جامعه

تفاوت پیامبران تبلیغی و امام

انجمن: 

با عرض سلام و احترام

سوالی در زمینه مقام مهم امامت داشتم که خدمت اساتید محترم مطرح می کنم و اگر مطلب مهم دیگری هم در این باب صلاح دانستند ممنون می شوم که مطرح بفرمایند.

همان طور که قبلا در این آدرس http://www.askdin.com/showthread.php?p=998427#post998427 مشخص شد در تاریخ قبل از رسول الله (ص) هم کسانی بوده اند که دارای مقام امامت بودند اما پیامبر نبودند مانند ذوالقرنین و آصف بن برخیاء.
از طرفی می دانیم که در گذشته پیامبرانی بوده اند که صرفا وظیفه تبلیغ داشته اند و تشریع نکرده اند. تفاوت اینگونه پیامبران با یک امام در چیست. در واقع اینکه ذوالقرنین یا آصف بن برخیا یا خضر پیامبر تبلیغی باشند یا صرفا یک امام دقیقا در چیست و چه فرقی به حال جامعه یا خودشان دارد ؟

با تشکر فراوان

دعوت به نهضت عظیم قرآنی در تمام محله های کشور

بنام خدای خوبیها

سلام عزیزان همراه و قرآنی، دلسوزان عرصه فرهنگ و اخلاق و معنویت و جهادگران جبهه حق@};-

در حالیکه دشمنان دین و اعتقاد ما در یک تهاجم همه جانبه با بروز ترین روشها و ابزارهای جنگ نرم، همه مرزهای ملی و استانی، شهری، منطقه ای، محله ای و حتی کوچه و پس کوچه های ما را درنوردیده و وارد خانه های ما شده اند.

و جامعه هدف این تهاجمات حساب شده، عموما کودکان، نوجوانان و جوانان هستند و اگر دست روی دست بگذاریم و فقط تماشاگر این جنگ نابرابر و بنیادبرافکن باشیم. در حالیکه بسیاری از جوانان و بزرگسالان ما اعم از دختر و پسر و مرد و زن، گرفتار تبعات سوء این تهاجم شده و به فساد عقیده و اخلاق گرفتار آمده اند. و ما در جامعه اسلامی مان، در سطح شهرها، مدارس و کانونها و خانواده ها روزبروز شاهد آسیب و ریزش و سقوط سرمایه های این مملکتیم!

یقین بدانید اگر امروز کاری نکنیم و نهضتی دیگر در درون نهضت اسلامی مان براه نیندازیم، دیری نخواهد پایید که باید شاهد سقوط و آلودگی و از دست رفتن تمام سرمایه های میهن عزیزمان باشیم. جوانان زیادی نو به نو و تازه به تازه به فساد کشیده می شوند. خانواده های بسیاری به فساد و تباهی گراییده، از هم خواهند پاشید.

نوجوانان، در حالیکه بستر و استعداد مناسبی برای تاثیرپذیری دارند، آرام آرام در فضای آلوده و مسموم تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمن و در خلاء بی تدبیری و بی برنامه گیهای ما رشد کرده، محروم از تربیت قرآنی و اهل بیتی و متاثر از تربیت های مسموم وارداتی غرب، وارد مرحله جوانی و خطرات و آسیب‌های آن مقطع می شوند. و کار تربیت ایشان نیز بسا دشوار و دشوارتر می شود.

کودکان نیز وضعیتی مشابه نوجوانان دارند اگر امروز بدادشان نرسیدیم و آنها را با فضای مکتبی قرآن و اهل بیت ع مانوس نسازیم، در مرحله نوجوانی کاری بس دشوارتر در پیشرو داریم.

این قصه ی همان مثل قدیمی است که: کار امروز را به فردا مینداز!

آری! عزیزان، دلسوزان و ای دغدغه مندان دین و قرآن و فرهنگ!

برای حفظ خودمان و سرمایه های این مملکت و فرزندان و نسل آینده خودمان باید نهضتی انقلابی قرآنی در همه محله ها و روستاها و قریه های کشور به راه بیندازیم و لازمه اینکار اینست که آستینها را بالا بزنیم و بنحو جهادی، چراغ محفلی قرآنی و مکتبی اهل بیتی را در محله به محله شهرمان روشن کنیم.

باید در هر محله یک جهادگر فرهنگی را مامور تحقق این نهضت کنیم، باید هر جهادگر، خود همچون طبیبٌ دوار به سراغ نوجوانان و جوانان محله خودش برود و با جاذبه بالا و مهر و محبت فزاینده، کانون جذب ایشان به محفل قرآنی باشد.

در ادامه ...

باز هم از این طرح و نهضت بزرگ قرآنی خواهم نوشت.

