبه, ۱۳۹۱/۰۸/۲۲ - ۰۰:۵۸اگر شخصی به خاطر هوش بالا و توانمندی هایش ، خدای نکرده گاهی احساس بی نیازی از کمک خدا به او دست بدهد و یا برخی نافرمانی هایش را از خداوند ، ناخودآگاه به روشن فکری! و تیزبینی ارتباط بدهد ، شما چه توصیه و نصیحتی به او می کنید؟ چه نکاتی را باید همیشه در ذهن داشته باشد که منحرف نشود؟ عجز در مقابل خداوند را چگونه باید حس کند؟
با توجه به اینکه انحراف نخبگان ، جاعه ای را ممکن است به انحراف بکشاند ...
کارشناس بحث : سمیع
انحرافات مداحي
ارسال شده توسط تسنيم در شنبه, ۱۳۹۰/۰۶/۰۵ - ۰۰:۱۱جامعه: «رسول میرباقری»، مسئول برگزاری کلاسهای آموزش مداحی در اصفهان، با ذکر این نکته که اگر بحث آموزش موسیقی به مداحان بهصورت اصولی و صحیح مورد توجه قرار گیرد، آن زمان است كه میتوان از انحرافات موجود در این عرصه جلوگیری كرد، گفت: اساسا در ایران بهصورت اصولی و حرفهای در زمینه آموزش موسیقی در مداحی، فعالیتی انجام نشده است و مداحان از زمانهای گذشته تاكنون آهنگسازی و فن صداسازی را بصورت تجربی فراگرفتهاند.
وی افزود: در قبل و اوایل انقلاب در زمینه علوم قرآنی و علم حدیث، بسیار ضعیف بودیم اما بعد از انقلاب بتدریج مراكز آموزشی در این زمینه ایجاد شد تا جایی كه در حال حاضر در زمینه علم حدیث و علوم قرآنی تا عالیترین مدارج علمی پیش رفتهایم.
میرباقری ادامه داد: بحث دستگاههای موسیقی، آواز و آهنگسازی از علومی هستند كه ابزار مداحی به حساب میآیند، بنابراین چنانچه اتفاقی كه در زمینه علوم قرآنی و علم حدیث در مراكز آموزشی افتاد درباره آموزش موسیقی در مداحی نیز بوجود آید، امر پسندیدهای است.
میرباقری در تكمیل سخنانش تصریح كرد: مدتی پیش سازمان حج و زیارت، جلسات آموزش تكمیلی عتبات عالیات در زمینه آموزش مقتل و دعاخوانی برگزار كرد كه بسیار مفید بود، البته چنین حركاتی باید مستمر باشد تا نتیجه مطلوبی حاصل شود.
میرباقری با اشاره به لزوم آشنایی یك مداح به موسیقی، ادامه داد: چنانچه مداحی خودش با موسیقی آشنایی داشته باشد نیازی نیست كه به متخصصین موسیقی رجوع كند، بلكه خودش میتواند ملودیهای مناسب در مداحی را تولید كند.
وی تصریح كرد: البته برخی از مداحان با فراگرفتن موسیقی، سبكهای مناسب مداحی را فراموش میكنند كه این مسئله به مستحكم بودن جایگاه معنویت در وجود او برمیگردد، چنانچه معنویت از كودكی در وجودش درست پایهریزی شده باشد، هرگز جذب زرق و برق موسیقی نمیشود.
میرباقری از وجود سه نوع هیئت سنتی، هیئتهایی كه از سبكهای جدید استفاده میكنند و هیئتهایی كه از انواع ملودیهای ترانههای خارجی و داخلی استفاده میكند، خبر داد و متذكر شد: هر كدام از اینها گروه خاصی را در جامعه جذب میكنند، به عنوان مثال سبكیهای قدیمی توجه جوانان را جلب نمیكند و سبكهای جدید مناسب افراد مسن نیست.
وی در پایان، با اشاره به اینكه مقام معظم رهبری معتقدند مداحی، هنر است، یادآور شد: با توجه به سخن ایشان در زمینه سازماندهی مداحی، نهادهای هنری كشور از جمله حوزه هنری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، میتوانند وارد شوند.
من روحيهي مرد سالاری دارم، چجوري رفتارم رو تغيير بدم؟
ارسال شده توسط خاک سرشت در شنبه, ۱۳۹۰/۰۵/۲۲ - ۲۱:۳۶سلام علیکم
موضوع مربوط به پدر من میشه،
پدرم کسی هست که مادرم را مثل یک رقیب برای خود میداند، و مرد سالاری را ترجیه میداد، چون در خانواده ی سنتی بزرگ شده بود، برای همین زن شاغلی را نگرفت، و رفت زن خانه دار را گرفت که در خانه بتواند به خوبی کار کند، و از فرزندانش پرستاری کند.
اما به مرور زمان پدرم روی این عقیده پا فشاری کرد و تا الان ادامه پیدا کرده، و راضی نیست که با زن مدارا کند، بلکه باید حرف حرف مرد باشد. به این سبب او همچنان در همین عقیده مانده و راضی به تغییر عقیده اش نیست، و خود را فدای عقیده ی خود میداند، و اگر هم به سبب همین عقیده کیفری از جانب خدا برای او در نظر گرفته شود، او شجاعانه آتش آن دنیا را میپذیرد. اما راضی به تغییر عقیده اش نیست.
بنده به عنوان یک فرزند این خانواده نمی دانم چه کنم، چکار کنم که پدرم از این نوع عقیده ی افراط و تفریط کنار بگیرد و ملایم باشد؟
چنانچه خود را تسلیم زن بداند، فضای خانواده را زن سالار میداند، و چنانچه زن را تسلیم خود کند، مرد سالار می داند.