بسم رب الحیدر
سلام و عرض ادب و احترام
میخواستم نظرتون رو در مورد این متن و همینطور تکلیف خودمون رو بدونم
معصوم میفرماید: اگر مردم میدانستند در نمک چه هست، به غیر نمک مداوا نمیکردند، اما پزشکی روز میگوید نمک نخورید!
معصومین میفرمایند گوشت ماهی کم بخورید. امیرالمؤمنین میفرماید مرغ، خوکِ پرندگان است.
آنوقت دکترها میگویند گوشت سفید مصرف کنید، ماهی زیاد بخورید، مرغ بخورید.
معصومین میفرمایند: گوشت گوسفند دواست، اما دکترها میگویند گوشت قرمز کم بخورید. روایت داریم که گوشت شتر را نمیخورد مگر مؤمن. روایت داریم آب کم بخورید،
ولی دکترها میگویند روزانه حداقل 6 تا 8 لیوان آب بخورید.
پس معلوم است که منبع اهل بیت نیستند. خب، حالا چرا اینقدر اختلاف؟
فرض کنید اصلاً تحقیق کردهاند و به اینجا رسیدهاند، ولی آیا میشود این فرض را پذیرفت؟
چهطور تحقیقاتشان خلاف فرمایش معصومین از آب در میآید؟ وقتی بررسی کنید میفهمید منبع جای دیگریست!
وقتی یک بررسی اجمالی میکنیم میبینیم علوم ما، یعنی همان مطالبی که دارد در دانشگاههای ما تدریس میشود، از همان جا میآید که قرآن میگوید «أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً».
خداوند در قرآن می فرماید : «لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً لِلَّذینَ آمَنُوا الْیَهُودَ وَ الَّذینَ أَشْرَکُوا»1؛ ای پیامبر! تحقیقاً، یقیناً، موکداً شدیدترین دشمنی را نسبت به مؤمنین در یهودیان و مشرکین پیدا میکنی.
قرآن وقتی چیزی را بزرگ حساب میکند واقعاً بزرگ است: «أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً». اما مسلمانان دقیقاً برعکس این آیه رفتار کردهاند. آن افرادی را که قرآن میگوید دشمن سرسخت شما هستند و شدیدترین دشمنی را با شما دارند، مسلمانها بیشترین دوستی را با آنها برقرار کردهاند! کجا؟ کی؟ در عمل!
من یک سوال از شما میپرسم. این مطالبی که الآن به عنوان علم در دانشگاههای ما تدریس میشود و به جوانان تعلیم داده میشود، از کجا میآید؟ تا حالا فکر کردهایم یا نه؟ این مطالب از امام صادق و امام باقر است؟ این علم پزشکی که الآن در جامعهی ما و در دانشگاههای ماست، منبعش فرمایشات معصومین است یا از جای دیگری میآید؟ اگر از امام صادق باشد که نباید این همه تعارض بین نظرات پزشکی روز و فرمایشات معصومین باشد؟
حالا به این روایات توجه کنید :
امیر المومنین (ع) در مورد ماهی می فرماید : أقلوا من أکل الحیتان فإنها تذیب البدن وتکثر البلغم، وتغلظ النفس.
کمتر ماهی بخورید - چون بدن را ذوب می کند و بلغم را زیاد می نماید و نفس را سنگین می کند .
بلغم ، خلط سرد و تری است که ریشه خیلی از بیماری ها ست از جمله تنگی نفس ، فشار خون ....
آنها را دوست خالص و مخلص خودمان فرض کردهایم. چهطور؟
مثلا توصیه می کنند به مصرف گوشت ماهی آنهم هفته ای دو تا سه بار . توصیه به مصرف شیر ماست لبنیات گوشت سفید ، آب و ... در صورتی که ریشه هر دردی در غلبه سردی است . گاهی بیمار مراجعه می کند ، بیست تا مریضی دارد و خودش هم فکر می کند که بیست تا مریضی دارد در حالی که وقتی که بررسی می کنیم می بینیم تمام این بیست مریضی در واقع یک مریضی بیشتر نیست و آن مریضی ، غلبه سردی است و اگر سردی را از وجود این بیمار بردارند در خیلی از موارد مشکل حل می شود
خلاصه حالا بیرویه توصیه به خوردن گوشت سفید میکنند! در مورد گوشت مرغ از
امیرالمومنین روایت داریم که «الدُّجاجُ خِنزیرُ الطَّیر»؛
مرغ، خوکِ پرندگان است. علتش هم گفته شده؛ مرغ مثل خوک نجاستخوار است، با این تفاوت که خوک نجاست خودش را میخورد، اما مرغ هر نجاستی را که بیابد میخورد و پشتک هم میزند و کیف هم میکند!