ملتمس دعا @};-@};-@};-

رابطه انقلاب اسلامی و ظهور امام زمان

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
رابطه بین انقلاب اسلامی و ظهور چیست؟
و اینکه میگویند انقلاب اسلامی زمینه ساز ظهور است یعنی چه؟
لطفا جواب ها دقیق، علمی و قانع کننده باشد.
اللهم عجل لولیک الفرج...

عدم رعایت ارزش های اخلاقی؛ علل و ریشه های آن

یکی از مشکلات اساسی هر جامعه این است که برخی مردم ارزش های اخلاقی را رعایت نمی کنند به نظر شما علل و ریشه های این معضل چیست و چگونه می توان آن را از میان برد؟

شناسایی علل و عوامل آسیب و توفیقات فردی و اجتماعی و راهکارها

سلام عزیزان@};-

یکی از علل و عوامل عمده ای که موجب نفوذ و بروز آسیب های متعدد فرهنگی، عقیدتی، اخلاقی، معنوی، اجتماعی، اقتصادی و ... در کانون خانواده ها و جامعه دینی ما گردیده و جامعه و خانواده ها عمدتاً در تربیت نسل متعهد، ارزشی، مسئولیت پذیر و تأثیرگذار کمتر به توفیق شایسته و بایسته ای دست یافته اند عدم آگاهی و آشنایی لازم با علل و عوامل آسیبها و تهدیدهای فکری، فرهنگی و اجتماعی و ... از یکسو و ناآشنایی و فقدان آگاهی نسبت به علل و عوامل و فاکتورهای علمی و مهارتی کسب موفقیت در تربیت دینی، اخلاقی ایشان از سوی دیگر بوده است و یا علیرغم وجود آگاهی اهتمام جدی در جامعه و خانواده ها برای بکارگیری این فاکتورهای مؤثر تربیتی وجود نداشته است.

از آنجاییکه قطعاً همه شما عزیزان و فرهیختگان محترم سایت، با علل و عوامل آسیبها و موفقیت ها و راهکارهای پیشگیری و مقابله با آنها تا حدود زیادی چه از طریق تجربه شخصی و اجتماعی و یا مطالعه و رصد اوضاع و احوال فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، دینی و اخلاقی و ارزشی جامعه آشنا هستید. استدعا می کنم برای پربار شدن این تحقیق و بهره مندی و استفاده دیگر عزیزان در عرصه زندگی فردی و اجتماعی یافته های تان را در همین فضا به اشتراک بگذارید.

انتظار می رود عزیزان نمونه های عینی و کاربردی را که در زندگی خود تجربه کرده و یا در زندگی دیگران یافته اند بصورت مختصر و موجز بصورت دسته بندی شده و منظم (علل و عوامل و راهکارها) بیان کنند تا بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

با تشکر و سپاس@};-

بازسازی شخصیت انسان (قسمت دوم)

بسمه تعالی


چه کسی مسئول فساد در جامعه است؟

به طور عموم, مردم, یک قشر و طبقه خاص , یک گروه و بسا اوقات یک فرد را مسئول فساد در تمام جامعه می دانند و می پندارند که آن عناصر فاسد یا آن فرد فاسد , تمام زندگی را در مسیر نادرست قرار داده اند, لیکن این نظر و عقیده درست نیست. .

یک ماهی مرده حوضی را الوده می کند.اما یک فرد نمی تواند جامعه ای را به فساد بکشاند. حقیقت این است که در یک جامعه خوب و صالح , یک فرد بدکردار و فاسد توان گذر ندارد, و چنانچه بخواهد از آن بگذرد , میمیرد همانگونه که یک ماهی اگر از آب بیرون برگردد میمیرد.

جامعه ای که در آن بدی و فساد ترغیب نمی شود و از آن استقبال نمی گردد, فساد قادر به ادامه حیات در آن نخواهد بود و خواهد مرد.در هر زمانه ای افراد فاسد وجود داشته اند, اما این درست نیست که تنها آن ها را مسئول تمام بدی ها و فساد ها بدانیم و همه کاسه کوزه ها را بر سر آن ها بشکنیم.

اگر در برهه ای عده ای افراد فاسد غالب و چیره بوده اند, این بدین معنا نیست که زمام زندگی تماما در اختیار آنان بوده و آنان به هر سو که خواسته اند, آن را هدایت نموده اند , بلکه حقیقت این است که در آن زمان تمام جامعه مبتلا به فساد بوده است. در آن زمان وجدان (conscience) انسان ها الوده به گناه بوده , در درون آن ها تاریکی, ظلم و تمنای شدید برآورده کردن خواسته ها و امیال نفسانی وجود داشته است. آنان خودخواه و نفس پرست بوده اند.

دلی که کرم زده گردد, قلبی که آلوده به گناه شود , شما به هیچ وجه نمی توانید او را از جرم و جنایت بازدارید , حتی اگر آن را به بند و زنجیر بکشید.