تازه مرغی که امیرالمومنین میفرمایند مرغ رسمی خانهگی است، نه این مرغ ماشینی با این فرمولی که الآن وجود دارد! مرغِ آن زمان، که نماز شب میخواند!!!!
بالا بردن آمار طلاق - عقیمی و ناباروری - تضعیف قوه جنسی - ضعف اعصاب - ضعف و بی حالی - افسردگی عمومی- مشکلات ذهنی و کند فهمی ها .... از جمله مشکلاتی هست که سردی خواری در سطح جامعه بر جای میگذارد.
یکی از سیاست های مهم دشمن که خیلی روی آن مانور می دهد و کار می کند سیاست شوم « سردی خواری » است که سعی کرده اند به عنوان علم پزشکی در مراحل مختلف سردی خواری را ترویج کنند، در صورتی که ریشه هر دردی در غلبه ی سردی بر جسم انسان است و اگر این یک کلمه از جامعه ما برداشته شود بسیاری از مشکلات جامعه ما حل خواهد شد .
پزشکان روز دائما می گویند که سردی بخورید و در تجویزهایشان سفارش به خوردن گرمی خیلی کم پیدا می شود .
دوستی می گفت : مادری آمد پیش من در دوران بارداری. وگفت من بهترین رژیم غذایی را داشتم.شیر، لبنیات و ماه
ی نیز زیاد مصرف میکردم. وقتی بچه به دنیا آمد رفتیم آزمایش. به ما گفتند بچه کمبود کلسیم دارد!» بنده عرض کردم؛ «خانم! شما که میفرمایید ماهی زیاد خوردید، لبنیات زیاد خوردید، پس چرا بچهتان مشکل کمبود کلسیم پیدا کرده؟ یک سرّی دارد؛ یک فن و فوتی دارد که آن را به شما نمیگویند
مثل کوزهگری که یک فن و فوتی دارد.»
بله، فوت کوزهگری را که نقطهی اصلی است دست مردم نمیدهند!
بچهای که مادرش در دوران بارداری لبنیات و سردیجات زیاد بخورد، انواع بیماریها و گرفتاریها را از روز تولدش خواهد داشت و این بچه سربار جامعه و خانواده میشود.
یا آشامیدن آب . حتما شنیدید که اطبا فرنگی می فرمایند روزی 7-8 لیوان خوردن آب بر همگان واجب است در حالی که :
امام صادق (ع) می فرمایند :
«أقلِل مِن شُربِ الماءِ؛ فَإِنَّهُ يَمُدُّ كُلَّ داءٍ، وَاجتَنِبِ الدَّواءَ ما احتَمَلَ بَدَنُكَ الدّاء».
(الكافي، ج ۶، ص ۳۸۲، ح۲)
«آب بسيار مخور كه هر دردي را به سوي تو مي كشد و تا تاب داري دوا مخور».
« لا تُكثِر مِن شُربِ الماءِ؛ فَإِنَّهُ مادَّةٌ لِكُلِّ داءٍ».(الكافي، ج ۶، ص ۳۸۲، ح ۴)
«زياد آب ننوشيد كه ماده هر بيماري است».
یا در رابطه با نمک : لو یعلم الناس ما فی الملح ما تداووا الا به . اگر مردم از آنچه در نمک هست آگاهی داشتند به غیر نمک با چیزی دیگر مداوا نم کردند.
خداوند عز و جل به موسى بن عمران وحى كرد كه : «با نمك ، آغاز كن و با نمك ، پايان ده ؛ چرا كه درمان هفتاد درد ، در نمك است و كمترينِ اين دردها ديوانگى ، جذام ، پيسى ، گلودرد ، دنداندرد و شكمدرد است» .
هر كس پيش از هر چيز و پس از هر چيز ، نمك بخورد ، خداوندْ سيصد و سى نوع بلا را كه كمترينش جذام است ، از او برمىدارد .
بالاخره بسیاری از مطالبی که طب جدید اصرار بر آن دارد از دیدگاه طب اسلامی مردود است.