انسان خودخواه


در هر زمانه بوده اند کسانی که فقط خود و اهل و عیال خود را انسان و دیگران را خدمتگزار خویش تصور نموده اند. عده ای چنان اند که با آن که از هم نوعان خود هزاران هزار نفر رامی بینند, اما انسان ها فقط به همان دایره خود محدود می دانند .
اینان می پندارند که اهل و خاندان بیست سی نفری آن ها انسان اند و دیگران که از این دایره خارج اند انسان به شمار نمی روند.

چنین انسان هایی همیشه بوده اند که به کوچک ترین و ریز ترین مسائل و نیاز های خود و اهلشان با کمال دقت و توجه اهتمام نموده اند, اما چشمان خود را نسبت به مسائل و مشکلات دیگران بسته اند.

بعضی ها دو عینک دارند , که با یکی خود را می بینند و با آن دیگری تمام دنیا را. به عقیده من آن ها عینکی دارند که با آن چنان می بینند که فرزندانشان با فرشتگان آسمانی سخن می گویند. آنان خواسته خود را اگر به اندازه ارزن باشد, کوهی می بینند و کوه خواسته دیگران را ذره ای هم به حساب نمی آورند.

قدرتِ سیاسی ، اجتماعیِ زن در اسلام

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و افوّض امری الی الله انّ الله بصیرٌ بالعباد

سلام

قدرت طلبی برای زنان تا چه حدودی ( در ابعاد سیاسی و اجتماعی ) جایز است ؟

آیا زن می تواند برای رسیدن به قدرت، از همۀ ابزارهای مشروع استفاده کند ؟ ( بعبارتی ، رفتار سیاسی مانند مردان داشته باشد )

آیا امروزه بنابر مصلحتِ زمان ، نفوذ و حضور زن در عرصۀ قدرت سیاسی منفعتِ بیشتری ندارد ؟

آیا این نگرش ( قدرتِ سیاسیِ برتر برای زن ) فمنیستی است ؟

زیر ساخت های لازم جهت جامعه سازی

انجمن: 

بسم الله الرحمن الرحیم


با سلام خدمت مشاورین عزیز و دوستان گرامی


همانطور که میدونید برای این که بتونیم جامعه سازی صورت بدیم باید مفاهیم پایه رو که بیس و پایه ی جامعه سازی هست مشخص کنیم و یکی از مشکلات پایه ای ما هم در عدم موفقیت در جامعه سازی اسلامی همین مورده چرا که مفاهیم پایه ای که ما داریم تو جامعه پیاده میکنیم غالبا زیر ساخت مرتبط با اندیشه ها و مفاهیم غربی هست و لذا خروجی این مفاهیم نمیتونه ما رو به سعادت برسونه...
به نظر شما
اولا که چقدر معتقدید که این موضوعی که عرض کردم صحت داره و بر فرض صحت داشتن
چقدر این امکان وجود داره برای این که ما بتونیم واژه های قرانی رو عملیاتی و کاربردیش
کنیم و تو جامعه پیاده کنیم ؟ و ثانیا چقدر در این زمینه تلاش صورت میگیره؟
با سپاس فراوان
:Gol:

عدل الهی در زندگی دنیا

انجمن: 

سلام
اگر عدالت لازمه رشد و تعالی انسانهاست و خداوند نیز عادل است...چرا پس در زندگی دنیا عدالتی نیست؟
یکی به وفور از لذت ها و مواهب بهرمند است و دیگری در محرومیت ها...
چگونه چنین جامعه ایی به رشد و تعالی میرسد؟

اومدیمو شخصی به خاطر همین بی عدالتی و محرومیت ها(که کم هم نیستند)کافر شد..
این فرد نه زندگی دنیا را داشته و نه آخرت !!!

خب این چگونه با عدل الهی سازگار است؟

آیا هنوز هم معتقد هستید که: «مادر را ببین، دختر را بگیر» ؟

[B]







[/B]

[B]


اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا رسول الله(ص)






[/B]



[B]السلام علیک یا امیرالمومنین (ع)

السلام علیکم یا اهل بیت نبوه (ع)

السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)




================================


با سلام

[B][RIGHT]

مادر را ببین دختر را بگیر!

:Ealam:





حتما این ضرب المثل معروف رو در امر مقدس ازدواج شنیدید،چون دختر ها بسیار شبیه مادران خودشان می شوند،می گویند مادر را ببین و دختر را بگیر.
بنده که در حق بودن این ضرب المثل شکی ندارم! منتهی نه دیگه الان
!:khaneh:


#صد_رحمت_به_قدیم


قدیما نگاه می کردی به حجاب مادره و می گفتی دخترش هم همین طوری با حجاب و با حیاست! اما الان سهوا تو خیابون می بینیم که مادره با چادر و حجاب کامل هست ولی دختره با بلوز شلوار کنارش راه می ره!
حالا بازم می شه گفت که مادر را ببین و دختر را بگیر؟



[/RIGHT]
[/B][/B]